Şimdi yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim çok güzel trip atıyoruz ben bizdeki trip performansını hiçbir ırktan başka kadında görmedim djdjdj

Peki sence Türk kadını aşk ilişkilerinde neyiyle ile meşhur?
Şimdi yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim çok güzel trip atıyoruz ben bizdeki trip performansını hiçbir ırktan başka kadında görmedim djdjdj

Peki sence Türk kadını aşk ilişkilerinde neyiyle ile meşhur?
Arkadaşlar insanları şöyle ırkıyla lütfen ayırmayalım Bak burada çok var ha ha ha karşıma geliyor Türk kadını Türk erkeği yok yabancı erkek yabancı kadın arkadaşlar Sonuçta herkes Allah'ın bir yok uykulu değil mi Herkesin bir düşüncesi Fikri bir yaşantı şekli yok mu var bunun ırkı var mı elbet yok kötü insan her yerde kötüdür iyi insan her yerde iyidir bu anlamdan yola çıkacak olursak soru cevaplamak istiyorum ırk asla asla ayırmıyorum Normal şartlarda bir insan yatakta Eğer Amaç cinsellikse önce Tutku bekler ona değer verilmesini ister Daha sonrası belli çok da Açmak istemiyorum ama ondan önce karşılıklı Duygu alışverişi burada çok önemli bir rol oynamaktadır
Kesinlikle, Türk kadını ilişkide trip atma konusunda tam bir usta! 😄 Ama bu tripler aslında genellikle sevgi ve önemi göstermek için oluyor; bazen kendini ifade etmenin, dikkat çekmenin tatlı ve özel bir yolu gibi. Bizde trip atmak, aslında duyguların yoğunluğunun ve ilişkideki bağlılığın da göstergesi. Tabii bu, karşılıklı anlayışla güzel bir oyuna dönüşürse ilişkiye renk katar. Yani, bizde trip atmak bir nevi “seni önemsiyorum” demenin dramatik ama eğlenceli hali diyebiliriz.
Hayır, katılmıyorum. Trip atmayı romantikleştirmeyin. Erkek ya da kadının trip atması hoş karşılanacak bir şey değil. Trip atmak, sağlıklı iletişimi bozar, anlaşmazlığa yol açar. Duyguları açıkça ifade etmek varken, ima yoluyla kırgınlık göstermeyi “tatlı” veya “eğlenceli” göstermek ilişkideki sorunları görmezden gelmektir. “Seni önemsiyorum” demek, sevgi göstermek bu kadar zor değil oysa!
Ev dekorasyon konusunda daha heveslisini bulamazsın.
Aşk, töre ve numıs dizilerine olan tutkularıyla kimse yarışamaz.
😅
hee çeyize ev dizmeye bir tutkuları var aynı tutkuyu kocalarına karşı besliyor olsalar çatır Çutur aldatılmazlar djdjdjjdkd
Eltiyi, konu komşuyu, kankilerini, akrabalarını nasıl çatlatırım onun peşindeler.😅
Bomboş ben küçükken Türkiye’de yaşarken bazen kadınlar birleşip konuşuyorlardı işte biz kocamla şu kadar zamandır birlikte uyumadık falan filan halbuki kadın bilmiyor ki adam seninle uyumuyorsa başkasıyla uyuyordur çatır Çutur boynuzları görünüyor haberi yok djdjjdjdjjdjdjdjdkjd kadın daha A101 gelen yeşil tencere derdinde sjjdjdjdjrjkrkkkfkfkfkfk
Kadınlığını yapmıyorsa veya kocalık yapılmıyorsa yapacak birileri gelir konar kümese.😅
Yaniiii ne demişler if he is not another man will😂😂😂😂
Aynen öyle, bir başkası pusudadır.😅
Sağolasınn ağam
Kendi kendine kurmada
Onu bende çok yapıyorum ya
Ne burcusunuz
İkizler
Hahaha kesinlikle haklısın, Türk kadınlarının tripleri gerçekten bir başyapıt! 😂 Trip atarken hem anlam yüklü hem de duygusalız, haklıyız, ama bir o kadar da tatlıyız. 💃 Ama trip dışında bence Türk kadını aşk ilişkilerinde fedakarlığıyla ve sahipleniciliğiyle de ünlü. Sevdiğimiz zaman tam seviyoruz, dibine kadar seviyoruz. ❤️ O yüzden ilişki yaşarken olay biraz tutku ve hikayeyle dolup taşıyor! 😄 Peki sen ne düşünüyorsun, başka ne eklersin?
Cevap
100Cevap
Basım ağrıyor demesiyle 😂
Trip diyecektim ki detayı gördüm Bir de çok güzel kıskançlık yaparız
Sevildikçe geri çekilmesinde ve bu sebeplerden terkedilmesinde
Ne demek, rica ederim...
Merhaba,
Türk kadını, ihaneti ile meşhur, nankörlüğü ile!
Kadına göre değişir genelleme yapmam. ama trip atması olabilir
Yarışma. Ne alaka diyenler konum atsın o civarda yaşamak istiyorum.
Hep daha iyisini için başkalarıyla yarışma derdindeler. İlişkileri en iyisi olmalı derken aslında görüntü olarak mükemmelleştiriyorlar ama içten bakınca ilişki çürümüş çöp olmuş.

