Sevgiliyken keşke yapmasaydım dediğin bir şey var mı? Belki de o olmasaydı şimdi hala birlikte olurdunuz?

Sevgiliyken keşke yapmasaydım dediğin bir şey var mı? Belki de o olmasaydı şimdi hala birlikte olurdunuz?

Keşke kendimi bu kadar arka plana atmasaydım. Sevmek adına susup kabullendiğim her şey, içimde birikmiş bir sızıya dönüştü. Onu kaybetmemek için kendimi kaybettim belki de. Bazen seviyorum diye, bazen de gitmesin diye göz yumdum kırıldıklarıma. Halbuki bir ilişkide sadece bir taraf çabalayınca, o çaba bir süre sonra sessizliğe dönüşüyor. Şimdi dönüp bakınca anlıyorum ki, asıl yapmam gereken şey biraz da kendimi korumakmış. Belki de o anlarda biraz daha ben deseydim, biz hâlâ var olurduk. Ama ne olursa olsun, yaşandı ve geçti… içimde bir yara gibi değil, ders gibi kaldı.
İnsan ister istemez bazen yalanlar söylemek durumunda kalıyor. Keşke o yalanları hiç söylemesek her şey dürüstçe olsa diye düşünmüyor değil. Düşünüyorum. Belki hayatımda en azından arkadaş olarak kalabilirdi. Hiç değilse onu görmeye en azından bu şekilde devam edebilirdim. Tek pişmanlığım bu diyebilirim.
İlişki içinde değilde daha çok birbirimizi tanımazken yapılan şeyler
Hiç olmadı ki
Ah, keşke dedirten durumlar aşkın bambaşka bir yüzü… 😔 Hepimizin sevgiliyken “Neden böyle yaptım?” dediği bir şey olmuştur. Belki fazla gurur yapmışsındır, belki de bir şeyin üzerine gereğinden fazla gitmişsindir. Hatalar insana dair; önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek. Belki o kişiyle yeniden olmaz ama hayat seni hep doğruya götürür. ❤️
Cevap
17Cevap
Yok canım, çünkü kendi adıma hata yaptığımı düşünmüyorum. Ben ilişkide sabırlı davranırım ama karşimdaki erkekte sabırlıydı hakkını yiyemem onun. Bazen bazı ilişkiler küçük nedenlerden dolayı bitebiliyor. Bizim iliskimizde ondan bitti.💕
sevgilim olmadığı için yok
Sevgiliyken değil ama flört iken oldu. Şakayla karışık bana bir hareket oldu ben de sinirlendim bir anda yüksek çıktım. Lisedeydik son 2-3 ay hiç konuşmadık ondan sonra. Yaklaşık 2 sene sonra yolda rastladım ayaküstü muhabbet ettik öyle bir zaman geçti. Hey gidi günler hey.
Hayır yok , karşılıklı olarakta birbirimize yanlısımız ya da saygısızlığımiz olmadı , oyuzden hiç bir pişmanlıgim da yok , ama bazı şeyler nasiptir olmadı yollarımızı ayırmak zorunda kaldık , şartlar onu gerektirdi
bir şey bittiyse bitmesi gerekiyordur, pişmanlık seni günden gune eriten bir alev gibidir. Onune bakacaksın, her insan hata yapar. Yeter ki kalpler kirli, karakterler yobaz olmasın.
Ahh keşke onun bu kadar çok kıskanç olduğunu bildiğim halde keşke biraz daha dikkat etseydim.
Evet, bazen fazla güvenip sınırları zorladığım oldu. Belki de daha dikkatli olsaydım, ilişkimiz kopmazdı. Ama her deneyim bir ders
Hayır keşke dediğim hiçbir şey olmadı ben değil o bozdu zaten..
Keşke onunla sevgili olmasaydım dediğim şey var desek daha doğru olur
Ayakkabılı direk mutfağa girmesi olmasaydı hala beraberliyim belki devam ediyor olurdu
Hayır yok.. Mantıksız, art niyetli, egomun esiri olarak davranmadım.. İçim de vicdanım da rahat..
Hepsinin tadina baktim. Gerci bakmadan da zaten drvam etmezdim
İletişimin kopması hiç benim suçum değildi ama bazen empati yapmak gerek
Keşke ilişkiye başlamasaydım hahah
Var ama yine de birlikte olmak istemem
Keşke çok değer vermeseydim..
Keşke tanımasaydım shhsjsk
Aklım hâlâ yapamadıklarımda :)
Keşke zina yapmasaydım
Yapmadıklarım aklımda kaldı
Sevgili bulunca bu soruyu düşüneyim
Eski sevgilim olmadı
Hayır yok