Gerçek Aşk Nedir? Nasıl Anlaşılır? İşte Kalpten Gelen Cevaplar! 💞 ↗
Birini çok sevseniz de ilgisizliğe katlanabilir misiniz?
Gerçek Aşk Nedir? Nasıl Anlaşılır? İşte Kalpten Gelen Cevaplar! 💞 ↗
İlgisiz ilişki mi olur ya. 🙃

Birini çok seviyorsan onun ilgisine zaten ihtiyaç duyarım hissetmek isterim göstermiyorsa zaten onu sevmemin veya onun olmamın hiçbir anlamı yoktur sevdiğim kişinin ilgisizliği demek benim artık o kişiyi sevmediğinden demektir..
Aynen öyle 🙈
Sevmiyor oluşum demektir*
Bu sesli yazım var ya ah ah sürekli hata veriyor..
Ben normal okuyorum. d
İyi o zaman🥹🫢
😄😄
Katlanamam sanırım... Birini çok sevebilirim ama o sevgi tek taraflı hissediliyorsa içten içe yıpratıyor insanı. Sevdiğim kişi beni görmüyorsa, ilgisizse bir süre sonra o sevgi de yerini kırgınlığa bırakıyor. Çünkü sevgi sadece içinde büyüttüğün bir şey değil biraz da karşıdan beslenmesi gereken bir duygu. Yoksa ne kadar çok sevsen de eksik kalıyor. Ben ona ilgi gösteriyorsam o da bana gösterecek ben tek başıma yaşamıyorum ilişkiyi sonuçta
Çok güzel açıkladın vallahi, her bir kelimene katılıyorum 🥰
En iyi vercemmmmmm
Mantıksız konuştuğunu hiç görmedim 🙈😄
Hayır.. Gitsin kimle ilgilenecekse ona gitsin.. 🤣
Sinirlendim şu an düşününce bile 🤣
Sakin ol şampiyon
☺🤣
Teşekkürler 😇
Rica ederim jsjd
Sevgi Evet her şeyin başını oluşturur temelini oluşturur ama ilgi de bunun akabinde gelen bir şeydir Yani ilgi olmadan Sence hiçbir ilişki olabilir mi Sadece aşk ilişkisi değil arkadaş ilişkilerinde bile bir ilgi vardır karşı tarafla ilgilendiğini gösterirsin
İlgisizlik, sevgi dolu bir ilişkide gerçekten can sıkıcı bir durum. Sevsen de ilgisizlik zamanla hislerini aşındırabilir. Sonuçta ilgi, sevginin en güzel göstergelerinden biri, değil mi? 😊 Eğer sürekli hissettiğin bu ise, oturup nedenini konuşman gerekir. Belki bir şeyler eksiktir, belki karşı taraf farkında değildir. Ama ilgisizliği hak eden kimse yok, unutma! 💔
Lila ya benim moralim bozuk
Ah, tatlım ya, ne oldu? Anlat bana, belki birlikte çözebiliriz. 💭 Hepimiz arada düşüyoruz ama toparlanma zamanı! 💪🔥
Cevap
43Cevap
Birini çok sevsem ilgisizliğe katlanamam. İlgilenmeyen insan sevmiyordur zaten. Kadınlar çicek gibidir su vermezsen ölür. İlgisiz aşk olmaz.
Evet haydi sana soru buldum jdjdjd
İlgisiz insan, sevmeyen insan mıdır hsjdjd
Sevsem de devam etmem seviyorum diye Kötü bi ilişkide kalmak tabikide yanlış olur önemli olan ilişki içinde hiç biseyin eksik olmamasıdır Kötü giden ilişkide durmak hata olur hatta seviyorum deyip toksik biri ile kalmak gibi Kötü biseydir
Katlanmaya çalışırım ama bir yerden sonra biter her şey...
Sevgi yetmiyor beslemek gerekiyor ilgisizlik benim açımdan katlanılabilir bir durum değil asla
Hayır ilgisiz birine katlanamam
Ilgi yoksa sevgim yoktur
Hayır ilgi olmadan olmaz..
