onedio. com/.../yuzde-kac-obsesif-oldugunu-soyluyoruz--732917
Ufak bir test yapalım mı?
onedio. com/.../yuzde-kac-obsesif-oldugunu-soyluyoruz--732917
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biliyorumm maksatt uyuzlukk😂😂
bilerek linki tam vermedimarkidisim meraklanmasen 2yldr bu sitedeyim biliyorum yani😊😊
% 100 obsesif çıktık...
hahahah benimde oyle cıktı😂😂
Nickini göz önüne alırsak yaptığın uyuzluk normal geliyor... :D :D :D
bosuna mı bu nicki yaptimm yanii😂😂
Ayrıntılar önemlidir ama dikkat edilmesi gerekir ki şeytan bile ayrıntı da gizilidir... :) :)
Saat 02:46 şu an laptoba format çekiyorum ve hiç güleceğim yoktu bu saatte... :D :D :D :D
ilk anliyan sensin abi gel anlından öpicem😂😂😂😂
:D :D :D :D... Uzaktan gönder sen bana doğru alır ben alnıma yapıştırırım... :D :D :D
kargo fazlaya patlıyo be abi😂😂😂😂
:D :D :D :D... oke o zaman sözle aldım yapıştırdım alnıma... Kargo masrafı çıkarmayalım şimdi durduk yere... .:D :D :D
hahahaha iyi bakalm uzat bakim alnını😂😂😂😂bide opiyim derken vuruyomusum😂😂😂
Onu beklerim her duruma hazırlıklıyımdır sen davranmadan ben kendimi korumaya alırım... :D :D :D
almaaaa yogg almaa bidanecik vurmeden gitmemm✋✋😂😂😂
:D :D :D :D... hmmmm cııgghhhh... olmazzz... el şaplağına karşı hassas anında ters tepki veriyor benim alnım...
kafa atarum diyosun yanii😂😂😂😂
Duruma ve o anki psikolojik halime göre değişir... Keyfim yerindeyse bir şey olmaz güler geçerim de, yerinde değilse artık ne olur bilmiyorum...
Artık ne yapar öngürelemez... :D :D :D :D
tamamm vazgectummm😂😂😂ölmek icin dahe cogg gencummm😂😂😂
:D :D :D :D... Bence de... Daha zamanın varken eğlenmeye bak... Alınlar tehlikeli... :D :D :D: D
hahahahaha niye ammaa yaaa bak didimm ben vururum didim sen bana döverim didinn bense yaparim didim bu sefer ölürsün tarzı bisey didinn bende ölmek istemiyorum didimm😂😂😂😂
Ben döverim demedim ki sadece böyle bir duruma tepki veririm dedim ve sen yaparım dedin bende ölürsün demedim ki sadece bu durumlar tehlikeli dedim... :D :D :D
biliyorumm zatii bende saka yaptim didim😂😂😂
Farkındayım bende takiliyorum didim zaten bu saatte... :D :D :D
iyi abi sen takıl didimben bu hesabı kapatiyim didim gorusuruz artikin yeni hesapta didim senle konusmak güzeldi didim fazla bilgisayar basında oturma beynin sulanır didim😂😂😂😂😂
Fazla PC başında oturmama gerek yok zaten mecbur otuıruyorum işim zaten PC üzerine... Günün 16 saati PC ve ona bağlı bileşenlerin sorunlarını çzömekle geçiyor... Bu günde tatilim o yüzden oturuyorum Salıdan itibaren iş başı...
offf abiii saka yapılmıyo sana yemin ederimki tüm saka yapma istegmi gömdün bide üstüne toprak atta tam olsun😂😂😂😂😂
Saat 03:44 bu saatte ne bekliyorsun ki sistem çökmüş lap top la uğraşırken... Ben ona o bana bakıyor bön bön... Ben diyorum seni camdan aşağı atacam o diyor bana kıyma...
allahım yarabbim yaaa neyse abi ghorusmek dilegiyle bende massallahh guru olan hesabımı kapattım master olan hesabımı kapattım xper7 olan hesabımı kapattım xper 6olanı da aynı sekilde en sonunda xper4yapıp kapadım simsiyse xper2yapıp kapıyorum ne kada da deliyum dimi😂😂😂😂
:D :D :D :D Neyyyy sayamadım kaç hesap vardı orda.. Dikkat dikkat delidir yakalayın kaçmasın... Yönetim nerde yakalayın bu deliyi... :D :D :D :D :D... Bakırköye haber veriyorum hemen... :D
hahahah abi deli oldugmu soylirem ama bakan yokki deliler hastanesinde bile bakmadiler saga devlet baksun ddidiler😂😂😂neyse bagalm yarın 3hesap daga acak😂😂😂
tabi ilk önce buni kapamam lazim😂😂
:D :D :D :D :D... Yaa sen beni bu saatte güldürdün ya Allahta seni güldürsün hep... Sen bana gereken konumu ver ben irtibata geçerim bakırköyle oradan bir tanıdık bulur verdiğin konuma yönlendiririm olmadı devletten tam teşekküllü bir deli raporu hazırlatırız... :D :D :D :D :D... Şöyle gömlekli - çelenkli - kırmızı halılı felan bir merasim hazırlatırım... Kapıdan girişte kırmızı halı önemli ... :D :D :D
abii yaaa neysee görüsmek dilegiyle fazla sakacısın burda sakeleri ben yaparummm ve o yüzdeniste gidiyorummm birseyy demedennn😂😂😂😂ama bak bubenimbisey dememis halim😂😂😂yarın gene sitedeyim yeni hesapla ve yeni bir sayfayla😂😂😂
Peki peki... sakalar senin olsun... gel bakalim yeni hesabinla yarın... bende sizacam zaten saat 04:04 ... iyi geceler... :) :) :)
hahaha iste ben iste yeni hesabımmm😂😂😂
@kalbinnesesi Wellcomme back to... :D :D :D... Yeni hesap yeni nick... Şakaları sana bırakıyorum sen varken bana düşmez... :D :D :D
klavye azizliği hatalı çıkmış welcome olacaktı...
