Siz sevdiğiniz için nelere katlanmıştınız?(kızlara da soruyorum ama genel olarak erkeklerin cevabını merak ediyorum açıkçasıı)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten seven bir erkeğin, sevdiği kişinin zor günlerinde yanında olmasını, sabır göstermesini, kusurlarını kabul etmeye çalışmasını, ilişkiyi sağlamlaştırmak için çaba göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi her iki kişininde çabası gerekir, tek taraflı olmaz. Çatışmalarda kaçmak yerine birlikte oturup çözüm yolları araması iyi bir davranış olabilir. Hata yaptığında gururunu bırakıp özür dilemeyi ya da karşı tarafta çok önemsiz bir şey varsa, gereksiz bir şeyse uzatmadan affetmeyi bilmeli, çocuklaşmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayÇünkü “katlanmak” kelimesi içinde hem sabır, hem fedakârlık, hem de aşkın sınavı var. Gerçekten seven bir erkek, bazı şeylere gönüllü olarak katlanır ama önemli bir nokta var
Katlandığı şey, onu değersizleştirmemelidir.
Gerçekten Seven Bir Erkek NELERE Katlanır?
Zor Zamanlara
Senin ağladığın, kararsız kaldığın, uzaklaştığın, kendinden bile vazgeçtiğin zamanlarda…
Gitmez. Bekler.
Varlığıyla “buradayım” der, illa konuşmana bile gerek kalmaz.
Mesafelere / Zamanlara
İlişkiyi hemen şekillendiremese de sabreder.
Askerlik, okulu bitirme süreci, aile baskısı gibi şeylere göğüs gerer.
Çünkü seninle geleceği vardır, geçici bir “şimdi”ye takılmaz.
Açık Olmayan Davranışlara
Kadın kararsız olabilir, korkabilir, testi kırmaktan çekinebilir.
Ama gerçekten seven erkek, "Beni seviyor ama korkuyor"u hisseder.
Ve kaçmak yerine, seni anlamaya çalışır.
Kırıcı Sözlere Bile Bazen
Çok sevdiği birinden gelen anlık bir öfkeye, yanlış anlamaya, kırıcı cümleye…İlk tepkisi gitmek değil, neden böyle dediğini anlamaya çalışmak olur.
Kadının Yaralarına ve Geçmişine
“Geçmişin var mı?” değil,
“Şimdi senin yanındayım, yaralarını seve seve sararım” diyebilen erkektir gerçekten seven.
💔 AMA Katlanmaması gerekenler de var!
Gerçek bir sevgi şunları katlanılabilir hale getirmez
Sürekli aşağılanmak
Aldatılmak
Sürekli değerinin sorgulanması
Hiç karşılık görememek
Çünkü sevgi; kendini feda etmek değil, birlikte büyümek demektir.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim için en önemli şey vakit daha sonra enerjim ve daha sonra nakit geliyor. Sevdiğim hatun için vakit harcıyorsam sonra kalkıp yanına gidiyorsam onun için enerji harcıyorsam onu seviyorum demektir. Para harcama konusu biz erkekler için en son gelir. Pembiş üyeler şunu iyi bilin bir erkek para vererek eskort kızlarla cinsellik yaşar ama evlenmez. Eğer para harcamiyorsa parası yoktur 👍 bir erkek benim için para harcamıyor, bana hediye almıyor gibi düşüncelere girip erkekleri üzmeyin. Paraya tapan erkekler zaten zengindir ve karısı vardır metresi olur arada sıradada değişiklik olsun diye eskort çağırır. Grup vs yapar her türlü heyecanı yaşamak ister.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayGerçekten seven bir erkek, sadece güzel anlarda değil, zor zamanlarda da yanında olur. Seni anlamak için çaba gösterir, sabırlı davranır ve hatalarını kabullenir. Eleştirirken kırıcı olmaktan kaçınır, seni geliştirmeye değil, desteklemeye odaklanır. Hayatındaki iniş çıkışlarda yanında durur, zor günlerinde moral verir. Ayrıca, fikirlerinize ve duygularınıza saygı duyar, iletişimde açık ve dürüst olur. Sevgi onun için sadece sözcük değil, davranışlarla da kendini gösterir. Kısaca, gerçek sevgi; emek, fedakarlık ve karşılıklı saygı demektir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Aşkta seviyorsan, bir sürü şeye katlanabiliyorsun ya! 😌 En basitinden, sevdiğin insanın huysuzluklarına, ufak tefek triplerine göz yumuyorsun. Erkekler de sevdiği zaman bence sabırları baya yükseliyor. Zor günlerde yanında olup, bir şeylerden fedakârlık yapabiliyorlar.
