Sevgilisi olan bir erkek neden böyle davranır?

Üniversitede okuyorum. Aynı sınıftan bir çocukla bakışmaya başladık. İlk hafta dersten çıktığımızda kantin sırasında karşılaştık. Bana baktı gözlerini hiç kaçırmadı. Bende utandım bir değişik oldum ben önüme baktım. O hafta içinde pek bir şey olmadı yeni farketmiştim çünkü fazla umursamadım. Ama bu hafta gittiğimiz yemek yerinde o kadar yer varken biz içerdeyken onlar arkadaşlarıyla dış kısma oturdu. Ve camdan sürekli bizim tarafa bakmaya çalıştı. Hatta ben bakmadım bakmamaya çalıştım ama arkadaşlarım fark ettiler buraya bakıyor dediler. Daha sonra amfiye gittik orada nereye otursak diye düşünüyorduk bir sürü de boş yer vardı kısıtlı yer yoktu biz düşünürken o da durdu bakındı sağa sola sonra biz oturalım şuraya dedik o da sonra hareketlendi ve geldi benim arkama oturdu. Sonra amfiden çıkarken imza atmaya çalıştık işk baş arkadaşlarım arkamdaydı sonra o da arkama geldi bi şekilde sığışmış onca kalabalık içinde arkamda durdu sonra çıkarken de bilerek hafif yolu kapatır gibi yaptı yani hiç istifini bozmadı geçmeye çalışıyordum ona çarparak çıktım. Ama çıkışta gördüm ki sevgilisi var bi erkek neden sevgilisi varken bu tip (saçma sapan) hareketler yapar anlamıyorum ben de ne yapacağımı şaşırdım?

Sevgilisi olan bir erkek neden böyle davranır?