Sevgilimin eski sevgilisi i*tihar etti, okur musunuz?

Uzun biraz ama lütfen okuyun.. Olay şu sevgilimin benden önce uzun ilişkisi olmuştu bunların aileleri yakın dost. Kızla ayrılmalarını istemiyorlardı ama sevgilim sevmediği için ayrılmıs. Kız takıntılı biriymiş anlattığına gore ve onunla ayrılırsa i*tihar etmekle tehtid etmis öncesinde de. Şimdi erkek arkadaşım askere gitti geçen hafta. Dün beni aradı ve eski sevgilisinin onu aradığını söyledi. Ben kıza mesaj atmışım ahmet'e dikkat et demişim instagramdan ve sonra kızı engelleyip mesajımı geri çekmişim. Ebru kim diye beni sormuş.. Gerçek şu ki ben kızın adını bile bilmiyorum ve asla mesaj atmadım. Beni sorabilmek için ben ona yazmışım gibi yaptı anlayacağınız. Sonra aradan 1 saat geçti erkek arkadaşım beni arayıp ebru bunu neden yaptın kıza neden yazdın kiz intihar etti babası da bunun üzerine kalp krizi geçirdi dedi. Ama ben asla ama asla yazmadım. Olay benim üstüme kaldı. Kız intihar girişiminde bulunmuş dediğine göre yani ölüm kalım bir şey yok şükür. Sonra erkek arkadaşım bana inanmadı yazmadığıma ve bunu senden beklemezdim vs dedi en son hoşçakal dedik ve bitirdik. Bana inanmaması ve o an sözüme guvenmemesi ilişkiyi bitirdi zaten ama boyle bir olayın ustume iftirayla kalması beni çok üzdü. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimin eski sevgilisi i*tihar etti, okur musunuz?