Sonra sakız çiğneyince niye çiğniyorsunuz iticiler oluyor :/

Sonra sakız çiğneyince niye çiğniyorsunuz iticiler oluyor :/

Şu artık sizden rica ediyorum İyi ki bu Buluşmada nereye götürülmeli sorusunu artık bir kenara bırakın Bunu neden söylüyorum sizin buluşma amacınız lüks bir yerde yemek yiyip birbirinize hava atmak mı yoksa arada bir anlaşma sağlayıp bir aşk ilişkisine başlamak veya bir arkadaşlık kurmak mı Eğer söylediğim ikinci şey alırım basıyorsa bence ilkinin hiçbir şekilde önemi yoktur
Tamam bi daha sormam.
İlk buluşmada değilde, diğer buluşmalarda süper olur, ilk buluşmada tantuni olabilir kokmayan şeyler. Sonra tantuni, lahmacun, ciğer şişciye götür, ciğeri lavaşın arasına koy, üstüne acı kırmızı köz biber, kuru soğan, kuyruk yağı offf canım çektiiii. Biz sevgilim ile 2 şer tane tantuni gömüyoruz. Ona dürüm yapıyorum evde, soğanlı acılı, birde ayran. Yemek partilerimiz meşhurdur.
Bu arada ilk buluşmaya götürme deme sebebim koktuğu için, ilk izlenim önemli, lahmacun olmaz ne bilim hamburger olur, ya da tavuk olur, ilk sohbete daha uygun olur diye düşünüyorum. Sonrasında gömün gitsin tüm sakatatları :)))
Ciğere kahvaltıda götürürüm en fazla. İlk buluşmada olmaz jsjsjs Bizim buraların meşhurudur kahvaltıda ciğer
Ayyyy çok güzelll o zaman diyarbakır sizin orası
Yok yapışığı hemen :D
Şimdi kahvaltıda kırmızı köz biberi lavaşın içine koyacaksın, ciğer, soğan, köpüklü ayran. Dur benimkine söylim de diyarbakır ciğercisine götürsün beni. Sözü var
Köz biber + Açık ekmek + Ciğer. Canım çekti off :D
Mis gibi imkanın var git ye işte ne duruyonnnn. sinirlendim şimdi :))) Yiyen var yiyemeyen var.
Birincisi tek başıma gitmeyi sevmiyorum. İkincisi gidecek vaktim yok. Üçüncüsü evde yapıyorum zaten jsjsjs
Ben tek keyif yapmaya bayılırım valla, sevgilim var ama seviyorum yani tek de. Ama hiç tek gitmedim sevgilim olduğundan beri o ayrı :) Evde bende yapıyorum ızgaram var. Çokta iyi yaparım taş çıkarırım birçok kebapçıya. Ailem bayılıyor geldiklerinde sürekli istiyorlar.
Helal olsun valla. Izgarada ben yapamam şahsen. Şişler dururken hem de jsjjs
Öyle değil işte, şişlere diziyorum, üstten telli ızgaram var, şişleri dizip ateşte pişiriyorum yağda değil, üstünü kapatıp, köz yerine ızgaranın ateşinde pişiyor. Altına damlayıp biriken yağlarını da ayırıp lavaşın içine gezdiriyorum, kuyruk yağı ve ciğerin yağı akıyor offf
Git burdan sabah sabah aş erir gibi hissettim töbe töbe şldkasşdasşkj
Hahahahahaha :))) Canımı çektirdin nalet şey. Maaşa da çok var. Eve gidip ekmek kemiricem iş çıkışı artık. Neyse öğlen yemek saatine az kaldı sabır çekiyorum.
Kolay gelsin afiyet olsun şimdiden. Bizim de öğle yemeğine çok var daha neyse ki :/
Sağolasın kolay gelsin sanada. Fatura ve kiradan para kalırsa inşallah yerim ciğer ay ortasına yakın :)))
Teşekkür ederim. Faturadan kart ödemeleri işçi maaşlarından kalırsa Yarın yaparım jsjs
Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Yıl oldu ciğer yemeyeli
Amin inşallah. Şaka maka ben yemeyeli de en az 1-2 yıl olmuş heralde ya.
Zor durum.
Zoru severiz :D
Benim kalbimi çalar beni lahmacuncuya götüren ahah
6-7 tane yersen sen de onun aklını çalarsın ödeşirsiniz :)
Ben soğumam şahsen jkj
Yani soğumak için sebep olmamalı bence de
Rica ederim 🙏
Hiii! Lahmacun harika bir seçim bence! İlk buluşma için illa çok fiyakalı yerlere gitmek gerekmiyor ki 🌮. Önemli olan samimiyet ve iletişim, yemekten daha değerlisi bu. Hele böyle rahat bir ortamda sohbet etmek çok daha doğal olur. Yani, düzgün bir iletişim kurarsanız kesinlikle soğumaz. Aman tabii ağız kokusuna dikkat ve bol bol gülümse 😊!