Ben de sevdiğim kişiyle farklı fikirlerde olup, ona hak vermeye çalışmıştım. Empati güçlendiriyor aşkı sonuçta! 🌹 Peki ya sen? Neler hissettin, ya da gördüklerinden ne anladın?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 10 ayaldatma yalan hariç katlanırım
00 Yorumla
10 ayBen bir kadının kusurlarına katlanmak zorunda kalacaksam onu sevemem. Katlanmak zorunda olmadığım ve beni rahatsız etmeyen kusurları varsa sevebilirim. Sevdikten sonra da onun için her türlü tehlikeye katlanır, canımı ortaya koyarım.
12 Yorumla
Soran10 ayOlması gereken
- 10 ay
Sınırları gevşek olan erkeklerden hayır gelmez.
Gizli Üye(30-35)10 ayGerçekten seven bir erkek, sevdiği kadının zor zamanlarına, iniş çıkışlarına, kararsızlıklarına, yorgunluğuna ve bazen sebepsiz sessizliğine bile katlanır. Onu anlamaya çalışır, yol göstermeye, destek olmaya.
42 Yorumla
Soran10 ayEn iyi cevap
Cevap sahibi10 ayEİG ye gerek yok ama dediğim ütopik bir olay. Bunu sağlayacak adamın karşısına öyle bir kadın çıkmaz. Ben umudumu yitirdim çünkü. Daha çabalamakta istemiyorum. Çok bunaldım ve yoruldum. Daha da denemeye niyetim yok. İnsan denilen canlı çok acımasız. Kadınları bunu duygusal sömürü yapıyor, erkekler ise şiddetle ve duygusal sinir harbiyle ile. İyi geceler
Gerçekten seven erkek, zorluklara, mesafeye, iniş çıkışlara ve gururuna katlanır. Sevgi varsa, mücadele eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aySorun su neden katlansin? Siz sevgiyi yanlis anliyorsunuz. Katlanilir evet ama hayatin getrdigi zorluklara katlanilir. Ekonomik zorluklara, sagliksal zorluklara , mesela issizlige katlanilir. Yok efenim bem trip yapim sanah aksam katlansin, giciklik eseyim katlansin, saga sola bakti diye kiskanliga bagliyim katlansin. Sevgi bu degil. Boyle seylere katlanilmaz katlananda seviyor sayilmaz. Sayilamaz
00 Yorumla
10 ayehem bu devir de bir kadın için bir şeye katlanmak aptallık zaten arz talep dengesi olarak bakıyorum kadın arzı yüksek gerekli erkek talebi az :) yani çok da umurum da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
10 ayBütün hayatımdaki düzeni bozup sevgilimin yanına gelmiştim uzaktan bir ilişkimiz vardı sırf kavuşabilmek için düzenimi bozdum yeni bir şehire alışmaya çalıştım o şehirin zorluklarına vs göğüs gerdim hep
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHer şeye katlandım be yani ne bileyim yeri geldi maddiyatla sınandım ama yine de ona istediğini aldım veya bana kızdığında kalbimi kırdığında ona kötü bir şey demedim. Ya da işte sırf o mutlu olsun diye kendimden taviz bile verdim. Kısacası katlanmadığım bir şey olmadı be işte sevgi böyle bir şey
04 Yorumla
Soran10 aySizden maddi şeyler isteyen kızlardan hayır gelmez
Cevap sahibi10 ayO istemedi ki zaten ben şey ettim iyi param vardı o dönem kendi şey etse de alıyordum. Ha sonrasında o bilmiyordu ama battım resmen ama kıramadım onu sırf o mutlu olsun diye
Soran10 ayÇok sevmişsin belli. İnşallah kavusursunuz ve çok mutlu olursunuz🙏
Cevap sahibi10 ayAmin sağol ki hala öyleyim ha hala sevgiliyiz ama işte bazı sorunlarımız var
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Gerçekten seven naz çeker az da olsa
- Sıkıntın olduğunda çözmeye çalışır
- Yine de seviyor diye çok sabrını zorlamamaki kadın erkeğin😬
10 Yorumla
10 ayDırdıra.
Onun katkndıkların yanında benimki çok bişey değil. Allah var, bi ço konuda hazıra kondum ben.
(Değerli stalkçım, bundan tam olarak sanane, git elini... )
10 YorumlaKarşı kişiyi bir şeylere zorundaymış gibi hissettirmek hiç mantıklı gelmiyor yani neden katlanmak zorunda olsun ki bazı durumlara ayak uydurabilir tabi orası ayrı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Artık kimse kimseye katlanmıyor siz genelde suç makinelerine aşık olduğunuz için ne haliniz varsa görün diyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayGelecekte onun ülkesine gitmeyi düşünüyorum. Kimse için bu zahmeti göstermem kolay kolay.
