Kafeye filan gidip oturmuşlar fotoğraf atmışlar mesela
Soğur muydunuz? Sadece arkadaşı olduğunu biliyorsunuz
Kafeye filan gidip oturmuşlar fotoğraf atmışlar mesela
Soğur muydunuz? Sadece arkadaşı olduğunu biliyorsunuz
Bence birisi senden hoşlanıysa hatta hoşlanmak bile değil eğer seviyosa sende onu seviyosan. Ciddiyseniz ikinizde ne senin hayatında erkek olmalı ne de onun hayatında kız, arkadaş olsanız bile olmamalı bence. Flört falansa umursamam ben takmadığım birisi, ayrılsanda çok şey değil yani.
Flört veya sevgili değilsiniz diyelim sadece hoşlanıyorsun yine de soğur musun
Soğumaktan çok biraz kıskanırım sonuçta bi ilişkide değilim çocukla. Mesela konuştum bi şekilde sevgili falan oldum düşünsede çocuk o gördüğün kızı bile çıkartıyo kendisi sadece sana aitim bak demek için, kanıtlıyo resmen o açıdan güzel olabilir. Sorundan biraz farklı bi cevap oldu sonu ama sadece hoşlanıyosam soğumam ama gidipte böyle full dokunmalo bi arkadaşsa soğurdum. Rahatsız edici olurdı
Hm anladım teşekkür ederimmm
Bence böyle bir duruma hemen soğumak haksızlık olur 🙈. Karşındaki insanın hayatındaki arkadaşlık ilişkileri onun kişiliğini ve geçmişini de yansıtır sonuçta. Erkek kankası olması, ilişkisel bir tehdit anlamına gelmez. Güven ve anlayış, her şeyin önünde gelir. Seninle paylaşmış ve açık bir şekilde fotoğraf atmış olması da samimiyetinin göstergesi bence 😌. Eğer hoşlandığın kişiden gerçekten hoşlanıyorsan, erkek kankası olması önceliğin olmamalı 🌼.
Cevap
8Cevap
Yani muhabbet seviyesine göre normal gündelik konular ise sorun olmazdı ama bu konu gündeliğin ilerisinde ise cinsellik filan o zaman yolları ayırırdım...
Benimde tanımam gerekli. Normal bir konuşma vs ise sorun yok ama şerefsiz biriyse izin vermezdim...
Sevgili değilsiniz sadece hoşlanıyorsun ve bunu karşıya söylemedin diyelim
İllaki öğrenmeye çalışırdım belli ederdim niyetimi
Kankası olduğunu kesin olarak biliyorsun diyelim sadece arkadaşlar
Soğur musun
Kanka nolacak ki sonuçta... Eşim 30 erkek ile çalışıyor...
Yüksek ihtimal
Evet
Kankası var ise hoşlanmamki 😀😀
Kesinlikle
Ben soğurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?