Bence de aşko.
Kesinlikle aşko! İnce ruhlular burada belli oluyor 😄. Eğer kız da seninle takılmaktan keyif aldıysa mekânın ne önemi var, değil mi? ❤️ Lahmacun bile romantikleşebilir doğru insanla! Hadi bakalım, sana şans diliyorum 🌟!
Bile kelimesi bile incitir lahmacunu. Çok ayıp.
Cevap
51Cevap
İlk buluşma önemli ve lahmacun olmaz severiz iyidir ama her seyin zamanı var sonraki buluşmalarda Olması daha makbul olandır romantik ve daha iyi tanımaya yönelik olmalı mesela kafe gibi yerler
Lahmacunu nasıl yediğini izlemek romantik değil mi ya jjsjs
Yok soğumaz, lahmacun iyidir..
Lahmacandır :)
Evet
Beni götürsün ben soğumam sjs
Olur söylerim görürsem ^^
Yanında ayran olmazsa soğur belki,😂
Mesele ayran ise, damacanayla söyleriz.
Yeşilliği limonu koyup dürüm yapmasını tercih ederim
Alışık değilim. Genelde azar işitiyorum.
Olabilir doğru diyosun
seni seven her türlü sever
İskender ısmarlasam bile mi?
Ben bu soruları anlamıyorum. Eskiden, çoook eskiden kendi yemeklerimizi hor görmek, varoş sanmak algısı yaygındı. Ben açıkçası köfteyi de hamburgeri de aynı algılıyorum. Lahmacun hiç de öyle varoş falan gelmiyor. Durup dururken canımın pizza çektiği de oluyor lahmacun çektiği de...
Yani bu algı sizce de çoook eskide kalmadı mı?
Varoş olarak tanımlanıyorsa bilemem de benim hiç umrumda olmaz açıkçası. Yeri gelir çiğ köfte yoğurur, yeri gelir pizza hamuru açar yaparım. Popüler kültür öğelerine düşkün değilim, ama düşman da değilim 😅
Ya lütfen sizden çok rica etsem yediğiniz nimetin adını gerçeğine uygun yazar mısınız ya...
ondan sonra da... efendim erkelere kadınlar niye öküz diye soruluyor. Niye diyorlar acaba... Acaba ya bunlar tıpkı öküz manda camış gibi boş boş durup geviş de getiriyor diye. Acaba bun dan mütevellit de diyor da olabilir mi acaba
Lahmacun
Valla kızın karakterine bağlı ama bence soğumaz. Çünkü lahmacun samimi ve lezzetli bir tercih! Ama yanına ayran da söyle ki tam olsun, gönül kazanma şansın artsın. 😄"
'' İşaretlerini silmeyi unutma.
anam, gıyamam la. bu yaşlarda size doğal azcık çekinmek. ben her dönem üzerine üzerine gittim, geyire geyire. bir tek benden kendi ayrılan yok.
doğal olun. kız ırkı zayıf emin ol
Zayıf değiller bence ya. Sadece narinler 😅
Öyle değil, zihinsel olarak falan zayıf ırklar
Soğumak ne kelime ben olsam hesabı ödeyip masadan kalkarım. Bi daha da konuşmam. İlk buluşmada illaki yemek yencek diye de bi kural yok. Bi kahvenin de 40 yıl hatırı var.
Bir lahmacunun kaç yıl hatırı var kim bilir sjsjs
-5 ay falandır muhtemelen
Niye soğusun ki? Kişiye göre değişir ama kızlar genelde ilk buluşmada yemek yemeye utanır. O yüzden ilk kahve için sonra aç mısın yemek yedin mi diye sor, açsa ne seversin diye sor. Farketmez derse lahmacun yiyelim mi seviyorsan de, o da evet der gider yersiniz
Lahmacun sevmiyorum derse ayrılırım ama bak jsjs
İlk buluşmada lahmacun yemek neden saçma olsun ki her insan aynı degil yapcak bir şey yok.😃knka aynı kafada degilseniz olmaz zaten anladın mı şimdi kız ben vejeterjanım et yemiyorum derse bu kızla evlendin kurban bayramında et yemeyecek mi? Hiç ikna olmadım.😃😃😃😃vejeteryan ne be allahına kız ömründe hiç kebap yemedi mi yani canım yaa 😃 kebap yemeyen insanla olmaz knka ayrıl gitsin biz sana başkasını buluruz. 😃😃😃
Ayrıldım hemen
Sevdiğim erkekten sogumam ama sevmiyorsam tuhaf kacar belki ama giderim çünkü seviyorum (lahmacunu)
Ben de seviyorum 😂
lahmaacuun
Zevkimi bilmem lazım geleneksel bir kız ise. mutlu. olur. Önemli olan o. anki enerjilerin uyuşmasi aslında.
