Ben zor hayatima birini aliyorum. Bir onceki 6 sene onceydi biteli. Yeniden birini hayatima almak uzereyim. Tavsiye verirmisinz?

6 sene ince biten tam hayatimda iz birakti, toparlanamadim. Kilo aldim 30 kilo, yani 45 kilidan 75 e ciktim. Kendimi kapadim. Sonra toparlanma surecine girdim, kilolari verdim, 55e dustum. kendime geldimki 3 senedir etrafimda duran guzel adami gormeye basladim. Yeniden birini hayatima almak uzereyim ama korkuyorum. Ya aynilari olursa diye. Ilkinde yaptigim hatalar, hemen guvenmektiki ilk bulusmada evine gitmistim. Ama onu da 4 senedir taniyordum ve guvenmistim. O da beni ciddiye almadi sanirim ilk bulusmada evine giden birini. Simdiki kisi beni yemege cagirdi, kabul etmedim. Bu seferde bozuldu sanirim. Buarada yas 34 o ise 50

Güncellemeler
11 ay
Ben yasi benden epey buyuklerden hoslaniyorum. Baba boslugumu tramvasi mi bilmiyorum ama onceki de epey buyuktu. Gerci oncekiyle ayrilma nedenimiz o malum doneme girmisti sanirim.
Ben zor hayatima birini aliyorum. Bir onceki 6 sene onceydi biteli. Yeniden birini hayatima almak uzereyim. Tavsiye verirmisinz?