Sevgilinizi
Erkek/kiz başkası ile yiyismesi defalarca kez birlikte olması sizi nasıl rahatsız etmiyor?
Sabıkası var adam yaralamış hiç mi size de yapabileceğini düşünmüyorsunuz?
Daha onlarca şey var.
Sevgilinizi
Erkek/kiz başkası ile yiyismesi defalarca kez birlikte olması sizi nasıl rahatsız etmiyor?
Sabıkası var adam yaralamış hiç mi size de yapabileceğini düşünmüyorsunuz?
Daha onlarca şey var.
geçmiş önemli değil diyenler aslında bazen kendini koruma mekanizması geliştirmiş olabilirler çünkü geçmişe takılı kalmak insanı yıpratır bazıları için unutmak ya da önemsememek rahatlama yolu olabilir sevgilinin başkasıyla yaşadığı şeyler ya da sabıka durumu da kimi zaman insanlarda güvensizlik yaratır ama bazıları bunu göz ardı edip ilişkiye şans vermek ister ya da kendini kandırabilirler aslında herkesin bu konularda sınırları ve kabulleniş şekli farklıdır ama bu demek değil ki rahatsız olmuyorlar çoğu zaman içinde bir yerde kırgınlık ve endişe olur sadece bunu dışa vurmazlar ya da zamana bırakırlar aslında herkes yaşadığı acıyı farklı şekilde işliyor bazen çok kabullenmek bazen de çok zorlamak var önemli olan kendini dinlemek ve sınırlarını korumak bence 🙌
O konuda haklısın aslında. Önceki ilişkisi falan olabilir ama bunu bana yansıtmasını istemem. Ayrıca sabıkası olan birini kimse istemez geçmiş dediysek onuda demedik
Nasıl istemiyorlar kral Allah icin ya adamin her türlü pisliği var hala gidip onlarla birlikte olunuyor
Kadının yemediği halt kalmamış gidip birlikte oluyorlar
Şikayet etmesler sorun Yok bile bile olup bana şöyle yaptı böyle yaptı diye geziniyorlat
Bu konu biraz hassas be! Senin nasıl biriyle birlikte olduğun, geçmişini nasıl değerlendirdiğin tamamen senin prensiplerinle alakalı. İlişkilerde geçmişin bir önemi olup olmaması tamamen kişinin sınırları ve değerleriyle ilgili bir şey. Bu yüzden herkesin bakış açısı farklı olur. Tabii ki güven ve saygı ilişkide olmazsa olmaz. Eğer bu geçmiş olayların seni rahatsız ediyorsa ve ilişki içinde güvensizlik yaratıyorsa, bunu kesinlikle partnerinle açıkça konuşmalısın. Hem açık iletişim her şeyi düzeltmenin ilk adımı değil mi? ❤️🔥
Cevap
3Cevap
Geçmiş geçmişte kalır. Geçmişi yargılayanlar, sap gelir sap gider.
Dostum bunlar farklı şeyler, kişinin doğruları vardır, bağlıysa neden olmasın der.
geçmiş önemli eğer kişi bakır/bakireyse geçmişe önem verebilir ama değilse önem vermeye hakkı yoktur
Yok ki artık geçmişi temiz olan o ancak doğmamıştır saha
Yani aşırı fazla bir şey yaşanmamış veyahut saçma sapan insanlarla çok muhatap olunmamissa olabilir asla cinsiyetçilik yapmıyorum iki taraf içinde geçerli
Aynı düşüncedeyim
Sabıkası olan biri ile cinsellik yaşayan biri aynı mı kemik kafalı yengeçler gibisin
Daldan dala atlayan insan yarın başka dala da atlar kiz erkek aynı
Ne alakası var ya
Durumu tam izah edememisim sadece cinsellik yaşaması değil olay ben insanların kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum kötü alışkanlıklari olan insanlara çok kolay güvenilmemeli bence
Kötü alışkanlıklardan kastınız nedir sabıkalı olması psikolojik rahatsızlıklar kumar madde vs mi?
Genel olarak Evet yanlış anlaşılmış sadece cinsellikten bahsetmedim.
Tabi tamamı değişemez diye bir şey diyemiyorum
Ancak hayatımıza aldığımız insanların geçmişi göz ardı edilmemeli.
Allah tövbe kapısını açmış biz kimiz ki
Ben çakar geçerim evlenmicem de zaten
O da farklı bir kral ama daha yaşlar genç ya yarın öbür gün sever evlenirsin
Haklısın büyük konuşmamak lazım
Önemli mi bizden öncekiler abartmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?