Üniversitede okuyorum. Aynı sınıftan bir çocukla bakışmaya başladık. İlk hafta dersten çıktığımızda kantin sırasında karşılaştık. Bana baktı gözlerini hiç kaçırmadı. Bende utandım bir değişik oldum ben önüme baktım. O hafta içinde pek bir şey olmadı yeni farketmiştim çünkü fazla umursamadım. Ama bu hafta gittiğimiz yemek yerinde o kadar yer varken biz içerdeyken onlar arkadaşlarıyla dış kısma oturdu. Ve camdan sürekli bizim tarafa bakmaya çalıştı. Hatta ben bakmadım bakmamaya çalıştım ama arkadaşlarım fark ettiler buraya bakıyor dediler. Daha sonra amfiye gittik orada nereye otursak diye düşünüyorduk bir sürü de boş yer vardı kısıtlı yer yoktu biz düşünürken o da durdu bakındı sağa sola sonra biz oturalım şuraya dedik o da sonra hareketlendi ve geldi benim arkama oturdu. Sonra amfiden çıkarken imza atmaya çalıştık işk baş arkadaşlarım arkamdaydı sonra o da arkama geldi bi şekilde sığışmış onca kalabalık içinde arkamda durdu sonra çıkarken de bilerek hafif yolu kapatır gibi yaptı yani hiç istifini bozmadı geçmeye çalışıyordum ona çarparak çıktım. Ama çıkışta gördüm ki sevgilisi var bi erkek neden sevgilisi varken bu tip (saçma sapan) hareketler yapar anlamıyorum ben de ne yapacağımı şaşırdım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü çapkın sizden hoşlanıyor size yakın durmaya çalışıyor ve av arıyor
He yani hoşlandığı için böyle yapıyor sebebi b7
Ama sevgilisi olduğu için av durumuna düşüyorum şimdi anladım
Beni kaptırmaya çalışıyor kendine
Çünkü benim kuzen de çapkın düşün annesi bu sene köyde dedi ki artık oğlumda sıra dimi evlenecek dedi ki bana bakarak ben evlenmicem annesi birşeyler dedi o kızdı ona
Hımm anladımm peki teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Peki bir şey sorabilir miyim bende onu av durumuna getirsem yani oynasam nasıl olur onun gibi
Yani mesela bi bakarım bi bakmam ama biliyorum zaten hani sevgilisi var kendim için değil o öyle yaptığı için
Olmaz çapkın erkekler sorun elini tutarsa kolunu da kaptırırsın
Doğru o da var tabi uğraşamam ya o zaman boşverelim
Tabi herşeyi yaparlar Allah korusun
Evet evet haklısınız
Benim kuzenim çünkü yatmak istiyor yani doğru bir şey yok o çocuk da av arıyor yatacak
Yok yani o kadar da değil zannetmem zaten bi sevgilisi var çocuğun
Beni ilgilendirmez zaten bu saatten sonra naparsa yapsın
Bak ona takılma şerefsiz kuzenim nasıl benle yatmak istedi o zaman evet biliyordum sevgilisi vardı duyuyorduk maalesef beni arzuladı
Yok yok takılmam zaten
Yani demek istediğim erkeğin sevgilisi var size yavşıyorsa anla o av arıyordur
Anladım anladım yani zaten sevgilisi varken bunu yapmasıyla ilk baştan belli oldu bu
Aynen
Aklıma deli şeyler geldi elemanla alakalı ama aklı basinda değil assagilarda diyim dana sadece
İşim olmaz öyle insanlarla bak ben ona nasıl haddini bildiricem şimdi..
Hemen etkilendim sanıyor iki bakışmayla herhalde dikkat çekmeye çalıştı en basitinden öyle düşünüyorum
Ya ne uğraşıyorsun boş ver üniversite ortamı güzeldir gönlüne gire birini bul
Aynen işte öyle insanlarla işim olmaz doğru düzgün adam gibi birini buluruz elbet
Teşekkür ederim peki size bir şey sorabilir miyim aklıma takılan bir şey var da
Elbette sitenin adı zaten bu
Bir insanın sevgilisi varken böyle şeyler olmaz ama yinede merak ediyorum beni beğendiği için veya biraz bi hoşlantı falan olduysa bunları yapma ihtimali de olabilir mi acaba sadece neden yapmıştır diye merak ediyorum
Hoslanmasa yapmazki zaten, demekki güzel kızsın hoş guzellikde göreceli ya
Ya tabiki göreceli zaten o çocuğa bakarak soruyorum
Hımm yani hoşlandığı için yapıyor olabilir diyorsunuz anladımm teşekkür ederim 🙏🏻
Bende kendime göre cevap vereyim sen pay biç, hoslanmasam yanasmam
Sen bu çocuktan hislanmissin belli, üniversiteye yenimi başladın ilk senenmi
Ya hoşlanmak değil böyle şeyler yaptığı için yani insan düşünüyor yani hoşlanma flört de bu şekilde başlamıyor mu zaten o yüzden söyledim ki işin içine bir de sevgilisi girince durum karıştı ondan merak ettim sevgilisi varken de hoşlandığı için mi yapar insan böyle şeyler
Evet ilk senem
Sana tavsiye vereyim mi yaşıma ve yaşadıklarına güvenerek söylüyorum, çok kafana takma çok güzel günlerin olacak buna takılma
Yok zaten fazla takılan biri değilim de işte insan bazen etkileniyor diyeyim ama zaten yeniydi fazla da kendimi kaptırmadan iyi oldu
Teşekkür ederim bu arada tavsiyeleriniz içinn 🙏🏻
Rica ederim yaşamış tecrübeler var
Doğru tabiki haklısınız
İyi şanslar sana
Teşekkür ederimm
Sen başkqsinq sans ver
Aynen gereken o zaten