1 yılBu şimdi Duruma göre değişebilir günümüzde artık kadınlar için söylüyorum Artık erkeklerin romantik davranmasına o kadar aç ki Bu şekil bir hareket oluştuğu zaman ya safça düşünüp beni seviyor bana değer veriyor derler Ama bir yandan bakıldığı zamanda da günümüzde aldatmalar Maalesef ki aşırı derecede fazla olduğundan dolayı böyle bir hareketi hemen kadınlar yanlış tarafa da çekebilir Yani aslında bunun bir somut örneği yoktur Normal şartlarda bakıldığı zaman Evet romantiklik örneğidir ama günümüzde kıyasladığımız zaman suçluluk psikolojisi olabilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bana göre sevgilisine durduk yere çiçek alan erkek ne suçludur ne de bir bahanenin peşindedir, sadece içinden geldiği gibi seven biridir. Çünkü romantiklik bazen büyük jestlerde değil, sebepsiz gelen bir demet çiçekte saklıdır. İçinde suç gizleyen biri çiçekle gönül almaya çalışır belki ama gerçekten seven biri, çiçeği bir af dileği değil; sevginin sessiz bir ifadesi olarak sunar. Hiçbir tartışma, hiçbir özel gün olmadan verilen bir çiçek, aslında en temiz niyettir. Çünkü sevmek bazen sadece hatırlamakla değil, hatırlatmakla büyür. Ve bu dünyada hâlâ içinden geldiği gibi seven insanlar varsa, en güzel çiçekler onların ellerindedir.
10 Yorumla
1 yılBeklentileri yükseltmeye gerek yok 🤣 üniversitedeyken sevgilime çiçek alırdım. İlk çiçekte havalara uçan kız, 3. Çiçekte yine mi çiçek demiş ve beğenmemişti. O zaman şunu fark ettim ne yaparsan yap karşı her zaman daha fazlasını bekleyecek ve isteyecek.
10 Yorumla
Romantik bir erkektir. Çok severim çicekleri, bence bir kadına alınabilecek en güzel hediye çicektir. Benim yüzüm anında güler çicek görürsem. Hediyeden çok severim çiceği.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence kesinlikle romantik! 🌹✨ Durduk yere çiçek almak, sevdiğini mutlu etmek için çaba göstermek dünyanın en tatlı hareketlerinden biri. "Suçlu" tarafına gelirsek, belki bir an sevgiline "Acaba neden?" diye düşündürtürsün ama o çiçeğin büyüsüyle hemen gülümser ve mutlu olur. 😊 Böyle jestler hem ilişkiyi güçlü tutar hem de sevdiğini özel hissettirir. O yüzden içinden gelmişse yap gitsin, çiçek bahane, mutluluk şahane! 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
u 1 yılben alırım romantiklikten
00 YorumlaŞöyle bir tipten romantizm beklemem. Önyargıysa önyargı.
20 Yorumla
1 yılİçinden gelmiştir almıştır , altını eşelemeye gerek yok
10 Yorumla
1 yılKüçük sürprizler güzel oluyor. Mutlu etmek istemiştir bunun da altında bir şey aramam yanii
10 Yorumla
1 yılBeklenmedik anda daha romantik bende sıradanlasmis günlerin disinda olmali. Suçu sadece alinan hediyeye gore ispatlayamazsin.
10 Yorumla
1 yılEğer sevgilisine bundan önce hiç çiçek almamış, romantik hareketler yapmamışsa ve kendi gibi davranmıyorsa şüphelidir. Daha önce nasıl davranmışsa öyle davranmalı.
10 YorumlaAy içinden gelmiş işte. Suçlu mu diye geliyorsa insanın aklına çiçeğe gelene kadar bin tane şey olmuş olması lazım
20 YorumlaBen canım sıkıldıkça gönderiyordum hiç yokken çiçek gitmesi hem şaşırtıyordu hem de sevindiriyordu. Bu benim çok hoşuma gidiyor.
10 YorumlaGününü güzelleştirecek tatlı bir jesttir, her durumun altında bir artniyet aramamak gerekir :)
10 Yorumla
1 yılNiye suçlu olsun ki nxnxn
Tatlı romantik işte13 Yorumla- 1 yıl
Neyle suçluyorlar anlamıyorum nxnxxn
sonra bana berkcan neden cicek almadı diyolar ne yapsak bi ön yargı kardeşim içinden gelmiş almış
00 Yorumla
1 yılEsegin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yok 😀
00 Yorumlaİçinden gelmiste olabilir bir suç işlemiste genelde yapmayan biriyse bir dusundurur..
00 Yorumla
1 yılBir kadının önünde diz çöken erkek ağır ezik ve betadır.
00 Yorumla
1 yılİçinden gelmiştir almıştır.
10 Yorumla
1 yılromantiktir ya abartmayalim
10 YorumlaNormal şartlarda sana bu kadar hediye almıyorsa bir anda hediye alıyorsa kesinlikle bir halt yedi. Özür dileyecek 2 kuru güle inanmayın hemen.
02 Yorumla
1 yılBence çok tatlı ya ama bana gül almasını isterdim solunca boşa gitmesin reçel yapayım yeriz diye XD
00 YorumlaRomantik ve düşünceli erkektir tabii ki
10 Yorumla
1 yılSuçlu olabileceği aklıma bile gelmez
00 Yorumla
1 yılHer ikiside olabilir ama suçluluk daha yüksek..
00 Yorumla
1 yılHer şeyin fazlası zararlı.
00 Yorumla
1 yılRomantik
00 YorumlaRomantikdir
10 Yorumla
1 yılYa yeterki alsın
10 Yorumla
1 yılVatan hainidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılromantiktir
10 YorumlaRomantik