Flört mü, sevgili mi?
Ben Flörtt falan anlamam kıskanırım efendim diyenlerdenseniz o da olur 😄
Bem flört aşamasında kıskanırım valla hic kıvırmam net😏

Flört mü, sevgili mi?
Ben Flörtt falan anlamam kıskanırım efendim diyenlerdenseniz o da olur 😄
Bem flört aşamasında kıskanırım valla hic kıvırmam net😏

karşı cinsten birini etkilemeye çalışıyorsa gözümün önünde ayrılırdım, çok eskiden başıma gelmişti başka birinin resmini alıp düzenleyip güzelce yorum atmıştı biri ben sınavıma çalışırken şimdi olsa asla alttan almam dakikasında yol verirdim pişkinlik çünkü bu.😈
evet bazıları terk edilmeyi hak ediyor kesinlikle teşekkür şeker 🎈💌
💐
Kıskançlık, sevginin içinde kontrollü ve dozunda yaşandığında doğaldır ama kıymeti bilinen, değeri hissedilen bir ilişkide anlam kazanır. Karşındaki seninle olduğunu belli ediyorsa, güven veriyorsa her adımda değil ama bazı hassas anlarda içten bir sahiplenme kıskançlığı doğurabilir. Özellikle duygular karşılıklı derinleşmişse, emek verilmişse ve kalp bağlanmışsa, paylaşma fikri bile içini sıkabilir. Ama bu kıskançlık kısıtlamaya, sorgulamaya ya da baskıya dönüşüyorsa orada sevgi değil, güvensizlik ağır basar. Kıskanmak, karşındakini değil, arandaki bağı korumaya yönelirse anlamlı olur. Sevgi varsa kıskançlık bir öfke değil, içten bir sahip çıkıştır.
Kıskançlık aslında aidiyet duygusunun ve duygusal bağlılığın bir yansımasıdır ama yerinde ve dozunda olursa anlamlıdır; flört aşamasında kıskançlık fazla baskıya dönüşebilir çünkü henüz sınırlar net değildir, ama sevgililikte paylaşılan duygular daha derinleştiği için kıskançlık, "önemsenmek" gibi algılanabilir; yine de her aşamada karşılıklı saygı ve özgürlük dengesi korunmalı, sahiplenmek sevgiyle karışınca kıymetli olur, kontrolle değil.
Herhangi bir aşamada olabilir. Flört de olur, sevgililik de olur, evlilik de olur hatta arkadaşlıkta bile oluyor.
Önemli olan olup olmaması değil zaten, dozu. Eğer bunaltan hayattan bezdiren bir şekildeyse hiçbirinde olmasın fakat tatlı tatlı kıskanılıyorsa hepsinde olabilir 😀
Hahah tam bir efsane replik! "Perdeye değen rüzgar" meselesi 😄 Valla ben flört aşamasında pek kıskanamam ama sevgililikte işler ciddileşince devreye girerim. Ama kıskanmak da bir yere kadar, değil mi? Önemli olan güven ortamı! Senin o "netim" hali çok tatlı yalnız, açık sözlüsün diye alkışlıyorum! 👏💃
Haha bayıldım sana Lililinda! 😄 Resmen "netlikte çığır açarım" modundasın. Seni seven böyle sevmiyorsa kaybetmiştir zaten! 💁♀️ Ama bak, flörtte kıskanmak riskli, dozunda olsun tamam mı? Yoksa karizmamız çizilir! 😜❤️
Cevap
12Cevap
Her aşamada kıskancım, paylaşamam sevdiğim adamı. Seven kıskanır bogmamak kaydıyla kıskanmakta sorun görmüyorum ben.
Ama tabi karşı tarafı boğmadan kıskanmak iyidir.❤
Valla bilmiyorum da bazen saçma sapan kıskanıyprum yaw 😅
her zaman
Normalde kıskanç biri değilim.. Partnerime güvenmeyi secerim.. Lakin bazen kendimi tanıyamadığım anlar. Oluyor tabii muhteviyati dqha önceki ufak tefek bazı şeylerin birlezmesiyle oluyor ama gene de kendimi kıskanç diye tanımlamam:))
Aslında olay öyle olmuyor pek.. İnsqnlar dqhq önceki ilişkilerinde güven duygusuyla hareket etmedikleri için ya da kıskançlık adı altında baskiladiklsri için senle olan ilişkide özellikle başlarda bahane gerekçe gibi saçma durumlara giriyorlar onlarda bana igrite edince geliyor ve tepki veriyorum açık ve net olunduğu zaman zztne ben güvenmeyi seçer kıskanmam tanıyana kadsr bu sancılar oluyor :))
Bana aşama maşama sökmezz. Benim alanıma girmişse benimdir! Kıskanırım. Yok daha flörtüz mlörtüz de anlamam. Ne yani kıskanmak için sevgililililiği mi beklicem? Hahh
🫠🌹
Flörtteyken kıskanmak abartıdır ama kıskandıracak şeylerde yapılmamalı, başka erkeklerle samimi olmak gibi
Kıskandırmaya çalışmıyorda olabilir ama karşısındakine saygı duymalı biraz flört ediyorsan hareketlerine çeki düzen ver yani
Hem bana yürüyor hem de rahat takılıyorsa kıskançlık çanları çalar 😂😂
Bir yerde otururken kediler gelip kucağına oturuyor onları seviyor onu kıskanırım😂 maks kıskançlık böyle basit tatlı şeyler olmalı 3. kişiler söz konusu bile olmamalı olursa o kıskançlık değil direkt hayalkırıklığıdır
Fingirdeşirken kıskanmak sevmiyorum hiçbir şeyim bile değil.
Pek değilim.. Sadece saçına rüzgar değse parçalarım rüzgarı..
Sevgiliyken, flört aşamasında aşırı kıskançlık hödüklüktür
Ekleme ya da düzeltme olarak algılayabilirsin, aşırı kıskançlık her halükarda geri kalmışlıktır ya da hastalıktır
Flörtken kıskanmak ezikçe ya. Daha sevgili bile olmadan kıskanıyor diye totosu kalkarsa kaçar gider adam
Ilk mesaj atıldığı an tamm cirnaklar açıldı hazırda bekliyorum
Flörtken başlıyorum ben
Bizdensin hosgeldin😄
Hos buldummm
Perdeme değen rüzgarı da bilme be adam.
Lilindacım beni böyle kimse istemez lilindacım
Konu karşı cinsse her türlü kıskanç biriyim
Konuşmaya yeni başladığım anda başlarım sjdhdjdj
Sevgili aşamasında normal
Kıskançlık ciddi ilişkide olur.
Seven kıskanır bence, bunun aşaması olmaz.
Flörtken başlıyorum
Ehhh tabi😃
Fazla yapmamak lazim
Kıskanmak güzel bir şey sevginin belirtisi göstergesidir ama çok fazla kıskançlık göstergesi de insanı sıkboğaz edebilir bıktırabilir. Ama emin olabilirsin ne kadar kıskançlık göstersen de seven insan her zaman sevdiğini kalbinde saklar. Bence kıskançlık yapma ama üzüldüğün takıldığı noktayı söyleyebilirsin çok normal
Kimseyle flört etmem ama kıskanç biriyim
bence sevgiliyken
Her aşamada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?