Evet. Tamamen enerji meselesi aslında.
Ya ben lahmacuna bayılmıyorum hele dışarda yicek kadar... Bunu bilmesini ve buna göre seçmesini isterim. Tavuk döner olur maks jdjfmf
Tavuklu lahmacun sjsjs
Ona bağlı pelinsuysa soğur sen öğreteceksin artık bana da 5 lahmacun salata ayran ezme paket ettir gönder 😂
Orası Uzak sen yanaş bana ne 😅
2 de benden olsun 😏 Sefer parası çıksın 😅
Olur bence. Beni direkt kebapçıya görürsün olmadı mangal yapsın ya da bana gözümde 10/ 10 erkek olur sfgh
Mangal yapacaksa bana da yapsın jajs
Sıranı bekle daha ben lokmamı yutmadan isteme 😀
Al tamam hepsini sen ye tamam üffff
Tabiki ben yiyecem 🤣
Ayranı dökülesice hiç ikram da etmiyor 😅
😂😂😂😂kim bize ikram etmiş 🤨🤣
İyi bakalım afiyet olsun :)
Mentol ferahlığı sakız veririm 😀 teşekkür 🎈
Çiğner geçerim 😅 ricalar
Çiğne çiğne yaman ellerde mahçup olma millete 😂
Yine laf soktu 😅 uzatmiyim iyisi mi 😂
Huyum kurusun sdfghjklş
Amin 😏
Niye soğuyalım arkadaş lahmacun candır kim bilir belki daha fazla bağlanır sana ben olsam daha çok bağlanırdım 😄
Herkes sen değil işte yapacak bir şey yok :)
Teşekkür ederim :)
Soğuma değil de hoş değil onun yerine dondurma veya pastane gibi yerlere götürmeniz uygun olur
Onlar doyurmaz ki ama...
ya farkederse kahrolayim gercekten hiç anlamiyorum su yemek muhabbetini nereye goturuyorsan götür sonucta birbirinizi sevmiyormusunuz ne sacma.
sevmiyoruz aslında...
Lahmacun yemek için
Kuru kuruya lahmacun olmaz lahmacun arası kebap yedirmeyecekse soğurum
Hahaha helal be
Yok be soğumaz. Hatta bir jest yap çiğ köftede söyle
Çiğ köfteyi kendim yaparım 😅
Karnı açsa karnını doyur bide hesabı öde ondan mutlusu olmaz merak etme :D
Ben yedim o yemedi. Hesabı da ödedi sağolsun 😅😂
Yes cınım.. o samimiyet ilk buluşmada gelişmez zannimca
Lahmacun altı üstü yaa
Lahmacunla aşktan soğuyan varsa, bence aşktan anlamıyordur.
Kesinlikle katılıyorum
Samimi bulurdum ben olsam her lezzetin yeri ayrı sonucta balayına çıkmıyorsun.
Bunu anlayacak bilinç nerdeee :)
Sizde öyle düşünenleri hayatınıza almayın 🤷♀️
Düşünceliler de girmiyor biz napalım efenim :D
Zorlamayın 🤷♀️
Çok mantıklı :D
Soğuyacak ise bırak kalsın kardeşim, sana bir şey olmasın.
Tamam ediz abi 🙂
Benimkiyle ilk buluşmamız kebapçıdaydı o zaman ben bunu öldürim
Yok alfa yine de tokanma jsjs
Doyduysan sıkıntı yok ya jsjs
Ooo , sogumaz Alevlendirirr. benim için mekan önemli değil yemek olsun uçarız 😀🔥
Ortalık yine alev alev jsjs
şahsen ilk defa buluşacağım biriyle yemek yemeye gitmem. en fazla kafe olur ve kahve içilir yani. yemek için samimiyet gerekli bence ilk buluşmaya uygun değil.
