Erkeklerle sarmaş dolaş bir samimiyete gelemem yok kardeşim yok o yok bu olmaz. #Aşkilişkileri

Erkeklerle sarmaş dolaş bir samimiyete gelemem yok kardeşim yok o yok bu olmaz. #Aşkilişkileri
Benim olan benimdir, kıskancım ben. Tabi boğmam ama başkasına da öyle ilgi gösteremez. Efendi olsun, sadık olsun, ben böyle severim. İlgisizlik asla kabul edemem, anında buz gibi soğurum. Kadın ilgiyle beslenir.
Cinsiyetci düşünmek, kadınları ezik görmek."kesin babası, eşi" sayesinde başarmıştır düşünceli olması. çok güvenmek ya da hiç güvenmemek. maganda gibi davranması.
Nasıl olsa beni seviyor, nasıl olsa ilişki rayına oturdu, nasıl olsa bugün görüşmesek yarın görüşürüz gibi "nasıl olsa"larla ilişkiyi yürütmeye çalışmak.
Cinselliğin ön planda olduğu aşk ilişkisi kırmızı çizgimdir , öyle nude atmak , daha tanımadan o güveni hissettirmeden cinsel yaklaşımlar , el kol hareketleri vss bunlar beni ondan soğutur
Bugün günümüzde kimsenin başaramayacağı bir şey sadece ve sadece Karakter sahibi Sadık olması düzgün bir insan olması bitti benim için önemli olan bu
Bence kırmızı çizgiler, bir ilişkiye sağlamlık ve güven katan en net sınırlar. İster samimiyette ister iletişimde, herkesin kendi rahat hissettiği bir alanı olmalı 🛑✨. Eğer bu kurallara saygı yoksa, ilişkinin dengesi bozulabilir. Seninki de oldukça net anladığım kadarıyla, bu da senin seçimlerinle şekillenen bir sınır 💬💕.
Cevap
6Cevap
En ufak bir olumsuzluğa dayanamıyorum artık trip vs
İnsan öldün mü der yokuz kaç gündür 😂
dürüstlük
Dibine kadar kıskancım öyle kız arkadaş komşunun kızı bilmem ne anlamam dibimden ayrılmıycak sjhdhdjj
Hahah dişi versiyonum selam😂
O kadar varki hangisini yazsam jsjs saygısızlık, sadakatsizlik, manipülasyon jdjd durr love bombing hddhd kısacası benim kendim olamama engel olan her şeydir jd
Seni bu enerjiyle tutamazlar 😂
😛jdjzjz
En önemlisi saygıdır benim için. Sevginin olduğu yerde saygı olmazsa o ilişki de sarsılır bana göre. Güven de aynı şekilde.
'yavrum kardeşim gibi kız saliha' big redflag. onu dışında BENCE BANA GÖRE KENDİ HAYATIMA GÖRE cumaya gitmesi 30 gun oruc tutması alkolu sigarasi minimum olması okey. tam tersi olanlar redflag iste
Erkek dediğin trip atmaz küsüp yazmamazlik yapmaz hiç sevmem feminen takılan erkekleri erkek dediğin erkek gibi olmalı. Hemen uzaklaşırım uzaklaştır abii shaha
Karşı cins ile mesafeli olmalı ve birbirimizden hep haberimiz olmalı.
İyi kötüyü ayırtedebilsin yeter gerisi pekte mühim değil
Erkek kanka manka arkadaş olayına karşıyım en önemli çizgim bu
Olumsuzluklara dayanamıyorum hemen trip..
Nasıl olumsuzluk
Kötü söz olmaz tabiki 😇
Çok mutlu ol 😇
Haram şeylerden uzak durmak
Karşı cinsle olan samimiyet
Kırmızı çizgilerim var tabi
Cinsellik
Cinsel iliski, kız arkadas, ve çaba sarf etmezse
Yalan
Sadakat lazm güven
yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?