Cevabın nedir?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kadını artık giyiminden makyajına diksiyonundan hatlarına ilgisini göstermekden kıskanclıgına kadar her konuda titiz özenli ve dikkatli...
eskiden dolgun hatlar ile tarif efilirken simdilerde ince bel çıkık kalca icinde cok caba sarfediyorlar :)
gelenekselligin dışında oldukça etkileyici kadınlara sahibiz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadını eşi ve çocukları İçin saçını süpürge eder, savaşta erine cephane ve mühimmat taşır. Zor gününde yanında olur maddi sebeplerle sıkıntı çıkarmaz. Güzeldir, bakımlıdır, çocuklarını iyi yetiştirir temizdir... iyi özellikleri saymakla bitmez..
207 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Tüm erkeklere öküz diyen kadın ahırdan, tüm kadınlara yollu diyen erkek karaköyden dışarı çıksın..
- Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılTaa küçüklükten başlayan Ayılara olan sevgimiz😁 büyüğünce zorluk çekmiyoruz😂
464 Yorumla- +1 yıl
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArmut vücut şekli bence. Orta boy, geniş kalça ve esmer ten geliyor aklıma. 😘
181 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
203Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHafif göbek ve basen gadası
00 Yorumla
+1 yılKendimden yola cikabilirim ancak cunku cesitlilik arz ediyor Turk insani. Ben dolgun ve kivrimliyim. Orta boy (kisaya yakin olabilir) , uzun orta incelikte sac (asil rengi kestane), minik burun, inceye yakin dudak, neseli ve sevimli, bazen tam bir cadi, ailesine duskun ve koruyan, caliskan bazen de tembelligi tutan :) , oglunu kral sanan, kizina kimseleri layik bulamayan, "Ben kadinim, hersey ben nasil istersem oyle olur" diyecek kadar saf.. 😂 Sevdiklerine karsi savunmasiz sevmediklerine yaman. Bakin; ben bile degisiyorum ruh halime gore. Galiba bizim herseyimiz orta.
40 Yorumla
+1 yılBence Kadınlarımızın her zaman olann albenisi diğer hiç bir ülke kadınlarında yok bizim kadınlarımızda sima herkezde farklıdır kalça meme değişir aynı kalıptan çıkmış edası yoktur belki görüntüde bazen iri yarı olsalar da değme cıtır başka milletin kadınlarından da ha fazla duygu yaşatırlar sevdikleri adama... Ne olursa olsun Milletim olsun
70 Yorumla
+1 yılBüyük popo, orta boy, düz ayakkabı giymeleri, aslında sakar olmaları, bacaklarını mümkün olduğunca kapalı tutmaları, ne çok küçük ne çok büyük göğüslere sahip olmaları, ellerinin biraz büyük olması, oje kullanmaması, takı fazla kullanmaması, rahat giyinmesi, çabuk üşümesi, saçlarının koyu renk ve genelde toplu veya örülü vs olması, sarkan küpe kullanmaması, makyaj pek yapmaması, kaşlarının biraz kalın olması, biraz çocukça ve şımarık olması fakat belli etmemesi çekingen ve sessiz olması, çalışkan olması, sabırlı olması, dedikoduyu cok sevmesi vs...
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefli, namuslu, haysiyetli
İnsanların yüzüne karşı gülüp arkasından iş çevirmeyen
Hiçbir şekilde aldatmayan
Aldatmaya kesinlikle meyilli olmayan
Ailesine eşine sevgi ile davranan
Kılık kıyafeti diger erkekler görsün diye kötü kadınlık yapmamak için dikkat eden
Dinine laf uzatıldıgında karşı çıkan veya o ortamdan derhal uzaklaşan birisi TÜRK kadınıdır.20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. evlendikten sonra kilo alıp, işi bırakan, kendi kendine meyve soyup söylenen, evi bayramdan bayrama dip köşe süpüren, nereye giderse gitsin eşini su samuru sanıyorsaa👍🏻 olabilir😅 şimdi övecektim de böyle şeylere maruz kalınca, en azından Türkçe yazıyım belki biri alınır düzenli olur didim🤩
10 Yorumla
+1 yılKahverengi saçlı, kahverengi gözlü, akça pakça, tatlı suratlı, kısa boylu, kısa bacaklı.