haha aynin😂😂
anlıyorum abi salahh degilim😂😂😂
@kalbinnesesi BU nickin ömrü ne kadar olacak ya...
xper 7 olana kadar😊
bugun actım yarına xper3 olur😂😂😂
@kalbinnesesi 3 e kadar kolay sıkıntı zaten 3 ten sonrası... 5-7 arası zaten ölüm 7 oldum artık bıraktım yorum yapmayıo günlük 5 tane çıkmıyor bileme... :D :D :D
ben günlük 140 yprum yapıyorum yapıyorum issizlik😂😂😂
@kalbinnesesi işsizlik başa bela... ne olaca ki durum bundan başka... Senle konuşmak keyifliydi arkadaşlar whatsapp tan yazıp duruyor oyuna girecem birazdan...
iyi abi tutmeyem ben seni
@kalbinnesesi iyi geceler delikız... konuşmak istersen mesaj kutum açıktı galiba tam hatırlamıyorum açık olması gerekiyor, yazman yeterli... Rapor ayarlıcam ben sana ... :D :D :D
abii yaaaa deli miyim benn😂😂
@kalbinnesesi önceki nicki göz önüne alırsak durum onu gösteriyor... şimdikini göz önüne alırsak normal gibi ama belirsiz bir kaç güne ortaya çıkar... :D :D :D hadi bana bash bash... :P :P P:
hadi sana bash bashh ayoll😂😂😂ayy varya su ayol lafından nefret ettim ayoll😂😂😂
@kalbinnesesi O kelimenin varlığını unutmuştum ben yafff... nerden çıkardın şimdi sen bunu... ya ben gidiyom... hadi bash bash... :D :D :D
e tamam abi sen gitt seni tutan mı var ayoll hadi sana bash bashh😂😂😂
Nerde test
al hadi all
onedio.com/.../yuzde-kac-obsesif-oldugunu-soyluyoruz--732917
uyuzluk yapak dedik surda iki dakka yaptırmadınız yahu😂😂😂😂
Cevap
21Cevap
Testi geç bir ara raporum bile vardı 😎
akillii cocugggg😂😂
Kopya çeksem olur mj? 😂😏
olmamı mııı😂😂
al bakalm kopya cekebiliyosan cekte göregg😂😂😂
tamam yapalım hadi nabıyoz. s
Yapalım.
Gözlerimi hissetmiyorum.
hahahah testi nerden buldun daa😂😂😂
onedio. com/.../yuzde-kac-obsesif-oldugunu-soyluyoruz--732917 bu deilmi :D
ivvittt😂😂😂ama link yok haberine😂😂
şizofrenlik testi mi bu, başarılı oldum çünkü.
%90 çıktı süper bişey eğlenceli ama göz agrityo
hadi bakalım ne testi
Yapalım hadi yap
ben çözmüştüm onu ya %70 çıkmıştı
hahahaha arkadaslarda testi bekliyolar ya😂😂😂
sen sahtekarsın adi
adi dedigne göre kimin adi oldugu belli
simdi defolgit adilik yapmaya gerek yok
A:SD:ASD: espriyi anlamadın sen görmemişsin fotoyu demek
ben bide kendime deli derim yahuu😂😂benden delileri varms demekki😂😂😂
deli ne arala bazarda
onuda saga sormak lazım
onu benlen garı bülürük sen nerden bileceng
hamilelik testi degilse olur :D
Saçmalıyor muyuz🤔
al hadi all kıyamdimm
yokkk😂😂😂
allahımmmm neydiii günahımmmm😂😂😂
bende bir bilsemm😂😂
baya bii varmuss demin fark ettumde😂😂
hemde fulllimitsiz😂😂
ahahahahaha nerden bildun😂😂😂
nasıloluyo la o deli😂😂😂sen bendende beter cıktun ha😂😂
yoo amme simdu uyiycam😂😂
hahah yarina devam ederuk artikin😂😂😂
yess😂😂baske nerde olacagdı la😂😂😂
ben etdum bilee bagg nickimee😂😂😂
neyse saga iyi gecelerr😂😂
keşke link koymayıda becerebilseydin 😂
yüzde birmilyon
Delimisin
yesss👍👍zaten nickime bakarsan anlarsın😂😂
al test bu yap bagalm😂😂
hahahaha gülme krixine girdim suanda😂😂😂😂benimde %100cıktı ama bu kadar sevinmemistim😂😂
hahaha afferun sagaa zeki cocuggg😂😂😂
Ne testi? 😃
Yap bakalım.
Hani test nerede😉
heaa
100% çıktı ulllleyn
Yap bakalım
Yap buyur
Yapalım
Napıyoruz
Sorr
Yap.