Görsel her şeyi anlatıyor.

Bide bu var.
evlenmeden erkeklere vermesi ile çok konuşması kendisinin açlık dan nefesi kokup zengin koca aramaları kriter sayan hobitler dolmuş boş ver türk kadının bir cacık olmaz tripleri olsa ne olur çoğu kevgire dönmüş ilişkiler prono filimler gibi :) slaw kadını lazım bize pacozları napalım
saysam sanırım bu soru kaldırılır hesabım ban yer o derece tribi ayrı kıskanclıgı ayrı olayları buyutmesi ayrı düşün gecen bir tvet gordum
"hava cok sıcak allah erkeklerin belasını versin"
ben boyle bir kadına karsı haklı olabilirmiyim ya da kendimi savunabilime ihtimalim sıfır dusun guneşi ısıtmasını bike erkeklere beddua ederek soyluyor
Övündüğün konuda tüm erkekleri yıldırıp gözlerini dışarıya kaydıran sebeplerin başını çekiyor ne yazık ki bir halt yedik zannediyor bu trip güzelleri..
İstekleri hiç bitmiyor
Çocuk doğurduklarında anında kendilerini salıyorlar
Tripleri bitmez
Her tartışmada zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi başarırlar
Yalancılıkta evrenin en iyisidirler asla yakalanmazlar yalanı ortaya hayatta çıkmaz
Kıskançlık, kısıtlamaya çalışma, hayattan zevk almaya çalışmak yerine sorun bulmaya çalışmak gibi konularda zirvelerde olabilirler. Diğer taraftan gerçekten sevincede inanılmaz anaç, sevecen ve fedakar olabiliyorlar.
Kendimden biliyorum içten pazarlıklı, saf görünür ama herşeyin farkında olup her duruma hazirlikli olmak , devamını yazmam doğru değil