101 Yorumla- +1 yıl
:) Ablam bunu yazdırdın şimdi gelen giden eksilicek, az birşey kaldı master olmaya, bizdekiler İsveçtekilerden güzeldir, mümin olan eksilemez.
- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktere göre çok değişken bir soru sonuçta milyonlarca türk kadını var tümevarım hoş olmaz ama genel olarak ben diğer milliyetteki bayanlarda göremeyip de türklerde gördüğüm özellik sıcak kanlılık ve içtenliktir
40 Yorumla
+1 yılDolgun kalçalar
Fakat her gördüğümde bu Türk kadınıdır diyemem
Türk olduğunu yüz hatlarından anlarım.80 Yorumlaİnsanları niçin genelliyorsunuz? İnsanların hastalığı olamaz mı? Kilosu olamaz mı? Doğuştan secemedigi özellikler olamaz mi? Hepinizden farklı olduğum için ölmek istiyorum ne haliniz varsa görün.
50 YorumlaKolsuz abiye , kısa etek, fırça gibi kıllar, bir ton makyaj , asık bir surat, koca bir kalça yaba gibi eller, ben dünyanın en güzeliyim havaları olan topluluk
Tamamen bizim sapların kız bulamamasından dolayı abazalığın nirvanaya ulaşması ve bunun sonucu bir kıza 50 kişinin yürümesi , kızında kendini victoria secret meleği sanması...
Tarif bu olsa gerek bizim kızların10 YorumlaErkeklerin çoğu kötü yorum yapmış. Sizin tipinize bakan Ruslar İngilizler Almanlar da kapınızda köle olup beklerler zaten. Hıhı
623 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@bayşaman evet genelleme sorulmuş fakat fiziksel yönü ele alınmış. Sende artık ne alakaysa karaktere bağlamışsın konuyu. 3 kişilik bir ailedeki insanlar bile birbirinden çok farklı karaktere sahipken gelip Türk kadınlarının geneli böyle diyosun. Hayatında kaç kadınla görüştün de böyle bir sonuca vardın? Hatta soruyu büyüteyim kaç yabancı kadın tanıdın? Ki ne kadar fazla tanısanda asla diyemezsin geneli şöyle böyle diye. Büyük bir rakamdan bahsediyoruz. Yorum yaparken duygularını değil mantığını kullan.
- +1 yıl
@bayşaman "Ki ne kadar fazla tanısanda asla diyemezsin geneli şöyle böyle diye. ***Büyük bir rakamdan bahsediyoruz.***" benim bir karın ağrım yok. Birileriyle kötü ilişki yaşayan insanların karşı cinsteki tüm insanları aynı şekilde görmesi sinirimi bozuyor. Birde hala anlamamakta ısrarcı olan, ya da anlayamayan, insanlar var ki Allah kimseyi sizin gibilerle sınamasın. Bir gün dediklerimi anlarsın umarım.
- +1 yıl
@bayşaman tüm Türk kadınlarını ya da yabancı kadınları tanıyorum değil de sadece çok tanıdım diyorsan genelleme yapamazsın. Ayrıca sana burada 'ben diğerlerinden farklıyım' gibi şeyler söylemeyi düşünmüyorum çünkü diğer kadınları ne açıdan böyle kötü değerlendirdiğini de bilmiyorum ve umrumda da değil.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Genital alan şişik oluyor Türk kadınlarında. Pantolonun fermuar kısmındaki alan yani
bir de tişörtü sokmuyorlar mı pantolon içine. Fizik sanki güzel de te allahım ya40 YorumlaKaprisli olmaları kendilerini ağırdan satmaları. Bide fiziki özellikler açısından hiç düşünememiştim. Ama bizim türk kızlarının basenleri var biraz ya :D bide bu aralar erkek gibi göbek yapan kızlar görüyorum farkındalık yaratıyorlar sanki:d
10 YorumlaBenim üç kuşak öncem Gürcistan, Tiflis e bağlı bu yüzden arkadaşların burada belirttiği fiziksel özelliklere sahip değilim, farklıyım..
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrantısız kilolu vücut, kemerli veya yamuk bir burun, cılız ve bakımsız saçlar, siyah tüylü kollar.