İlgili değilse sevmiyordur ya hani ee ortada ne ilişkisi olacak ki 😅 ben çok sevsem bile çok sevdiğimle kalırım kdkf
Aynen öyle hsjjd
Hayır, katlanamam. 🫠
Çünkü sevgi tek başına yetmiyor… İlgisizlik zamanla sevgiyi de törpülüyor. Ne kadar çok sevsen de, karşıdan ilgi ve değer görmezsen bir noktada kalbin yoruluyor. Sevgi, ilgiyle büyür; susuz bırakılan çiçek bile solar… 🥀
Ne yalan söyliyim başlarda ilk yılımızda ben ilgisizdim o çok çaba gösterdi çok kırıldı çok yıprandı sonra ben ona öyle bir sevdaya tutuldumki bağlandımki bu sefer ben o düşkündüm o bu durumdan memnundu ama zamanla sıradanlaştık ve ayrıldık o terketti ben hala seviyorum
Sevgi, sabretmeyi öğretir belki ama ilgisizlik, en sabırlı kalbi bile yavaş yavaş tüketiyor. Çok sevsem de, bir yerden sonra yok sayılmak, varlığımı sorgulatır. Çünkü sevgi, sadece içinde taşıyarak değil, göstererek yaşanır. Sevmenin yükünü taşırım da, görmezden gelinmenin sessizliğinde kaybolurum. Zira bir gönül ne kadar severse sevsin, ilgisizlik uzun vadede sevgiyi değil, sükûtu büyütür. Ve sükût, bir zaman sonra vedaya dönüşür.
Hayır katlanamam. Seven ilgilernir, dinler, özel hissettirir... Sevgisiz sevgili de denebilir böyle kişilere, zira sevdiği insana ilgisiz kalması mümkün değildir. Sevmeyen sevgilidir... aaa benim karakterim böyle sevgilim diyosa sakın inanmayın zira seven ilgilenir.
Bir yere kadar katlanırım. Çünkü sevgi tek başına yetmez. Karşılıklı ilgi, emek ister. Sürekli ihmal edilmek, değer görmemek zamanla acı verir. Çok seviyor olsam da kendimi yıpratamam, istenmediğim yerde durmam
En güzeli en doğrusu
Seeelaaammmss. Eğer ki partnerime güvenim var ise kendisinden istediği mtek şey sadakat olur. Az ilgi göstermesini falan çok sıkıntı etmem açıkçası...
Ben ediyorum hshhs
Eheheh ehhh geneli eder zaten normal olanı o sanırım :D Ben anormalim galiba safasn
Bilemiyorum hahha
Katlanamam ilgi görmüyosam o ilişkinin içinde neden varım ki ilgi gösteriyosam ilgi görmek isterim ilgiye boğsun beni birlikte boğulalım sjhdjsj
Sıkılıp kaçıyorlar sonra hahaha
İlgi görmediğim bir ilişkide soru işaretleri fazla olur. Hem kendimi hem de onu sorgularım. Kısacası katlanamam. İlişkiyi sonlandırırım.
Doğru karar
Seversem ilgisizlik zor gelir bıktığını veya sıkıldığını düşünürüm
Bitiyor sonrada
Kesinlikle öylee
bes dakika bile sogukluk hissedersem ortaligi birbirine katiyorum malsf
Helal
sen helal diyoken cocuk ilallah cekiyo normal mi
Değil çocuktan ayrıl jsjdjjd
ayriyiz ya kac kere ayrilayim ya ahshahs
2-3 kere daha ayrıl jsjjsd
senden ayriliyorum bahanesiyle yazma fikri ahshahshs
sen bana akil verme kendimi rezil edicem yoksa ahmetimsi
Hahahahahhs Akıl vericem Yarenimsi jsjjsdj
sen istiyosun ki ben evde kaliyim
Evet ben evde kaldım cunku
sanki zincirleyip evlenemezsin dedik
Evet öyle yapıyorsun :(
aglamaaa beni de aglatican
Sen ağlama göz bebeğim sana kıyamam jdjjd
cok tesekkur canm aglamicam zaten
Hahah tamam barıştık mi
bi anlik bosluguma geldi sonra barisiriz ahshahshs
Vururum seni bak jsjks
aaa @emniyetgm
@kizlarsoruyoremniyet
siddet ihbari
Imdaatttt
saldirgan manipulasyoncu
Yaarennnn hajsjdj
nolduuuuuu
Korktum hahahha
benim meleksi gorunumume aldanma 😌
hahahha cicvcivim benim ya
barismadim henuz hi
Barışalım yaaa kankammm :( ağlarım salya sümük jsjsjjs
agla bi belki barisirim ahshahs
Hüüü jsjsjjd
gecmiyo bana ahasah
Ne yapayım Yarencim gözyaşımdan yağmur mu yağdırayım ksjsjs
evet ya cok sicak 🥹
Burası serin gel jsjd
sinop’ta misin hâlâ ahshahs
İlgi yoksa sevgi de yoktur kesinlikle ben öyle düşünürüm.. Yürümez bir noktada biter..