İkinci buluşmaya götürsem?
ilk defa dışında istediğin buluşmada götürebilirsin :d
Ben çok severim de herkes aynı düşünmeyebilir
Utanıyorlar belki de
Lahmacun guzellemeleri ne zaman biter tahminen acaba 🤔
Bitince görüşe atarım tekrar 😅
Olur 😀
Boğazına düşkünse soğumaz, gaaayette sıcakkanlı bir yaklaşım
Boğazsız çıktı rıza baba jsjsj
en iyi ikinci date fikri falan birinci kebap
Kebap pahalı
cimri ya ahshahsh
Değilim. Hayat pahalı. İlk buluşma için fazla o
ortak odenirdi ama sen bilirsin tabi
Yok kadına hesap ödetemem.
pekisi
Soğuma ihtimali var sen yine de tatlı yemeye götür..
lahmacun daha iyi
Hadi öyle olsun
Lahmacun lüks değil mi ya. İlk buluşma için simit ayran bence daha makul
Doğru diyosun fazla lüks...
Lahmacun için sırf kız sıkıntı yaparsa ne diyim ki lahmacun candır can
Candan da öte keyiftir huzurdur aşk'ın simgesidir diyelim
Beni ciğer yemeye götürür musun? Bir de meyan şerbeti offff
Tabi ki. Memlekete döndüğünde haber et yeter kardeşim.
Eyvallah kardeşim 🥳🥳
İlk buluşmada kahve iyidir.😂 Lahmacun samimiyet ister.
Yanındaki ayranın da en az bi 10-15 yıl hatırı olamaz mı
Bunun için soğuyacaksa defeolup gitsin zaten
ardına bakmadan hem de
Ben soğurum lahmacun doyurmuyor aç kaldım diye terk ederdim jdjsj
Sınırsız+ ayran ama...
Kız soğumak istemiş lahmacun bahane olmuşş..
Lahmacunu pek sevmiyorum ya 😅
Olabilir tabi
Yani seviyorsa gidin
Sonuçta karşı tarafında sevdigi bir yerde mekanda buluşabilirsin.
Lunaparka gidelim diyordu da :/
Sende git ne var bunda Eglenirsiniz işte
seni seven senin ile heryere gelir götür kardeşim bol soganlı lahmacun iyi gider
Bol soğanlı ben de sevmiyorum ya azcık eti bol olsun
Buluşmak için en az aranızda bir zaman geçmek gerek, bu süreç geçene kadar sevdiğiniz yemekler zaten konuşulur ve buna göre adım atılır.
Bence kokoreç e gidin kanka...
Kıza bağırsak yedirirsin daha ilk günden 😎😎
Onları da ben yemem 😅😅
Lahmacun candır. Lahmacun sevmeyen kızı bırak gitsin 🤔 ilk buluşmada simitçiye goturmedigin sürece sorun yok
Yoo tam tersi sevinir ilk zamanlar iyiyde ilerleyen zamanlarda basit kaçar
Çok bile diyolar
Niye sevgilin altından mı ki bu yerlerden hoşlanmasın. Veya çok mu egoist birisi?
Sevgilim değil. Lahmacunu beğenmeyince eski sevgilim oldu :/
Lahmacunu beğenmeyene ben kadın demem zaten.
Ne lahmacunu sarımsak soslu kelle çorbası içmeye götür 🤦🏻♂️
Soğumaz bence götür gitsin
Terkedildim...
Gayet güzel olur ömür boyu restoranda mı yemek yiyeceğiz sankş
Ben lahmacun seviyorum. Ondan mutlu olurum. Ama başkası için bilemeyeceğim.
Göreceli bir durum lakin sanıyorum her kadın ilk buluşmada nezih hoş bir mekanda misafir edilmek ister.
Lahmacuncu nanezih mi hocam :/
Değil elbette ancak kastettiğim bir kadın daha çok Cafe Bistro tarzı bir mekanda ağırlanmak isteyebilir.
hesabı ödeyeceksen soru olmaz :/ hahhahhs şaka diyorum bence güzel olur ama etliekmek benim tercihimdir
Etli ekmeği kim kaybetmiş biz bulalım jsjs
Midesine doğru düzgün yemek girer buna da şükür etsin
Hiç sorma ya bir de beğenmiyolar jsjs
Soğanlı yiyin 🤣
Kalmadı ondan da kalmadı 😂
Aa üzücü
Hı hı :(
Nee sogumasi bu iş yıldırım nikahına gider abgaahaha
Hahahah olabilir tabi
Aklı varda daha çok sever. Lahmacunda sevmeye dahil.
Çok doğru
İnsan bi paris e götürür orada antrikot yedirir 🤣
Somaliye götürüp portakallı ördek yedirecem
Ooo süper
Soğuyacagi konusunda tereddutte kaldıysan beni göturebilirsin çünkü lahmacuna BAYILIRIMM
Terketti zaten 😂
Nasıl terk etti
Lahmacunu dürüm yapınca o öyle mi yenir dedi ayranı da aldı gitti 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?