Sevgilimle kavga ettik beni eve bırak dedim sinirle gerçekten eve bıraktı?

Kızlar sevgilimle bugün kavga ettik otoparkda baya bağırdım beni eve götürüyosun diye belki 20 defa demişimdir yolda falanda dedim her neyse sonra gönlümü almak yerine gerçekten ev yoluna girdi neyse yolda işte biraz yumuşadım konuştuk ama sinirliyim hâla tekelden sigara aldık vs. Her neyse sevgilimi halası aradı müsait misin diye bu da beni eve bırakacağı için 10 15 dakika sonra müsair olurum dedi? Bende delirdim tabi çünkü biz bazı sebeplerden dolayı iki haftadır görüşmüyoruz bugün anca zaman bulduk görüştük onda da 1 saat yan yana kaldık kavga ettik benim her sözümü dinliyormuş gibi sanki eve götür beni diyince eve götürmeye kalktı halası arayınca da sanki benim gönlümü almış gibi müsaitim gelirim dedim. Ben sinirlenip bu duruma kızınca da evimin etrafındaki kafe var orada oturalım arabayı çekeyim arabada oturalım gibi şeyler söyledi ama kabuş etmedim. Daha sonra evime yakın bi uer var orada mı bırakayım evinde mi dedi bende sinirden bırak beni şurda dedim anladı sinirimi. Allaha emanet ol bi şey olursa bitanem falan diyor sinirden arabadan inerlen aramam dedim indiğim gibi her yerden engelledim immesageden yazmış aşkım nolur evet benim hatam var ama bu aşkı bitirme vs. Diye bende ayrıldım her yerden engelledim. Şimdi ne olucak kızlar yarın iş çıkışıma gelirse ben ne yapayım sinirimden arabada ağladım bana mesajlarda diyorki çok sinirliydin dediğini yapmasam daha çok kızıcaktın bağırmandan dolayı eve götürdüm diyor

Sevgilimle kavga ettik beni eve bırak dedim sinirle gerçekten eve bıraktı?