Sevgilim manüpülatif davranmaya başladı ne yapmalıyım?

Ciddi bir ilişkimiz var ve yaz sonu nihahımız olacak inşallah. Ben facebook kullanmıyorum normalde, onun facesine bir bakayım dedim eski hesabım ile, baktım kimse yoktu, profil resmi instagram daki gibi fakat kapak fotosuna bir baktım kaslı ve göğüs kısmına kadar açık atletsiz plajda üstü açık bir foto koymuş gözlüklü 2 sene önce koymuş ama kaldırmamışda. Bana kıyafet ve sosyal medya konusunda kısıtlama getirmişti oda dikkat ediyordu, herkese açık olacak şekilde açık fotolar yasaktı, düzgünce sordum neden bu hala burada dedim, bütün sorunların içinde resim mi sorun unutmuşum girmiyorum zaten dedi, eşya bakmak için filan giriyor doğru ama orada herkese açık olması rahatsız etti, beni sevdiğini syledi filan, normalde bana balım bitanem diye her gün kalp atarak günaydın balım bitanem yazan adam dün yine gayet arayı düzelttikten sonra tuhaf yazmaya başladı, profil resmine kot şortlu fotosunu koydu tamam eyvallh normal, dün gece den beri soğuk yazıyor ama yazılarında evlilik planları kuruyor benimle, ne bir balım yazdı, ne bitanem ne aşkım, kalp dahi atılmadı, bu sabah da günaydın canım yazmış kuru kuru kalp yok, hatta bende günaydın yazdım atak yapıp kalpsiz, devamında kolay gelsin şimdiden dedim, sanada sağol yazmış kalp yok yine. Bu adamın derdi ne nedir bu mesajlarda ki soğuk ifade, dün sordum bahane aramaya luzüm yok neyse derdin syle dedim, seni seviyorum derdim yok, aile sorunları ve maddi sıkıntılar yüzünden biliyorum ama yani beni niye zorbalıyorsun mesajlarda, soğuk şekilde okey yazdım bende. Napayım, böyle soğuk olacaksan derdini söyle yoksa böyle manüpülasyonlara gerek yok mu diyeyim? Ne yapmalıyım. Dünden beri ne balım, ne aşkım, hiçbişi yok kalp bile yok.

Sevgilim manüpülatif davranmaya başladı ne yapmalıyım?