Düğüne bir ay var ve nişan atılmak üzere?

evimiz kiralandı, tadilatlar yapıldı. eşyalarımızın hepsi alındı. bir ay sonra düğünümüz var.
nişanlım bu süreçte işi bırakmak zorunda kaldı ve kenara da para koyamamıştı, ben ve ailem bunu hep anlayışla karşıladık. kendisi sürekli gergin mutsuz ve asabiydi. keza ben de aynı şekilde düğün stresi. sürekli kavga ediyoruz, iğne deliği kadar bile olmayan sebepler kocaman oluyor. ilk kez bu kadar büyüdü olay ve babalara gitti. onun ailesinden soğumama sebep olacak kadar yalnız bırakıldı, bırakıldım. kimsenin desteğini göremedim bu dönemde onun tarafından. annelerimizin yanında bir münakaşa yaşadık ve o zamana kadar yapıcı ve bana bayılan annesi benimle iletişimi kesti. bunlardan sebep düşünüyorum ki “olmuyorsa zorlama” diye bir izlenim bıraktılar çocukta. birbirimizi çok seviyoruz, ama bu zaman böyle sorunlar yaşarken evlendikten sonra yine muhakkak maddi sıkıntılarımız olacak ve yine mi bu kadar gerilecek bu çocuk? ailesini affedebilecek miyim barışırsak? her zaman sorunları aştık ve onun bana sevgisinden benim ona sevgimden asla şüphe yok. sadece sürekli birbirimizi yiyoruz, ben edepsizim o da çok asabi. yaralıyoruz birbirimizi. ama inanılmaz bi tutku var. evlendikten sonra her şey düzelir diyordu, artık onu da demiyor. yarın babalarımızla oturup son karar verilecek, biz bugün ayrıldık diye karar verdik. siz olsanız ne yapardınız? nişan atmak çok mu zor bir evre?
Düğüne bir ay var ve nişan atılmak üzere?