93 Yorumla- +1 yıl
Kendini bu kadar kotuleme. Herkes burnumu operasyonlu saniyor hem benim. ☺ Bence sen de guzelsindir ama farkinda degilsindir.
Cevap sahibi+1 yılNe diyon gı ne alaka.
- +1 yıl
Ne bileyim, kendini tarif ediyorsun sandim. Cunku hicbirimiz bu tanima uymuyoruz fotograflarda da belli yani KS kizlarinin... Sen de uymuyorsundur da kendini begenmeyip boyle soyluyorsun sandim. :)
+1 yılSalaksa (İstisnalar hariç) 😂 , kilo problemi varsa, şivesi varsa, kiskancsa, alışveriş hastasiysa ve Türk markalarını ağırlıklı olarak tuketiyorsa bence bu kesin türk kadınıdır 😉😂
20 Yorumla
+1 yılBeyaz ten 155-165 arası boy 55-65 arası kilo dolgun kalça meme göz pınarından hafif çekik badem göz düz siyah, kahve, kestane rengi saç, kemersiz ve basık olmayan burun.
24 Yorumla- +1 yıl
Inanamıyorum beni tarif ettin 😮😎 boyla kiloda hafif fark var sadece , kalan kısım komple ben..
- +1 yıl
@LadyLilyum benim aynı zamanda kendimi tarif ettim tek fark kilo ve göz rengi gözlerim yeşil.
- +1 yıl
bir akrabalık olabilir mi diyecektim ama bizde hiç yeşil göz yok @4N1_53M3NF4M 😃 komple kahve ya da siyah
- +1 yıl
Türk kadını bakımlıdır. Bıyıklı su bu diyorlar ama hic gormuyorum sokaga cikinca. Herkes bakimli 👍
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendimi ayrı tutarak söylemem lazım basenli armut diyeceğimiz fiziksel özellikleri baskın alt kısım üste nazaran daha kalındır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ülkenin belirli stereotypleri vardir fakat türk kadinlari bence Tip olarak kategorize edilemez. Uzunu var kisasi var sarisini var esmeri var kumrali var saci kizil olan var siyah olan var mavi gözlüsü var kara gözlüsü var. Var da var😄
30 Yorumla
+1 yılİnce belli kavramı bizim kadınlarımız da pek yok ne yazikki. Kızlarımız da demiyorum. Biraz yaşını alsın çoğu kalinlasiyor. Bakamiyorlar kendilerine çoluk çocuk derken.
10 Yorumla
+1 yılBence sevimli çatık kaşlar (tribim belli olsun bakışı) 😅
40 Yorumla
+1 yılKisa boyu ve sarkmis gogusleri ile penguen gibi yalpayalarak yuruyen bir kadin gorsem aha geldi memleketim insani derim
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden once bakımlı yemesıne icmeaine dikkat eden ve ne hikmetse evlendikten sonra kendini salan ve duba gibi olan kadınlar kesin Türk kadınıdır
20 Yorumla
+1 yılBadem göz en belirgini budur (hastasıyım). Yayvan kalça (severiz), minik el ve ayaklar (bu da iyi). Minyon yüz şekli (düşkünüyüz).
20 YorumlaBence öyle fiziksel bir özellik yok. Çünkü biz çok karışık bir milletiz ve bundan dolayı insanlarımız da tek tip değil.
20 YorumlaSevgilim almanyadan gelmiş birisi doğal sarışın uzun boy fiziği güzel türk kızına benzemiyor. Saçlarıyla çok oynuyorlar kızlar burada bir laf karşısında aşırı tepki veriyorlar birazda sinirliler sakin olun biraz 😂
10 Yorumla
+1 yılGenelde kısa boy, esmer ten, geniş kalça ve basenler...
