@ilginfulyaa
Size değer, sevgi gösteren insanlara hemen bağlanır mısınız?
@ilginfulyaa
Size değer, sevgi gösteren insanlara hemen bağlanır mısınız?

Merhaba,
Evet kesinlikle desem de inanma yalan olur. Ne demiş Can Yücel, bağlanmayacaksın öyle bir şeye körü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte yaşarsın çünkü hem öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki! 😅
Olabilir ama olmaya da bilir, emin değilim! 😅
Bence de hiçbir şeye hiç kimseye körü körüne bağlanmamalı. Gitmezse bile kullanır insanlar.
Evet kesinlikle bağlanmamak lazım ama ben çok pis bağlanırım ve zamanla japondan kuvvetli yapışırım 😅
Hahs yapmamak lazım diyip yapıyorsun 😄 tam örnek insansın:)
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 sende örnek'sin 😅
Rica ederim ve teşekkür ederim 🌸🙂
Hayır ben bağlanmam çünkü değer gösteren birisi yok ama genellikle sevgi eksikliği çektiğim için bir kişi bana çok iyi davranırsa sevgi gösterirse direk alışabilirim. bu yüzden de her zaman mesafeli oluyorum yine de.. sosyal medyada zaten bağlanma olmaz ama gerçek hayatta olabilirdi. bu yüzden de genellikle zaten samimi olamam kimse ile kolayca.
Herkesle kolay samimi olmamak güzel bir avantaj aslında. Herkesle kolayca samimi olmak yoruyor
Hayır hemen bağlanma gibi bir huyum yok öyle benim. Bir insanı çok zor severim çok zor bağlanırım öyle herkese kolay kolay güvenen biri değilim. Birine bağlanmam hatta seneler sürer ama bağlanırsam eğer çok zor unuturum ve çok zor vazgeçerim ondan. Ama kolay kolay aşık olabilen ve hayatıma birini alabilen biri değilim.
beni her seveni sevemem her ilgi gösterene bağlanmam umurumda olmaz hatta çünkü bunlar benim için sıradan şeyler , ne zaman bağlanırım önemsersem bende ondan hoşlanırsam işte o zaman işler değişir zaten davranışlarım yaklaşımlarımdan da bu kişi diğerlerinden farklı olduğunu benim için anlar düpedüz
İnsan sevmediği birine bağlanamaz. Mantıklı:)
yani öyle tabii ki insan sevmediği yemeği bile yiyemiyor , yani ben ne hissediyorum o önemli ki herkes için öyledir bence
Bencede haklısınız
Cevap
5Cevap
Bu filmde aynı beni oynuyor diyolla. Şu karıdan hazzetmediğim için izlemedim ama. Bu işte bir yalnızlık var filmi de yapışmıştı üzerime.
maalesef filmi bilmiyorum
Bağlanırdım da şimdi zayıf wifi bağı gibiyim. Ne tarafa gidersem gideyim çekmiyor bende yemişim bağını diyip bağlanmıyorum
Haha Allah hayra çıkarsın bu durumu:)
Hayır ben zor seviyorum çok ilgi gösteren insanlardan hoşlanmam. Ciddi soğuk insanlar daha çok hoşlanır bağlanırım.
Kaçan balık kovalanır olayı bu sanki
Aynen. Hep kaçtım ilgi ve değer verenlerden yalan yok
Sevdiğim insana bağlanırım çünkü sahiplenme ve ait olma iç güdüsünü seviyorum
Eskiden bağlanırdım şimdi güvenmiyorum kimseye bağlanmıyorum da
Eğer bende bir ilgi uyandırmıssa evet bağlanırım uyandırmazsa hiç bağlanmam
Bağlanırım da bağlanmam da o insanım enerjisine bağlı biraz.
Bağlanmak zor epeyi zaman geçmesi gerekiyor
Değer verdiğini görene kadar ikna olmuyorum.. ikna olduktan sonra tam ben değer vermeye başlıyorum ama vermemek gerekmiş geç anlıyorum
Evet hemen bağlanır hemen bırakırım
5 dakikada bile baglanirim
Evet. Çünkü az bulunan duygular.
Ehm ehmmm, yoooooooooo
Evet eskiden öyle idi. Şimdi değişdim.
Yok ya bağlanma sorunum var
Sid felsefesi
Hayır
Zamanla olur
Maalesef 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?