11 Yorumla
Soran10 ay🥲
10 aySevmediğim huylara, farklı görüşlerine katlandım çünkü gerçekten seviyordum ama tek taraflı sevgi olmuyor hatta iki tarafta eşit derecede sevmeyince bile olmuyor. Çünkü fedakarlıklar yetersiz, çabalar az vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayKatlanmaz değiştir her anı her yaşamı katlanmak varsa zorunluluk vardır
10 Yorumla Seven erkek çoğu şeye katlaniyor ne kadar asi ve dikbasli olsanda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten sevmek her şeyine katlanmak değildir ilk önce o düşünceden çıkmak lazım
10 Yorumla
10 aySevgilimden baz alarak konuşuyorum istemediğim hicbirseyi yapmaz istemediğim kişiyle konuşmaz buluşmaz kizsam da trip atsamda bagirmaz kızmaz istemediğim kişiyi takip etmez cikartir kısacası bunların hepsini beni sevdiği için yapıyor belki başka biri olsa bu kadar katlanmaz
00 Yorumla
10 ayÇok basit birbirini seven iki insanın normal şartlarda katlanamayacağı şey yok, bunun içinde tabi aldatma vs. gibi şeyleri saymıyorum bile yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
10 ayistemediği bir canım kaldıydı. Allahtan onu istememiş😄
12 Yorumla
Soran10 ayÇok sükür
- 10 ay
Çok şükür. Umarım bu kadar kör olmam bi daha 😄
kapris , laf sokma, üst perdeden bakma, ve ihanet dışında herşeyi kaldırabilir. net.
06 Yorumla
Soran10 ayBir şey kaldı mı zaten
Soran10 ayYa hayır öyle demek istemedim ama tüm kötü özellikleri saydın zaten katlanabilecrğim bir şey kalmadı? Örneğin laf sokma sana sinirlenip laf sokabilir demi buna da katlanamıyorsan ilişki yapma kaldı ki yapamamıssın belli
Soran10 aySana sağlam laf sokmuslar ağzına etmisler belli benim bahsettiğim tatlı kavgalarda olan tripler vs
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Niye seven biseylere katlanmak zorunda ki. Beraber yaşamanın sorumluluğunu alsın yeter. Katlanmak da ne demek?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
10 ayBir şeye katlanmak zorunda değil. Seven sevdiğine zorluk yaşatmaz asla, ki katlanmak zorunluluğu bıraksın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayHayır hayır öyle bı şey yok bunu en acı şekilde tattık sabır çektiren kadın olgunlaşmamış kadındır uğraşmaya gerek yok b o k u nu çıkarıyosunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayHerşeye katlanır net ancak birşeye katlanamaz tutarsızlık yani kararsız kalıp sürekli fikir değişimlerine
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Bir erkek seviyorsa katlanmaz konuşur tartışır ancak katlanmaz. Kadınlarda erkeklerde katlanmanın sadece yıkım ve son getirdiğini bilir.
00 Yorumla
10 ayTribine falan katlanır, başka katlanılacak bir şey olmamalı
02 Yorumla
Soran10 ayNeden?
- 10 ay
Neyin katlanmalı mesela
10 ayErkekler katlanmaz sıkılana kadar yanįndadırlar
235 Yorumla
Soran10 ayBir insan gerçekten seviyorsa öyle olmuyor bacım🙏
- 10 ay
Gerçekten seven olduğuna inanmıyorum bacım ašk yoktur derler ya bende gerçekten seven erkek ykktur diyorum bu çağda özellikle istisnalar kaideyi bozmuyor
- 10 ay
Yoktur*
- 10 ay
@yalnız74 git işine
Soran10 aySana hak veriyorum canım bu devirde güvenmek bağ kurmak çok zor ama yine de yoktur demek bana haksızlık gibi geliyor herkes aynı değil belki biz doğru insanları görmezden geliyoruz ya da denk gelemedik henüz:(
- 10 ay
Ben inandıkça daha da kötü oldu kendi adıma tabii bazı kesim şanslı
Soran10 aySende şanslı olursun bir gün, benim inancım sonsuz💞
- 10 ay
@yalnız74 seninle muhattap olan yok sapık gibi hala neden bana yazıyorsun gitte başkalarında dene şansını
- 10 ay
Soran10 ayBen de teşekkür ederim
- 10 ay
@yalnız74 reddedilince girdiğim tavırlar 😂😂 hemcinslerime patlak diye hitap eden tanımadığı bütün kadınlara yavşayan her denize yelken açanlar benden uzak olsun
- 10 ay
Sana yazsam falan böyle demezdin tersleyince kadıncık oluyoruz asıl kadın oluyoruz sizin gibilere yüz vermeyerek daha fazla yazmazsan sevinirim duruşu olmayan erkekleri istemiyorum
- 10 ay
@yalnız74 sen ağlıyorsun dostum.
