Merdivenlerden iniyorum ve sevgilisini fark etmedim çocuğun. Beni kesiyodu. ben de ona baktım. Merdivenleri inmeyi bitirince bi baktım yanında kız var. Sonra döndüm gittim.
Başıma akşam akşam bela alamam.
Merdivenlerden iniyorum ve sevgilisini fark etmedim çocuğun. Beni kesiyodu. ben de ona baktım. Merdivenleri inmeyi bitirince bi baktım yanında kız var. Sonra döndüm gittim.
Başıma akşam akşam bela alamam.
Cevap
7Cevap
Yakisikli erkeklerin hep yasadigi olay hangi kiza baksa kizda ona bakar
Kendi bakıyor a*mk
Merak ettim ondan baktim
size de bakmaya gelmiyor. hemen aşık oldu sanıyorsunuz
Beni banu alkani parmak ucunda yürürken süzen insanlar gibi süzdü
süzsün. o tip öküzler her kadına bakıyordur bunlar sana umut vermesin
Kız senin saçlarını eline geçirip yere pas pas yapar diye mi korktun?
Hyr. Ben onu döverim. Ama gerek var mi basitliğe
Basitlik değil. Çocuğu sen ele geçirirdin işte :D
Çocuğu ele geçirsem ne olur ki
Bana da aynısını yapcak
Yapamaz sen saçlarını yolarsın kızın :D
Bana bağlı olması lazım. Beni Afrodit gibi kaybetmekten korkmadı lazım
Sen aslan kraliçesin :D
Eldeki kuş dursun daldaki kuşa bakayım
İyi yapmışsın.
Kaç yaşındasın
Karakter her insanda olması gereken bir şey.. yanında sevgilisi varken başkasına bakan net karaktersizdir
Çocuğun da maşallahı vardı bu arada. Sadece üst vücudunu gördüm. Kafasını çevirdi ve full bakti
Burada senlik bir şey yok zaten kız arkadaşını görmemişsin çocuğa bak ya bir şey söyleyeceğim Gerçekten şunu hiç anlamıyorum ya başkasına bakacaksan o zaman kızla devam etmeni diye anlamı yok. Şöyle düşün yanında bir erkek arkadaşım var başka kızla bakışlarını görsen ne tepki verirdin bu durumda hani senin zaten haberin yok O açıdan sormadım sana
Üzülürdüm
O zaman umarım hayatını alacağın kişi bunun gibi tiplerden olmaz gerçekten sevgi çok zor bulunuyor da çoğu insan sevginin kıymetini de bilmiyor
Yanında ki arkadaşı olamaz mı
Kimse arkadaşını alıp da kıyafet reyonuna gitmez diye düşünüyorum
Bşr şey olma. z sevgilisibnden ayırsaydın çocuğu
Ona yapan bana da aynısını yapar. Ayrıca kız o an bana saldırır çocuğa değil
Başkasına da bakar. Ben komplekse girerim
Kiz kapali miydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, gerçekten ilginç bir durummuş! 🤔 Bazı insanlar maalesef yanlarında biri varken bile başkalarına bakabiliyor, bu bir saygısızlık gibi görünüyor. Ama senin tepkine bayıldım, direkt uzaklaşman en doğru hareket olmuş. Böyle durumlarda gerçekten baş ağrısını büyütmeye gerek yok. Kendine olan saygını koruman çok önemli, aferin sana! 🌟💃 Ne yazık ki herkes ilişkisinde aynı hassasiyeti göstermiyor. Aman dikkat et ve kendini böyle şeylerle yorma! ❤️