Bı sabah uyandım sevgilim engellemis heryerden , sizce neden yaptı olayı anlatcam şeffaf bir şekilde?

Dün buluştuk gayet iyiydi dertlestik oturduk kafede , brbrmize herseyimizi anlattık önce ya o iyi kötü ne varsa 6 yıl önce nisanlidm ve kendi isteğimle anlaşamadık bitrdik onada anlatmıştım gizli saklı hc bsey olmasın diye dün otrrken sevdiğim bı parca doldu gözlerim doldu ona bakarken ama içimde huzurluydu iyiyiz mutluyuz diye bana kat diye nişanlın mi geldi aklına dedi bende aklımda olsa yaninda olur muydum böyle şeyler söyleme kiriliyorum dedim seni sinir etmek hoşma gidiyir dedi kapattım konuyu yardim saat sonra bana iki tane kadın resmi gösterdi biri evli biri bekar evli olan arkadaşymis eside arkdasymis kızın diş için gelip gidiyirlarmis , olablir dedim sonra bitane kız gösterdi fenomenmis tikrokta tanıyor musun dedi yok dedim bu kız gelecek haftaya dedi iyi bakalm dedim hc ses ckarmadim eve geçtik ne söylesem hı kesin öyledir eminim hı falan gbi seyler söyledi bende bana guvenmiyorsan inanmiyorsan niyye yanımdasın dedim guvenmesem hastaları erteler yanina gelmem herseyimi anlatmam dedi o zamn sözlerinle çelişme içime oturuyor kiriliyorum dedim demek çelişme ha falan deyip iyi akşamlar dedi aradım buz gbi konuştu sabah bı uyandım vp den insatgrmdan engellemiş hc bı şekilde aramadım yazmadım ortada hc bsey yokken terk eden biri ileride en güzel zamnlardads brakabilir :)

Bı sabah uyandım sevgilim engellemis heryerden , sizce neden yaptı olayı anlatcam şeffaf bir şekilde?