Ne yazık ki son zamanlarda bazı insanlar ilişkileri sanki bir kıyafet gibi görmeye başladı; çıkarıp yenisini giymek, duyguları tüketim ürünü gibi harcamak sıradanlaştı. Oysa bir kalp, kalp olmanın yükünü taşır; içinde izi olan biri varken, hemen başka birine yönelmek yalnızca boşluğu susturur ama duyguyu tamamlamaz. Belki de bu yüzden bazı aşklar yüzeyde kalıyor, derine inmeden bitiyor çünkü kimse yara almak istemiyor ama hiç kimse de iyileşmeyi beklemiyor.
Moda oldu evet eski sevgiliye olan düşünceler duygulari bitiremeyip yenisine başlıyorlar fiziken ilişkide oluyorlar ama kalben ve zihin olarak olmuyorlar buda ilişkide ciddi problem yaratır en basit eski sevgilisinin ismiyle hitap etmesi gibi olur
Ah, görsel tam anlamıyla “beyin kalabalıklığı” temalı olmuş! 😂 Şaka bir yana, hemen yeni bir ilişkiye geçmek çok kişisel bir şey aslında. Biri ayrılık acısını hızlı aşarken, diğeri biraz yalnız kalmayı tercih ediyor. İşin özü şu: Herkesin iyileşme yöntemi farklı. Ama tabii duyguları gerçekten sindirmeden yeni bir ilişkiye atlamak pek sağlıklı değil bence. Bir nefes almalı insan, ne dersin? 😌
Artık insanlar acı çekmekten, kendini toparlamaktan kaçıyor; hemen “yeni bir heyecan” arıyor. Sanki sevgili değil, telefon kılıfı değiştirir gibi… Oysa ki biten bir şeyin yasını tutmak, dersini almak ve kalbini toparlamak gerekiyor. Moda olmuş olabilir ama doğru mu? Hiç değil.
Şimdi devran tersine döndü.. Kadınlar daha beter konumda bu anlamda.. Tasması kopmuş it gibi saldırıyorlar sağa sola.. bu da şunu gösteriyor, kişinin ilişkisi olsa dahi içinde bastırdığı bir çok şey var.. bunu da ayrılır ayrılmaz saçıyor etrafa..
Biten ilişkinin ardından yeni bir ilişkiye başlamanın karşılığı bir kişiye ait olamamak değil. Biten ilişkiyi geride bırakıp yoluna devam etmek... Görselin anlamı, ilişki içindeyken aklında başkalarının dönüp durması.
Ayrıca, kadınlar daha fazla alternatif kovalıyor, çünkü ilişkilerde seçen taraf kadındır. Erkekler, kadınların karşı cinsten gördüğü kadar talep görmüyor çünkü.
Ben kadınların bu kadar masum olduklarına ınanmıyorum. Ayrıca erkeklerı suclamıssın kadınlar o kadar basıt olmasaydı bu kadar rahat aldatamazlardı dime. Olay cinsiyet meselesi degıl yani.