Erkek arkadaşımla ayrıldık, onu özlüyorum. Geri döner mi?

flört dönemiyle beraber 5-6 aylık bir ilişkiydi. ilişkinin en başında gunde saatlerce telefonda konusurduk firsat buldukca yazardi ederdi. sömestr tatilinde oldugumuzdan 2 kere gorusebilmistik sonra memleketlere dagildik. 23 yasindaydi ama o tekrardan yks surecine girdi. benden onu beklememi soyledi ve 3 ay boyunca biz neredeyse telefonda sadece 5 dk gorusebildik yuz yuze de cok cok az gorustuk. fakat gecici diye ben fedakarlik yaptim. yks bitti ama onda neredeyse hicbir degisim olmadi. ben de ona bu konudaki rahatsizligimi belirttim cunku iliskinin basinda oyle degildi. bu bana 3 4 gun soguk yapti hic yazmadi. ben yazdim hani aksi bisi soylediysem ozur dilerim cozelim gibisinden. aricam dedi gunlerce aramadi. aradiginda da belirsiz belirsiz konustu ama barisacak gibi konusuyordu. ben de cabaladim acikcasi bitsin istemiyordum. fedakarlik yaptım cunku. barisacak gibi umit verdi ama yazmamaya devam etti. belirsizlik beni mahvettigi icin net bir sekilde evet veya hayir de dedim ve iliskiyi bitirdi. gercekten özlüyorum cunku hem fedakarlik yaptim hem de bu surecte ailesinden cok yaninda oldum onun. bunu hak etmedim. hele de son yaptigi belirsizligi. o kadar dengesiz davrandi ki anlatamam. geri doner mi napar kafam vok karisik ben yazmam artik ama onun yazmasini istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrıldık, onu özlüyorum. Geri döner mi?