Seinfeld sevmeyen biriyle olamam ya da Ferdi Tayfur dinleyen biriyle olamam… gibi
Kırmızı çizgim var
Kırmızı çizgim yok
Hayat bana kırmızı çizgi olamayacağını öğretti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seinfeld sevmeyen biriyle olamam ya da Ferdi Tayfur dinleyen biriyle olamam… gibi
Ferdi Tayfur dinlemeyen biriyle aynı masada dahi oturmam.. anal isteyen biriyle asla olamam.. oral sevmeyen biriyle kesinlikle yapamam.. sürü psikolojisi zihniyetinde olan biriyle bir yola çıkmam. küfürlü konuşan , şiddet uygulayan birine selam dahi vermem... sosyal medyada yediğini.. içtiğini.. beni.. ve.. her şeyini paylaşan biri benden uzak olsun..
Aslında herkesin mutlaka bir çizgisi vardır. Sınıra yaklaşınca çizgiler zaten kızarıyor. Toplum tarafından genel kabul görmeyen her şey bana yanlış, bana ters.
İkizler burcu ne abi ya. Yemin ediyorum 1 dakika katlanılacak dert değil. Ne yaptıysam olmadı. Bir insan her gün farklı karakter olur mu çamına koyayım
Cevap
10Cevap
Kırmızı çizgim var
Kirmizi çizgi bir nevi sınır, kisinin iliskide tolere edemeyecegi, aşılması durumunda ilişkinin bitmesine sebep olacak olabilecek, hal hareket inanış ideoloji vs.
Oldukca fazla kirmizi cizgim var.
Mesela
Bir tanesi ve en onemlisi benim icin
Zinaya yaklasmamiza neden olacak tüm yakinlasmalar
Siyasetten nefret edrm ve bunu özellikle konuşan taraf tutar gbi tutup bkunu cikartani anında sktredrm
Sigara kullanan birisiyle olamam Allah ta uzak etsin...
Saygısız sadakatsiz dini olmayan laubali ve yalancı olmaması
Arkadaşlık ilişkisi olsun sevgili olsun hep bir kırmızı çizgim vardır.
Kırmızı çizgi güçlü maddi cevaplar üzerine kurulmuştur !!
Elbetteki olmalı. Kırmızı çizgi olmadan şahsiyet olmaz
El kaldırması asagilamasi ya da farklı kadın daha olmasi
benim kırmızı çizgim elhamdülillah MÜSLÜMAN olmaları ve dayılarıma saygı duymalarıdır.
Kör kütük Akp’yi savunan biriyle olamam.
Var tabi olması lazım
Ama ne
Tabiki var ailem sevdiklerim
yalan olursa biter
Çok var ama toleransimda boldur
Sayısızca var başak olmaktan kaynaklı sanırım.
Vardır herkesin gibi
öyle işte çok sertim ben
Evet, var.
ne saçmalık insanların kendi zevki :)
var elbette
Kırmızı cizgim çok
Var.
Kırmızı cizgim yok maalesef
Zombi sevmeyen
Kırmısı çizgim var
Yalan olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?