Paraya fazlaca değer biçen, her şeyi Erkek halletmeli kafasında olan.
İnsta takip ettiği sayısı, takipçi sayısı, sayfalar hariç; 200-250'yi geçen.
Ben kimseye hesap vermek zorunda değilimciler.
Annesine veya komple ailesine aşırı bağlı, kendi fikri olmayanlar.
Geçmişinde, seks (birleşme ve nude olanları diyorum, sadeceyazışarak yapılan sekstingi seksten saymıyorum), aldatma, büyük yalan, çoklu flört idare etme vb. İlişki ayıpları olanlar.
Sürekli trip atma eğilimi olanlar. Trip atılmasın demiyorum hakettiysem eyw da, otu b0ku triple uzatırsa ben daha peşine düşmem, bir süre işledikten sonra da ayrılık muhabbetini açarım.
İletişim kuramayan, derdini konuşarak çözme potansiyeline sahip olmayan.
Arkadaşlarının fikirlerine aşırı bağlı, onlar onaylamazsa olmaz kafasında olan onay bağımlıları.
Yok o bana beş dakika geç yazdı ben ona 10 dakika sonra yazacağım. Bir gün yazmam da aklı başına gelsinciler. (Tek kalemde silip kıçlarına tekmeyi atarak akıllarını başlarına getiriyorum)
Kavgasını üçüncü insanlar yanında yapan veya uzatan.
Daha vardır da aklıma gelmedi şu an. Günümüz ilişkilerinden uzağım, mağara adamıysamda memnunum bundan awq
1) tembel olan (taşı sıkıp suyunu çıkarmayan) illa zengin olmasına gerek yok çalışkan olması benim için yeterli varsın çok parası olmasın en azından elinden geleni yapıyor derim.
2) kişisel bakımına özen göstermeyen.
3) sürekli depresip geçmişi konulan tiplemelerden uzaklass abi
Anasa ciddili soru gelmişş. Benim asla sevgili olmayacağım erko tipi dar paça pantolon giyen, nargile ve sigara tarzı tütün kullanan ve de kendi cinsiyetini üstün ırk zanneden. Bunları gördüm mü naş