- 10 ay
@yalnız74 neyse sende kusura bakma iyi geceler 👋
10 ayKarşılıklı şekilde herşeye olduğu gibi kabullenir tabi araya uçuk şeyler karışmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBir erkek gerçekten seviyorsa ona katlanmak dayanmak gibi gelmez hiç bir şey. seve seve yapar ve gocunmaz. Tutup da ben senin icin bunları bunları yaptım nelere katlandim diyor göz cikartiyorsa o adam en başından beri hesap tutmuş gerçekten sevememis demektir. Bu kadar basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
10 ayKadının her şeyine katlanmak zorunda
Sevmiyorsa boş demektir
00 Yorumla Tribime soğukluğuma bazen duygusallığıma ufak şakalarıma bazen eleştirilerime katlanmalı
00 Yorumlaçok şeye katlanır ve fedakarlık yapar. daha spesifik sorarsan cevaplarım
00 YorumlaBir gün bir kadını bir erkek gerçekten sevecek olursa o kadın dünyanın en mutlu insanı olmuştur...
00 Yorumlabiraz da öz güveni düşük ve safsa, her çeye katlanır bence maalesef
00 Yorumla
10 aySadakatsizlik, yalan, aldatmam olmadığı sürece ölüme kadar.
00 YorumlaSevgide “katlanmak” diye bir durum söz konusu ise ortada sevgi yoktur.
00 Yorumla
10 ayKatlanmak demeyelim de ben sevdiğim kadının kendini geliştirmesine ve çalışkanlık, dürüstlüğüne bakarım çünkü kusurlu canlılarız sonuçta.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHer haline katlandı sabaha kadar onun için uyumadım başkasıyla olmasına göz yumdum ama işte pişman oldum neyse Allah var yukarıda ettiklerini çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aykatlanilcak biseyi yok askimin ama olsa katlanirdim
00 Yorumla
10 aySeven birisine bu zulüm neden? sevmiş işte, niye biseyleri dayatma kafası var niye katlanmak zorunda kalsin? Zorunda hissettiğin yere zaten ait değilken 😊 kat la na rak he ran kat lan arak 😮💨
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKaprislerine, duygu durum bozukluğuna, tutarsizligina, patolojik kıskançlığına katlandım. Ortada toksik ilişki tanımı yokken ben en kralını yaşadım
10 Yorumla
10 aybütün bulgular işaretler mevcut misal ban yerse engelini kaldırmak ile uğraşmaya çalışması bile yeterli bence 🙄
00 Yorumla
10 aybir insan gerçekten seviyorsa kişi sevmeye değerse dünyayı bile karşısına alabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayValla her seye katlaniyoruz...
10 Yorumla
10 ayşu an fikrim yok :) :) ama sevdiğim olursa yapamayacağım şey yok diye düşünüyorum :)
00 YorumlaEğer seviyorsa kadında karşılık vermiyorsa katlanmaz
00 YorumlaGerçekten seviyorsa yokluğuna bile katlanır.
11 Yorumla
Soran10 ayVayy çok iyiymis bu
Bir hafta kola içmedim
05 Yorumla
Soran10 ayNe alaka oo
Soran10 ay@meryykee dmi dmii
Gizli Üye(18-24)10 ayAldatma
Soğuk yapma.
Erkek kanka olması
Sürekli küçümseyici hareket dışında herşeye
Katlanır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBikeresinde ona şu getirerirken serçe parmagimi sehpaya vurmustum bu olur mu
09 Yorumla
Soran10 ayÇok iyi gerçekten👏👏
Cevap sahibi10 ayBide benden iğne istedi igenyi alırken elime battı iğne çok acıdı uf oldu
Soran10 ayNeler yaşamışsın sen öyle yaa, kıyamaam
Cevap sahibi10 ayEvet aplaa çok badireler atlattim ben.
Soran10 ayAh ahh böyle erkeklerin değeri bilinmiyor gercekten.
Cevap sahibi10 aySjsjjs çok iyi oyunculuk pazartesi gel tiyatroda başla
Soran10 ayNe saçmalıyorsun 🥲
Cevap sahibi10 ayKıyamam sana
Soran10 ayBir s. g
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayErkekler sevmez çıkın su kafadan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHiçbişeye katlanmaz sıkıldı mı yenisini bulurlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTriplere naza niyaza
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimsenin sevgisine inanmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
10 ayKızın tribine, nazına katlanmistir..
00 Yorumla Seven erkek yok yaw gecin bunlari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her tür zorluga amaayada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herşeye katlanır bence
00 Yorumla
10 ayBir kere tripe ve naza katlanır.
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?