Flörtüm beni eski sevgilisiyle kıyasladı sizce hatalı değil mi?

Artık sevgili olacağız yani 2 aydır konuşuyoruz samimiyetimizi ilerletmiştik sonra buluşmayla ilgili bir şeylerden konuşuyorduk sbahtan akşama kadar beraber dururuz dedim gece içinde izin alsan evdekilerden dedi onu yapamam yapmam da gece napıcaz başbaşa olmaz dedim biraz bu konuda tartışır gibi olduk sonra tutttu bana ya ben yanlış biliyorum bu sevgili olayını biz eski sevgilimle abartıyorduk dedi ya sen bilmiyorsun dedi benim eski kız arkadaşım yanımdan ayrılmazdı seni yanıma getiremiyorum dedi bende sinirlendim haliyle ne diyosun dedim o zamam bende diyeyim eski sevgilimle abartıyorduk falan diye dedim küfür etti eski sevgilime. İleri gidiyosun kendine gel dedi o kız benim için ayrı bi yerden şu an istese yardımına giderim ama ilerisi asla olmaz kötületmem kimseye adını da andırmam dedi böyle delikanlıyım oda delikanlıydı dedi ne alaka ben kötülüyor muyum dedim sen benimkine küfrediyosun dedim çok seviyorsan git konuş onla dedi yine küfür etti bende gittim sonradan hayırdır hemen ttim gidiyorum uzatma falan demeye başladı

Flörtüm beni eski sevgilisiyle kıyasladı sizce hatalı değil mi?