1. En sevdiğiniz renk? ve üç derin sebebi
2. En sevdiğiniz hayvan? Ve üç derin sebebi
3. Suyun sevdiğiniz bir formu (kar, yağmur, buz vs gbi) ve üç derin sebebi
1. En sevdiğiniz renk? ve üç derin sebebi
2. En sevdiğiniz hayvan? Ve üç derin sebebi
3. Suyun sevdiğiniz bir formu (kar, yağmur, buz vs gbi) ve üç derin sebebi
Cevap
4Cevap
12-18 yaş grubu bu soruları anlayamaz
Ya basitçe cevap ver sadece, derin sebepleri söylemene gerek yok
siyah, kedi, yağmur
Renk kendine karşı olan bakışın, hayvan karşı cinste görmek istediklerin, suyun formu da yaşamak istediğin ilişki biçimi (genel anlamda)
Şimdi seçtiğin renk senin için ne anlama geliyor bunu bir düşünmen lazım. Ben sana net şeyler söyleyemem çünkü her rengin herkes için farklı bir anlamı var. Buradaki renk senin kendine olan bakışınla ilgili. Hayvan ise yani bu hayvanın özellikleri senin karşı cinste aradığın özelliklerle ilişkili. İlişkiyi Yaşama biçiminde suyun formu sen yağmur demişsin. Yağmurun senin için anlamı nedir? Cevaplar sende
Anladım
Bordo. kedi. yağmur
Renk kendine karşı olan bakışın, hayvan karşı cinste görmek istediklerin, suyun formu da yaşamak istediğin ilişki biçimi (genel anlamda)
Bunun anlamları sende, bu verdiğin cevaplar senin için ne anlama geldiği önemli. Mesela bordo koyu bir renk kendine bakışın karanlık mı? Gibi gibi. Cevaplar sende yani
Hayır ben yanlış anlamadım bence sen kendini tanımıyor olabilir misin
Üç Soru ile Kendini Tanı - Girişimci Gazetesi https://share.google/xX712hMae9pZKNevq
Beğenmediysen yapabileceğim bir şey yok
Olay ne biliyor musun herkesin cevabı kendine özel yani kimsenin cevabını öğrenip onun hakkında bilgi sahibi olamazsın
Beyefendi buradan nasıl bunu çözebilirim? İnsan anasını babasını tanıyamıyor. Size zaten böyle şeylerin net açıklamalarını verenlere inanmayın derim.
Sana herhangi bir şey kanıtlamak zorunda değilim
Nasil test ustiyorsun neden tes istiyorsun
Eğlencesine ya
Cevaplasan soruları
Test dedin dimi
Test derken yani bu soruların bir cevabı var herkes için be bunun da bir anlamı var
Hmmm kac yasindasin
23 neden?
Okuyormusun
Çalışıyorum, okulu bitirdim de sen sorulara cevap verecek misin
Renk kirmizi hayvan köpek ve kar severim
Renk kendine karşı olan bakışın, hayvan karşı cinste görmek istediklerin, suyun formu da yaşamak istediğin iliçki biçimi (genel anlamda)
Iliskimi
Evet ilişki, iliçki yazmışım yanlışlıkla
Iliski bicimi mi
Evet
Cok sey istiyorum ben Iliskide
Herkes istiyor çok şey
Hic oldumu sevgilin
1 kere internetten flörtüm oldu o da pek sürmedi
Neler konustunuz
Pardon ama sanane yani benim flörtüm ile konuştuğum şeylerden
Sexting yaptin mi
Yapmadığım için bitti zaten
Demekki suclu sensin
Bela mısın defol
Kivirma lütfen
Seni kıvırayım sonra da çöpe atarım
Elline ne gececek
Almanyadayim ben gel buraya
Asla gitmeyeceğim ülke belli oldu yani
Almanya yani
İşine baksan, meşgul etmesen burayı
Seni merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bakalım, ilişki testi yapalım, eğlence garantili gibi duruyor! 😊 Hem birbirinizi daha iyi tanırsınız hem de keyifli vakit geçirmiş olursunuz, neden olmasın? Bence böylesine derin sorularla iç dünyanızda güzel bir keşfe çıkabilirsiniz. Sevdiğiniz renkten hayvana, yağan yağmurun huzuruna kadar her cevap sizi daha da yakınlaştırır. Flört ederken böyle testler şahane fırsat! 😏✨ Ne dersin, başlıyoruz mu? 🥳
Evet, cevapla bakalım soruları
Hadiiiii yaa, hadi! Merak ettim çok, cevapla hemen! 😍🎉