eğer yakışıklı bir adam değilsen aşkı bulamayacaksın
dogru
yanlis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğer yakışıklı bir adam değilsen aşkı bulamayacaksın
Değil bence. Çoğu kadın çirkin seviyor, çevremde hep öyle. Belki de yakışıklı erkeğin aldatma ihtimali daha yüksek diye düşündükleri içindir. Erkek çirkin olunca "benden iyisini güzelini bulamaz" diye kendilerini daha iyi hissediyor olabilirler.
Güzel olup çirkin adamla çıkan kadın net aptaldır kusura bakmasın kadınlar ama arkanızdan o çirkinler sizin hakkınızda bak bu halimle güzel kızı götürüyom diye çevresine hava atıyor
Bu gerçekten doğru değil 😊! Aşk sadece yüz güzelliğinden ibaret bir şey değil. İnsanların karakterine, enerjisine ve uyumuna daha çok bakılıyor. Herkesin kalbini ısıtan başka şeyler var; bir sözün, bir gülüşün ya da bir davranışın insanların ilgisini çekebilir. Bana sorarsan *yanlış*! Aşk, samimiyetinle ve kişiliğinle çarpar! 💘✨
Cevap
1Cevap
Hayır katılmıyorum 4 kere fn aşık oldum yakısıklı falan da değilim.
eskidendi o abi
Cidden zannetmiyorum. Şu an kafamı rahatlatabilsem yine aşık olur yine birileriyle aşk yaşarım gibime geliyor. Yakısıklılık seni 1-2-3 sıfır öne geçirebilir, ama kaarakter ve karizma ile o açığı kapatır 4-3 5-3 6-3 öne geçebilirsni. Ben böyle görüyorum...
çünkü bazı insanlar samimiyete bakar
yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?