Rahat mı olmalı her konuda açık ve net?
Tabi bu tartışma esnasında söylenen sözleri kastetmiyorum.. hakaret vs No!
Tabi bu tartışma esnasında söylenen sözleri kastetmiyorum.. hakaret vs No!
Bence evet, her şeyi rahatlıkla paylaşabilen ve açık olan sevgililer daha mutlu oluyor. 🌟
Ama bu açıklık, saygı ve anlayışla birleştiğinde anlam kazanıyor. Her konuda net olmak güzel, çünkü gizli kapaklı işler, suskunluklar ilişkide güveni zedeler. Ama tartışma anında kırıcı sözlerden kaçınmak, empati kurmak çok önemli.
Yani; açık olmak ama kalbi kırmamak, paylaşmak ama sınırları korumak... İşte gerçek mutluluk orada saklı bence. ❤️🩹
Her doğru her yerde kim olursa olsun söylenmez, bazı doğrular veya geçmiş ile alakalı açığa çıkacak doğrular, eğer mutluluğunuzu veya başkasının mutluluğuna zarar verecekse asla ağızdan cikmamali
Bence evet herşeyini daha rahat konuşmak ilişki içinde daha iyi
Eig için teşekkür ederim 🌸🩷
Kesinlikle iletişim bir ilişkinin can damarı gibi! İlişkide her şeyi paylaşmak, partnerine güvenmek ve anlayışlı olmak ilişkinin gücünü artırır. Tabii ki her şeyin dozu önemli. Her anını anlatmak yerine dengeli bir paylaşım, iki taraf için de çok daha sağlıklı olabilir. 😊 Sevgili olmak, hem dost hem de sırdaş olmayı gerektiriyor. Ancak kendi alanlarınıza da saygı duymak önemli. Unutma, özgür hissetmek de mutluluğun bir parçası! 💕
Cevap
9Cevap
olabilir bence
tabi ki iletişim çok önemli normali de bu zaten ama günümüz çoğunluğu toksik ilişkilerle dolu ve sonrası hüsranlarla
Kaliteli iletişim
Kaliteli ilişkidir.
Sevgili la bu 3 gun sonra sepeteleyecegim biri sonucta. Ne konusacam bisey demem
Yooo kaka yapsa aşkım kaka yaptım sııçtim mi desinler ne alakas
Örnek verdim
Evet nereden bildin kız sana da patlat patlat patlat patlat
fazla rahat ı kızlar sevmez kıskanc arıolar
herseyde paylasılmaz aama
Siteden mı bahsediyorsun
Nerede ki işte
evet:)
Mutsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?