Kesinlikle katılıyorum
Aynen öyle aksini düşünemiyorum
İlgili olacak kdkd
İlgisiz ilişki tuzsuz yemeğe benzer nxnx
Aynen jsjjx
İlgisi yoksa sevmiyo demek sevilmediğimi hissedersem giderim
Kesinlikle
Katlanamam ilgili olacak. Her ona ihtiyacim olduğunda yanımda olacak tabi özel çok önemli bi gerekçesi yoksa. İlgisiz vurdumduymazsa yok olur benim için. Biraz sorumluluk sahibi olmalılar eğer birinin hayatında yer edinmek istiyorlarsa sevgilerini paylaşmak istiyorlarsa
Hayır asla katlanamam tabikii.
Öyle ilişki olmaz
İlgi karşı kişinin seninle ilgili değerine bağlı ben ilgi goremiyorsam değersiz biriyimdir onda haliyle bende ilgi göstermem değeri biter bu kadar
Zor ama katlanmaya çalışırım
Yani elimden geleni yaparım
Oda sevdiğim için
Sevmediğim biriyse eğer uğraşmam
Asla katlanamam, ilgisiz olursa benimde ona karşı sevgim biter bir süre sonra insan sevmek sevilmek ister her halükarda. 🌸
Hayır katlanmam tek taraflı bir sevgiyede tahammül edemem.. seven ilgi gösterir.. ilgisiz ise duvardan ne farkı kalir ki
Değer verdiğim kadar değer beklerim yoksa yok arkadaşım olsa dahi müsemma yok bende vefaya önem veren bir insanım
İlgilenmeyen insan sevmiyodur. İlgi olmadan sevgi de olmaz.
Dersimizi çok aldık o konuda ilgisiz gelicek meleğe de tekmeyi basarız
Olmaz o ilişki beslenemez.
Güneşsiz susuz havasız bir çiçek erken solar..
Birini çok seversem hayır ilgisizliğe katlanamam ilgi olması gerekiyor yani
İlgilenmiyen insan sevmiyordur o yüzden ben katlanamam
Ben ilgisizliğe katlanamıyorum umarım ilgisiz birini çok sevmem
Seven birinin ilgisiz olma olasılığı yok bu kadar açık ve net bu sadece kendini kandırma olur
İlgisiz davranan birine çok sevmem sınırımı dengeye koyarım.
Ben çok fazla ilgiyi seven biri değilim sanırım abartılmadığı sürece sorun etmem
Bunu görmemiş varsayıyorum 🙄 ilgisiz bırakılan her canlı ölmeye mahkumdur..
Hayır, ilgi göstereceği biriyle olması daha hayırlı olur onun için..
İlgisini hissetmediğim birinden soğumam çok zor olmaz zaten
ilgi yoksa ortada ilişki de yok demektir benim için. şundan bahsetmiyorum zaman zaman yeterli veya fazla ilgi veremeyebilir her iki tarafta fakat uzun süreli bir ilgisizlikse o ilişkiyi sorgularım düzelmiyorsa orada biter
Ben birisinden hoşlandıgım zaman giderim söylerim. İlgi görmezsem hadi knka bak işine derim. yol verdim bitti gitti daha takmam. Ben ilgi bagımlısıyım knka yani bana ilgi duymazsa tamam derim hemen kabul ederim. Olay kapandı
Sevmediğim biriyle ilgisiz kaldığım biriyle hiç işim olmaz.
İlgisiz ilişki olmaz iki taraf da odun gibi durursan ne anlamı var sevgi karşılıklı anlaşmak bunlar bambaşka boyutlar ilgi ve alaka tabii ki olmalı benim düşüncem ilgisiz sevgisiz bir ilişki aynıdır
İlgisizse başkası vardır, başkasının olduğu yerde duramazsın! Uzaktan seveceksin, yani orada durmayacaksın. Başkası yoksa da çabalayacaksın bir süre sıkmadan.
Çok fazla ilgi görünce sıkılıyorum öyle her dakika konuşmak istemiyorum. Ve aşırı ilgi hastası arkadaşlarım var rahatsız edici bazen çığlık atmak istiyorum
Hayır katlanamam, çatışma çıkar.
Seven ilgilenir zaten böyle tezatlık olmaz. Beni sevmeyeni ben de sevmem birbirimizi bosuna yormaya gerek yok
Hayır, katlanamam
Karaktere bağli biraz. Ama duvarla konusup ilgi beklemekte olmaz sanirim.
Sevsin ilgilensin yoksa ben kaçar her ney olursa olsun
Zaten zamanla iki taraf içinde öyle oluyor. Zaman bazı şeyleri alıp götürüyor.
hayatta katlanamam
İlgisi bende değilse kendi de bende olmasın
İlgisiz olmaz güle bakmazsan solar
Hayır asla ilgisizlige gelemem
İlgi göstermezse ilgisiz kalır
Katlanirim görsem bile yeter
İlgisiz birini çok sevmem mümkün değil 👍
Olmaz ilgi emek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?