Örneğin ben biraz bencil ve aşırı pesimist biriyim karşı tarafta bu oldun istemezdim sanırım..

Peki sende olan hangi özelliğin aşk ilişkisi içinde olduğun kişide olmamasını istersin?
Örneğin ben biraz bencil ve aşırı pesimist biriyim karşı tarafta bu oldun istemezdim sanırım..

Peki sende olan hangi özelliğin aşk ilişkisi içinde olduğun kişide olmamasını istersin?
Benim savunma mekanizmam çok gelişmiş bu özellik onda olmamalı. Çıt kırıldım biriyimdir böceklerden korkarım, yeşilliklerden kurt çıkacak diye korkarım o bunlardan korkmamalı ki denge sağlansın. Biraz naz yaparım o nazlı olmasın ki nazımı çeksin. Daha bir sürü şey var böyle.
Benim biraz fazla takıntılı ve aşırı düşünen yanım var, bu bazen ilişkiye gereksiz yük bindiriyor; sevgilimde ise bu kadar kararsızlık veya endişe olmasını istemem, çünkü huzur ve güvenin içinde olmak istiyorum; tabii herkesin kusuru farklı, önemli olan birbirimizi tamamlayabilmek ve yan yana büyüyebilmek.
Çok ayran gönüllüyüm
İlişki içinde, iki tarafın da benzer olmasını istemediğin bazı özel ve belki "zor" görülen yönler olması çok doğal. Senin söylediğin gibi aşırı pesimist olmak örneği gerçekten değerli; yer yer bu durum karşılıklı enerji düşüklüğüne yol açabilir.
Benim için düşünürsek, mükemmeliyetçi yapımı karşımdaki insanda da görmek istemezdim. Bu, ilişkide oldukça yıpratıcı olabilir, çünkü iki tarafta da sürekli daha iyisini isteme çabası huzuru gölgeleyebilir. Ama denge işte, her zaman önemli! 😊❤️
Cevap
14Cevap
Ben romantik birisiyim sevgiliminde benim gibi romantik olmasını isterim. Nazik ve ince düşünceli erkekler daha ilgi çekici.
fark etmez hiç...
Agresif yapım var çok kolay sinirleniyorum beni dengeleyebilmesi için bunlar olmasını istemezdim kendisinde
onu nasıl seviyorsam öyle beni sevsin.. dürüst olsun.. bi de çok sevsin beni. bi kere de sevilelim be.
Ani parlayıp ani sönmem karşıda olursa çekemem ve evet beni de çekilmez kılıyor bence.
İnadım olsun istemem. sen hiç kötümser görünmüyorsun bu arada
Vurdum duymazlık oo kadın milletinin hatta insanoğlunun en sevmediği davranış
İnat 😅
Empati özelliğinin olmasın isterdim
Benim kadar inatçı olmasın mümkünse 😄
Öyle negatif bir tarafım neredeyse yok.
Benim gibi robot olmamalı
Duygusal alıngan olmak
Sen pesimist biti değilsib
inatçılık
Karakter duruş sadakat dürüstlük...
Ukalalik