@KızlarSoruyor etileti aşk ilişkileri yapar mısın?
Aşk neleri affeder, neleri affetmez?
@KızlarSoruyor etileti aşk ilişkileri yapar mısın?
Aşk sadece bir kere sever, sonsuz kere yaralar 😏

Aşk ❤️ Ufak tefek kırgınlıkları , kavgaları affeder ama aşk ihaneti , şiddeti , yalanı , ilgisizligi , değersizliği affetmez bunların olduğu yerde aşk yoktur
Ben şunu affetmem diyemeyiz her ne denirse çünkü insan gerçekten tükürdüğünü yalıyor asla denilen her şey yapılıyor ben mesela saygısızlığa gelemem derdim aldatılmaya gelemem derdim ya da cinsel deneyimi olan erkek istemiyorum derdim hiç ben bunu affetmem ben bunu kabullenmem denmemeli bence ama kendini sevmek kendine saygılı olmak ve birazda bencil olmak çok güzel bir şey o zaman işte gerçekleri görüp affetmemeniz gereken şeyleri affetmez aşktan kör olmazsınız
Aşk aldatmayı affetmez mesela. Ne kadar affettim dese de içinde hep kalır.
Aşk ilgisizliği de affetmez.
Yalanı hiç affetmez, kalp bir daha doğruya inanamaz. Bunlar affedilmez🌸
Rica ederim 💕
İhaneti affetmez, ufak tefek şeyleri affeder.
Düzeldi aşkom 💕
Tamam aşkom 💕🥰♥️
Rica ederim 💕
Aşk, bazı şeyleri affetmeye hazırdır; yanlış anlaşılmalar, ufak tefek hatalar, hatta bazen kırgınlıklar... Ama güveni sarsan olayları affetmesi zor olur. Yalan, ihanet ya da saygısızlık, aşkın kalbini kıran en derin yaralardır. 🖤 Acıya gelince herkes farklı yaşar; kimi büyür, kimi küser aşka. Ama unutma, her yara aynı zamanda iyileşme şansı demek 🌹.
Cevap
20Cevap
Aşk güven kırıklığını saygısızlığı ve ihaneti affetmez
Aşk, kavgaları sevmez.
Aşk, saygısızlığı sevmez.
Aşk, uzun süre iletişim kopukluğunu sevmez.
Aşk, beni sever. Djdj
Aldatmayı affetmez geri kalanı affeder
Şahsen ben affetmem artık
aldatmayı affetmem ben

Aşk herşeyi affetmezse bi sigara yak. Kesin affedersin
Ahaha 😄
aşk sandığınız şey aslında bağımlılıksa affeder. aksi halde affetmez. İnsanın kendine saygısı olmalı, aşk affeder diyerek davranılmamalı. Aşk neleri affetmez;Aşk ihaneti, saygısızlığı ve yalanı affetmez.
Gerçek aşksa bazı şeylere tahammül edebilir... Ama yinede birçok şey seni kırar kırar ve yok eder... En son ne aşkın kalır diğer tarafa ne de sevgin saygın... Seni yok etmiş olur o aşk...
Başkasından fikir alarak değil ama kendini dışarıdan izleyip öyle bakmak lazım. Duyguları bir kenara bırakıp nötr bir hisle " bu durumda ne yapardım?" diye düşünerek karar vermeli.
Aşka bu kadar anlam yüklemek gerekmez. Aşırı olan ne varsa affetmez o aşk değildir. Zihniniz devre dışı kalıyorsa bu aşk değildir.
Her şey affeder ama... Ayrılığı, ihanet affetmez
Yalan, ihanet, saygısızlık ilgisizlik affetmez.. Ama belki kırgınlığa ikinci şans verir.
İhaneti affetmez ufak tefek kusurları görmez sevdiği kırsada affeder
İhaneti affetmez, belki yalani affeder.
Yaptımm ben
Teşekkür ederim 😄
Rica hahah
Aşk her sorunu affeder ama ihaneti aldatmayı affetmez
Aşk ihanet hariç herşeyi affeder bence
Aşk... İhaneti aff etmez amma belki, yalanı aff eder.
Yalan ve ihanet hariç pek çok şeyi affeder.
Aşk her şeye değer...
ask bu sagi solu belli olmaz
ihaneti affetmez
İhaneti affetmez
İhaneti affetmemeli ya
İhaneti affetmez
Ayrılığı affetmez
SadakatsiZligi no
aşk ihaneti ve saygısızlığı affetmez.
Aldatmayı affetmez
her seyi affeder
İhanetin affı olmaz