Eski sevgilim sanırım intihar etti?

elim ayağım bağlı hiç bir şey yapamıyorum lütfen bir şey diyin eski sevgilim bana 1 yıl önce saplantılı oldu bir kaç ay önceye kadar onu engelledim 1 2 aydır konusmuyoruz simdi bana mesaj attı 3 gün önce onunla olmazsam intihar edeceğini soyledi veya beni bulursa öldüreceğini söyledi ben intihar etmesini hiç dusunmedim sadece bana zarar vereceğinden korktum arkadasıma soyledim o da onun adresini istedi bunlar tartısmıs bana başka erkeklerle mi kendini savunuyorsun dedi ve sürekli ben yakında ölcem diyordu hiç inanmıyordum sonra bana ölmek için dogum gununu bekliyordum her yıl hatırla canın acısın diye ama artık dayanamicam diye mesaj attı sonra sesli mesaj attı annesi aglıyordu arkada evin arkasındayım simdi baska bir yere catıya cıkıcam seni de goruntulu aricam travma yasatıcam beni sen öldürdün dedi çok ozur diledim 10 dakika sonra falan aradı acamadım cok korkuyorum simdi ulasamıyorum onceden de ilac kullanıyordu sorunları vardı napmalıyım lutfen yardım edin intihar etse nasıl haberim olcak baska sehirde

Eski sevgilim sanırım intihar etti?