30 YorumlaOdunlara olan sevgileri nerde bir Öküz odun varsa onu seçip buluyorlar 😊 birde meşhur tripleri var 😇
20 YorumlaBalık eti bir vücut. Dolgun kalça dolgun göğüsler nispeten ince bir bel
31 Yorumla- +1 yıl
Geneli için çok doğru bir tespit 🙈
Aslında türkiyede ki Türkler saf kan Türk değiller yani değiliz çok eskilerde Anadolu’ya gelince Rumlar ermeniler İran vs kırıldık
12 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak:
Armut tipli, geniş kalçalar kısa ama yüzü güzel olması
Mental olarak:
Dünyayı ayağının altına sersek, keşke oraya değil de şuraya serseydin demesi10 YorumlaEvet kadınlar ya da erkekler boyumuz biraz kısa bide bizim kadınlar yururken hep yere bakarlar ve bakışlarını kaçırırlar
10 Yorumla
+1 yılBuğday ten, orta boy, koyu renk saç, badem göz, geniş basen genelde
30 Yorumla
+1 yılŞu soruları sorup şu salak türk erkeklerin ağzına meze yaptırıorsunuz bizi kendileri mükemmeler sanki de
20 YorumlaAlaturkalık. Kara kaş, göz ve bakışları. Türk türkü bunlardan tanıyo hemen
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılKısa veya orta boy, buğday veya esmer ten, siyah saç ya da çirkin bir hale dönmüş boyalı sarı, geniş kalça.
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu ince belli, al yanaklı, pembe tenli, çatık kaşlı bir profil gözümde canlanıyor.
20 Yorumla
+1 yılAhaha yorumlara bakınca Türklüğümden şüphe ettim 😅
21 Yorumla- +1 yıl
🙈👏👏😅😅
yuzunun guzelligi durusu asilligi daha ne olsun da😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılSanki sokağa zorla çıkarmışlar gibi yürür kaşlar çarık sürat 5 karış... git evine yat arkadaşım zorlamı sokağa attılar
41 Yorumla- +1 yıl
Adrina limanın aldatıldığı rihananın dövüldüğü bu dünyada seni harcarlar hatçeeemmmmmmm
Geniş bir basen, büyük göğüsler, yuvarlak hatlar klasik orta boylu Türk kadınını çağırıştırır
20 YorumlaDış görünüşleri kimseyi yanıltmasın erkeğiyle birlikte cepheye koşan dünyada sadece Türk kadınıdır
70 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ekseri basendir ama bence kadını kadın yapan çok önemli bir unsurdur 😃😍
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılorantısız vücut ( çok büyük meme ya da çok dolgun kalça )
esmer ten ve kilolu olmaları.10 Yorumla
+1 yılhiç bir şeye boyu egmiyosa o has kadındır ama nene hatun gibiyse türk kadınıdır
"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın."
Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıyoruz :(10 Yorumla
+1 yılFıziksel olarak bilemem ama kimyasal olrak tribinden tanırım
10 Yorumla
+1 yılArmut vücut tipi🤦♀️koca kalça ortalama göğüsler 1.60-1.70 arası boy...
10 YorumlaArmut şekli vücut şekli "Bu kesin Türk kadınıdır." dedirtiyor.
10 Yorumla
+1 yılKısa balık etli ya da biraz kilolu
Kocaman tatlı bir kalp10 Yorumla
+1 yıltribi tavrı eti budu ne dersen hepsiyle belli eder kendini
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAynı surat tipi dolgu dudak yapma kaşlar şişmiş basen
10 Yorumla
+1 yılDolgun vücut hatları ve en sevdiğim fiziksel özellikleri olan basen :)
10 YorumlaAslında tarif edemiyorum ama dışarıda görsem kesin bu Türk derim. Yani biz bize benzeriz/benzioruz.
10 Yorumla
+1 yılUzun üst gövde, kısa bacaklar, geniş yayvan basen... İlk aklıma gelenler bunlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı. Fiziksel özellikleri elestiren birisi olmadigimdan buna pek takilmiyorum :/
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılMinnoş boylu ama iri ve dolgun hatlara sahip olmaları
10 Yorumla
+1 yılFizik hep aynı çizgi bilemem fakat kişilik bakımından tahmin etmek çokta zor olmazdi
10 YorumlaYorum yapamadan duramcam erkekler gömüş de gömüş bizi sanki gömenlerin hepsini karısı sevgilisi 90 60 90 yabancı burda konuşuyorsunuz yine türk kızına kalıyorsunuz !
20 Yorumla- Devamını Gör (240)
Devamını Gör(285)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > “Bu kesin Türk kadınıdır” dedirten fiziksel özellikler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler