Düğüne 1 ay var kaygılıyım?

Öncelikle 7 aydır süren bir ilişkim var kız arkadaşımla liseyeden biliyoruz birbirimiz yıllar sonra tekrar bir araya geldik ve bu yola girmeye karar verdik ikimizde 25 yaşındayız 4. ayımızda söz yapalım yüzük takalım istedik ama ailelerde işin içine girince işler baya hızlandı ve evlenmeye karar verdik 1 ay var düğünümüze şuana kadar benden maddi olarak bir beklentide olmadı hiç hep birlikteliğimize odaklandı evlendiğimizde ailemle altı üstü oturacağız kira vermeyelim dedim yok demedi şu düğüm salonu daha uygun dedim yok demedi gelinliği kiralayalım dedim yok demedi gerçekten çok sorunsuz ilerledi her şey ama düğünümüze az bir zaman kaldı ve dün başbaşa otururken nehir konusu açıldı ve bana mehir olarak senden ne isteyeceğim konusunda karar verdim senden ilerde evimizi aldığımızda üstüme yapmanı istiyorum dedi bende anlam veremedim ilk başta beni her koşulda isteyen yormayan kadın bana sonsuz güvenen kadın neden benden mehir adı altında böyle bir pazarlık yapıyor ciddimisin diye sordum evet dedi bende onun üzerine şu an olan bir şey değil Allah bir gün nasip edecek evimiz olacak manevi olarak o evde Seninde desteğin olacak ama bu cevap beni şaşırttı açıkçası senden beni düşünmeye yönelik iyi hissettirecek doğru bir karar olduğunu tekrar tekrar hissettirecek daha minimal bir şey istersin diye düşünmüştüm o yüzden biraz şaşırdım açıksası dedim ve biraz düşündükten sonra kendisine mehir olarak ortadan olmayan bir evin istenmesi benim hoşuma gitmedi bu durum ev veya araba olarak değil çokta önemli değil benim için ama demkki senin için önemli kendini garanti altına almak istiyorsun demekki bana tam anlamıyla güvenmiyorsun diye düşünüyorum dedim oda hayır bana bağlı bir ömür boyu bağlı kalmanı istiyorum o yüzden böyle bir şey istemek geldi aklıma dedi bende yanlış düşünüyorsun dedim daha fazla kırmadan meseleyi kapattık benden özür diledi ama bu durum bi kaç gündür kafamı karıştırıyor dostlar siz ne düşünüyorsunuz?

Düğüne 1 ay var kaygılıyım?