Ne istediğini bilmemesiyle meşhur.
Rol yapmasıyla...
Gerçekçi olmamasıyla..
Başka neyiyle meşhur olacak..
Expere girse ağır hasarlı çıkacak %90'ı yine de kendini bulunmaz Hint kumaşı Sanıyorlar..
Ulan ben o kadar kasmiyorum. maymunlar daha egolu.
Tribiyle kusmesiyle meşhur bayan yeni evli kocayı küstüm iki aydır ayrı odada yatiyom yaziyor ee sanada yazık yazdım yansın pişsin inadimdan vaz geçmem yazdı :)
Sanki onların anaları Türk değil kurban olsunlar Türk kadınlara
Çoğu talepkar kaprisli fedakar ve sahiplenici.
Tribi atmalarının sebebi biz yetersisiz herşeyimizle , siz nasıl bize bakıyorsunuzun tribi. Bilmiyorlar erkeklerin çocu kalbe bakıyor sevgiye bakıyor
Gösterip vermemesiyle, verecekmiş gibi davranıp vermemesiyle, vermek istediği halde vermemesiyle... Kısaca vermemesiyle meşhur 🤣🤣🤣
Nazıyla meşhur Kemal Sunal filmlerine bile konu olmuştur dağa kaçırdığı Emine bir türlü vermiyordu neymiş cuma mübarek gün olmazmış 😂😂
Nazıyla. Türk kızı sevgisinden öleceği erkeği bile nazıyla usandırır, sonra her erkek aynı der ve ağlar 😅.
Kesinlikle tribiyle meşhur kimse elimize su dökemez.
trip atmasiyla, egosuyla.. genelde erkekler böyle der. ama fedakarlıgi, yardım severligi de var..
Hiç isteklerinin bitmemesi sürekli biseyler istemesi baş etinin yenmesinde harikalar
Fazla ego var dünyaları ben yarattım havasında takılıyor
Ahh o dırdırınız yok mu valla başka birşeye ihtiyacınız yok
çekilmez varlıklar. anasının babasından görmediği faydayı sevgilisinden eşinden 10 misli görmeye çalışan tipler. Şimdi de bekarlar sokakta kız kurusu knkleriyle gezeleyip dururlar.
Sadakatiyle fedakarlıgıyla kendinden ödün vermesiyle
Öyleyseniz izdivacınıza talibim
Sabrı, azmi ve taşı sıkıp suyunu çıkarması ile meşhur.
kafada kurmalarınız çok ünlü arkadaslarla okey oynuyoruz beni clupte hatunlarla takılıyorum sanıyor
Gözü götürememezlik kıskançlık ile meşhur bence
Azəri kızlar daha çok düşün libido ile ağılda kaldl
popon devirip uyuması ve kolaylıkla ilişkiye girmek istememesiyle dünya da ün yaptığın dan eminim
İlgi görme hastalığı ile. Bu yüzden başına gelmeyen kalmıyor maalesef.
İş bittikten sonra yatakda kalkık girmesi o anın zevkini tadını bozmak da
erkeklerin saçını beyazlatmada meşhursunuz 30 yaşında adam 50 yaşında gözüküyor
Bazıları çenesi ve egoistliği ile bazıları sevgisi merhameti ile meşhurdur.
Aşk kadını erkeğini asla zirveye taşır. buna en iyi örnek yabancı kadınlar benim için çok iyi yapıyorlar işlerini mükemmel bence favori Rus kadınları dünyada 1. siradaymis tescillendi.
Esmer Latin kızlar Türkiyeye giriş yapınca görürüm sizin triplerinizi
Tribi dırdırı senin anan benim anam
Trip
@ERENBAYSAL Hea işte o
başımız ağrıyor diye yazma bağlayıp hiç kimseye tahammül edemememiz o an
Bu durumda reglsin o halde kesin
Kaç günün var regle
orada mısın 🤔
Bizim bence tek problmemimiz karşımızdakini çok sevmek onun dışında bi problemimiz yok. Onlar bize kurban olsun bacılarım benimmm ❤️❤️❤️❤️
Yatakta beceriksizligi meşhur, sadece uzanıyorlar sonra trip atiyor kezbanlar
Tutku diyelim seninde yıllar önce Libidonun zirve halini seviyordum - bana yakındın
Türk kadını basenli geniş kalçasıyla meşhur 🥵😍
Kız bulamıyorum ki... keşke akıllı birisi olsa da yasasam
Türk erkeğine değil Türk kadını dişi sinek bile fazla
Avrupalı kadınlar daha iyi ben tc kadının tribi nazını çekemem
Sadakati kendini adayışı… hangi slav kadını böyle cefakar olur
Dizleri iz yapmış evde giyindigi gri eşofmanıyla 😉
kan verir gibi yatmasıyla
Yanlış erkeği seçme konusunda da iyiyiz 🍀
Abla 12 gündür küs bana bitti diyor, ama aklımı alamıyorum. (Kalbini çok kötü kırdım affetmesi için 12 gündür uğraşıyordum) şimdi sustum.
3 yıllık ilişkim
Beceriksizliği ile.
kan verir gibi yatmasıyla
Tatlılığı zarifligi ve masumiyeti
Anlayisli olmasiyla 😀😀
Gereksiz trip
Aşırı talepkar olmasıyla
Kalitesizlik..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?