Boşanma kapıda galiba değil mi?

Eşim aşırı derecede ilgisiz dışardan sessiz efendi bi tip içki sigara gece hayatı yok ama bunları iyi biti olduğu için değil bastırılmış biri olarak büyüdüğü için böyle. Tüm yakınlıkları ben kuruyorum her seferinde bişeyleri ben üretiyor ben birlikte şunu yapalım bunu yapalım diyorum ya da ben öpüp seviyorum. sürekli telefon elinde tuvalette bile yarım saat beni aldatmaz elalem ne der diye korkar ama aşırı ilgisiz bu konuları konuşuyorum bugün dışarı çıktım kolumdan tutup özür dilerim nereye gidiyorsun gel konuşalım bile demedi oysa ben akşama kadar evi tertemiz yaptım yemeklerimi yaptım bebeğimize baktım sen kapıdan girince bi sarılıp beni motive edecek Bikaç cümle söylesen olurdu. Hazırlanıp odaya geçiyorum özeniyorum kendime ben tv izlicem sen yat dedi bana tartışınca da dün hiç tv izlememiş ama benim duygularımı yok sayabiliyor. çok sıkıldım ilgisizliğinden şu an kendi yatıyo ben salonda yatıyorum kalkıp yanıma bile gelmiyor odaya gittim yüzünü duvara dönmüş yatıyordu bende salona geçtim bunun nasıl canını yakarım kendine nasıl gelecek konuşmayla olmuyor aşırı ilgisiz güven vermiyor kocam var arkamda diyemiyorum. ben küsüp konuşmazsam oda konuşmuyor
Boşanma kapıda galiba değil mi?