Evde elim çok lezzetlidir diyor ben de gülerek zor yemekler söylüyorum yapıp getiriyor bana. Ya da işte makyajını ben süreyim kaşını ben alayım saçını ben keseyim falan diyor.
Ve aşırı detaycı çok duygusal, her şey de gözü doluyor.
Sizce neden böyle çok garip geliyor bana bu arada erkek kuaförü yeri var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızların erkeklere söylediği şeyler harici diğer saydıkların bende de var hemde hepsi var. 🤔 Balık burcu mu bu?
Hayır boğa. Neden böylesiniz ki knk. İlk defa ben böyle bir erkek gördüm ve şaşkınım hani
Boğayı bilemem ama neden öyleyiz şöyle kendimden örnek vereyim yani o çocuğun niyetini tam bilemem benim yorumuma göre hareket etme ama ben şahsen sevince güzel seven biriyim yani sevgilim hastalanıp yatsa tuvalete zor gitse onu götürüp tuvaletini yaptırıp hatta kendi elimle taharetini bile yaparım elime dışkısı bulaşırsada iğrenmem katien yani sevince ben böyle herşeyiyle severim mesela lazer epilasyon cihazıyla kendine lazer yapacağı zaman yorulmasin diye ben yapardım eski sevgilimde, yani sevince öyle sevgi pıtırcığı biri oluyorum ki ya yorulmasin ya da memnun olsun diye ayaklarını yıkamak bile istiyordum ya da çoraplarını giydirirdim evet kendi de giyebilir ama eğer ben giydirirsem hoşuna gider kafasında düşünüp ben yapmak isterdim, unutkan biriydi mesela yanına yedek ped almamıştır diye kendi evimde ped bukundururdum ya buluşmaya gezmeye giderken evden çıkarken yanıma yedek bi iki tane ped aldığımı biliyorum sırf belki yanına almamıştır ya da yetmez bişey olur diye hoşuna gider onu düşünmem diye yanımda cebimde ped taşıdığımi biliyorum.
Seninki biraz Femboy erkeklerden
seni kendine bağımlı yapmak istiyor. sonra hayatını skck.
Çocuk kuaför normal değil mi
İyi de her yemeği yapıyor, temizlik yapıyor ne bilim ev hanımı gibi sürekli. Ve bana sesini yükseltme diyor bazen işte kadınların söylediği şeyleri söylüyor bana
Sevmezsiniz böyle insanları bitane psikopat bul
Seviyorum sadece garip işte. Hiç böyle birini görmedim ki hayatımda
Yakında bırakırsın söylim
Asla.
Görcez
sev işte..
Seviyorum ama garip işte temizlik falan yapıyor ne bilim anlam veremiyorum
temizliği bnde yapıyorum cannn
Ya evet ama anlatamıyorum kızların erkeklere söylediği şeyleri bana söylüyor.
neler diyor
İşte ne bilim sesini yükseltme bana, beni seviyor musun, güzel yemek yapıyor muyum, bu sos çok güzel dene canım yemeği lezzetli yapar, yumoş aldım şu koku çok iyi, evlensek sana bakarım ben hep dikkat ederim, kendini yorma canım çok çıkma dışarı, ben sana kıyamıyorum hayır diyemiyorum, canım bu kedi çok güzel sevicem onu biraz bekler misin vs vs daha nedim bilmiom.
hanımeli wari