Çoğu insan aşırı ilgiden rahatsız olur, sevse bile uzaklaşmayı tercih eder, ya siz nasıl karşılık verirdiniz?

Çoğu insan aşırı ilgiden rahatsız olur, sevse bile uzaklaşmayı tercih eder, ya siz nasıl karşılık verirdiniz?

Bizim ülkede çok aşık ve aşırı ilgi gösteren erkeğe bakılmaz nedeni pek çok kız ve kadının kendi öz ailesinde ya ikinici sınıf insan görmesi ya da itilip kakılması. İnsan alışık olduğunu arar. Dili tam tersini söylese de asır degerli görüldüğü el üstünde tutulduğu bir ilişkiyi bilmediği için beyin stres yapar ve kacmaya başlar.
Benim kendisine karşı ne hissettiğime göre değişir.. Duygusal anlamda bende ona karşı bir şeyler hissediyor isem aklımda ve kalbimde büyür, aksi rahatsızlık duyarım..
Bence birinin sana âşık olup ilgi göstermesi aslında büyük bir cesaret ya, küçümsemek çok da adil değil. 😊 Ama tabii bu ilgi boğucu bir noktaya geliyorsa, insan biraz uzaklaşmak isteyebilir. Dengeli bir ilgi her zaman daha çekici oluyor. Eğer ben de karşımda aynı duyguları hissedersem, neden bir adım atmayayım ki? 🌸💞
Cevap
5Cevap
Bana sadece sevgilim ilgili ve aşık olabilir.😌❤️
Cok asiksa ilgi alanima girmez, surundurmeli 😅😀
Bana ilgisini, sevgisini gösteren bir insanı küçük görmem
Küçük görmem saygı duyarım ama benimde bir şeyler hissetmem lazım yoksa olmaz
Eğer ona karşı benimde bir hissim varsa tabi ki adım atarım
Duygularım karşılıklı ise elbette hoşuma giderdi.. olmasa bile asagilamm mesafe koyarım
Küçük görmem. Duygularımız karşılıklıysa adım atardım.
Hayatım boyunca bana pek çok aşk ya da ilgili insan olmadı
Karşılık olmadı iki ay denedim en son bugün ayrıldım
Fazla büyük görmek
Hoşuma giderdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?