İşyerinde benim çok samimi olduğum bir kız var. Beni abisi olarak görüyor ve herşeyini de anlatıyor. Fakat ben ondan hoşlanıyorum. Bunun olmayacağını bir türlü kendime kabullendiremiyorum. İşyerinde başkalarıyla samimi görünce, muhabbet ettiğini görünce çıldırıyorum ve aşırı sert tepki verebiliyorum. Bu yüzden defalarca onu kırdım. O an kendimi tutamıyorum ve nefret ediyorum ondan. Elimden gelse bir ton şey sayardım ona. Bundan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Psikoloğa dahi danıştım ama olmadı. Yardım lütfen. Üzülüyorum bu duruma
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kiskanma o kiz sana ait değil herkes ile konuşur
Bi ilişkiniz yok kiz istedine konuşur sen sakinliğini koru
Yapamıyorum ki, düşünsene gözünün önünde firmalardan biriyle flört ediyor. Ağzına scasım geliyo o an. Sadece şu an düşününce bile öyle oluyo
Sakinlini koru ve arama mesafe koy onu görmemezlikden gel..
konuşma hatta uzak dur ne hali varsa gör
Kiz da az değil yani onunla flört et bununla flört et şununla konuş.. neyse aman uzak dur konuşma işde
Kiza söyle bana konuşma de
Neden derse? Nasıl bir bahane sunabilirim ki? Ne diyebilirim bilmiyorum. Ben aslında bu durumu yenmek istiyorum ama olmayacak galiba böyle. Saolasın yardım için bu arada 🙏
Kardesim ona açıklamak zorunda degilsin ya da şöyle de sevgilim var artik kizlarla konuşmuyorum de
Firmada baska erkekler flört ediyorsada bisey deme uzak dur görme bakma bile işine odaklan..
Sesleri işyerinde yankılanıyo anasını satım. Kolaydı sanki. Yine de deneyeceğim
Yuh ya nasil yankilaniyo ama bak cidden svgilim var de konusma bana de uzak dur görme istedi kdr flört etsin dursun seni ilgilendirmiyo bu durum
Haklısın, uzaklaştıkça iş bahanesiye bişeyler söyleyip konuşmaya çalışıyor bu kez varya. Uzak dursa sakinleşip gidecem zaten
Oda bilerek yapiyo zaten sn sinirlenme normal davran sevgilim var de geç konusma sosyal medydadan engelee
Deneyeceğim, saolasın
Rica başarabilirsn inan kendine ve harcama kendini boş insanlar için sadece úzülen sen olursun kirilan sen olursn, yarin birgün bulur birini evlenir gider olan sana olur
Olacağı da o zaten. Onun kusurlarına odaklanmaya çalışıyorum. Vücudundaki kusurlara, karakter olarak mükemmelleştirmişim kendimde çünkü, suçlayamıyorum
Kendinde cok iyi biliyorsun ne olacaklardan ona göre harreket et..
Tamamdır 🙏
ya abi söyle ona 3 günlük dünya isterse karşılık verir istemezse vermez
Öyle bir durumda değiliz şu an
nasıl bir durumdasınız?
Konuştuğu görüştüğü bir dünya insan var ve araya da mesafe koydu biraz, mesalara görüldü atıyor. Bişey sorunca kendisiyle ilgili geçiştiriyo. Ya bak doğum gününü bile kutlamama izin vermedi bana. Bu haftasonu biraz yumuşadı gibi aramız ama tabiki tam değil. Kıskandığım için ona olan öfkemi biliyor bunu ima etti geçen sefer. Elinden bişey gelmiyo, yemiyo şakayla karışık
başka birine yönel be abi bırak
Başkasını düşünemiyorum bile, biliyor musun gece uyanıyorum stresten. Uyuyamıyorum sonra, sğrekli aklımda ya 🤦
yani başkalarıyla konuşmayı dene hobi falan edin abi unut yani akışına bırak ya valla
üstünden ilgini çek o zaten noldu ya deyip bakmaya gelecektir
Sanmıyorum aslında öyle olacağını da, çünkü son zamanlarda ilgiyi azalttım. Farkedeceğini dahi sanmıyorm başka şeylerde onun aklı
bilemedim valla ama üzülüyorsan uzaklaş derim zor bir şey biliyorum ama işte her şeyin bir zorluğu var maalesef
Haklısın, yardım için teşekkür ederim. Hakkını helal et 🙏
helal olsun rica ederim ne demek mutluluklar dilerim
🙏🙏🙏
Başka birisi karşına çıkmayana kadar böyle devam edecektir
Başkasına da odaklanamıyorum ki, bakamıyorum
Yapmak zorundasın
Biliyorum, ama kendimi nasıl kontrol edebilirim bilemiyorum. O an uzaklaşmaya çalıştıkça o da farkediyor ve iş bahanesiyle bişeyler söylüyor bana. Terslememek için zor tutuyorum kendimi
Tersleme ama mesafe koymaya çalış eminim o da zaten mesafeli davranacaktır ama tersler isen bu kıskançlık göstergesidir
Biliyorum zaten ben her türlü farkettiriyorum canım gibi.