Selam KS ahalisi! Açıkçası bu soruyu dış görünüşün flört veya ilişki başlangıcında ne kadar önemli olduğunu merak ettiğim için soruyorum. Güzel veya yakışıklı değilsek aşkta kazanmamız imkansız mı? Dış görünüşüzden dolayı hiç reddedildiniz mi?Aşkta dış görünüş ne kadar önemli?
Dış görünüşten reddedilmedim çok güzel olduğumdan değil, düzgün insanlara denk geldiğim için... ama bir arkadaşım var gerçekten çok güzel, küçük bi ilçede yaşıyorum ve kızın güzelliğini tüm ilçe konuşuyor öyle düşünün... neyse kız biriyle 2 gün konuşsa sensiz ölürüm moduna giriyorlar, ne yapsa alttan alıyorlar... biz paspas olsak faydası yok. Güzel olmak çoğu şeyin kapısını açıyor yani hiç kandırmayalım birbirimizi boşuna
Yakışıklılık ve güzellik her anlamda ilişkilerde bir adım öndedir, yakışıklı veya güzel olmayanlar hep arka planda kalırlar, yok aynı ortamda bulunacakda yok bir şeyler paylaşacaksinizda, o yakışıklı veya güzel değil ama ben onun kişiliğini ve karakterini seveceğim de uzun hikaye, kimse hikaye anlatmasın, varmıdır öyle birileri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz. Günümüz şartlarında ilişkiler hayvani iç güdüler ile yasaniliyor, ben bir duygusallık bir romantizm hele aşk hiç görmüyorum, çıkara dayalı ilişkiler moda günümüzde, yakışıklı, güzel, cüzdanı kabarık, güzel bir kariyeri meslek iş, evlilikler bile bunun üstüne kurulu.
Merhaba. Aşk buna bakmaz çünkü bir insanın iyi niyeti merhameti dürüstlüğü vicdanı şefkati sevilir görsellik, ilk görüşte cezbeder dikkatini çeker insanın ama birini sevmek zaman içerisin de tanıyarak olur diğer türlüsü, temiz masum olmaz üstelik şunu da bilmek lazım denize de bakıyorsun mavi, ama ellerinle dokunduğun an anlıyorsun ne olduğunu hakkımız da en güzeli değil en hayırlısı olsun, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Yani.. şimdi doğruya doğru ilk bakışta kimse karakter okumaz. görünüş elbette kişiye çekici gelmeli. Zaten fiziksel çekim de kişisel bir şey. herkesin zevki başka. Bu aşama geçilirse iş karaktere geliyor.
Merhaba öncelikle 🎈 Ben herhangi bir şekilde reddedilmedim ama olabilirdi de tabii. Görselliğin kimileri için daha 50/0 olduğu bir dönemde yaşıyoruz bu yüzden normal. Bazı amaçlar var oda daha yakışıklı ya da güzel ile olmak, ya da sırf bu yüzden karşısındakine yanaşmak zaten. Bu da nede olsa sürmüyor.
Ne alaka kardeşim? Kanımca, çok yakışıklı da değilim, çirkin de değilim. Ama, tam 1 ay ve 4 gün önce, kendime çok şirin bir matmazel buldum. O da benim gibi.
Kafamız, ruhumuz, sevdiklerimiz, sevmediklerimiz... Hepsi aynı. Sadece kız vejetaryen çıktı... Ehh. Olur o kadar.
Yani, bana göre, bunun hem kişisel (bana göre %80) hemde fiziksel (%20) yönü var.
Öyle çok güzelim diyip de koca bulamayan kızlar biliyorum ben. Siz ne diyonuz? Ohooo!
Yani bu zamana kadar olmadığına göre gerçekçi bakarsam hayatta sanki aşk yokmuş gibi davranıp, yol haritamı çizdim yalan değil. Bu bir isyan değil. Sağlıklıysam ve işimde mutluysam züğürt tesellisi gibi görünse de yetiyor bana. En azından vicdanen de rahat oluyor bu şekilde.
Sevmenin dış görünüş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir insanın görüşünü beğenir, karakterini sever, duruşuna aşık olursun. Eğer karakter ve belirli bir duruşu yoksa ne yapim ben dünya yakışıklı adamı
Hiç aşık olmadım. Demek ki bundan mı kaybettik diyeceğim ama nasip olmadı. 😃 Aşkın tiple alakası yok o insanların içgüdüsü. Nefis denen duygu görselliğe çeker ve sevgiden çok neyse... 😃
@Totti_Rome tesekkurler bundan dolayi psikolojim iyi degil hep takiyorum cenem daraldigi icin doktor oturmus yuzun dedi anca ameliyatla genisler dedi yuzum cok orantisiz oldu of off seni de mesgul ettim kusura bakma kardesim 😔