Yatağa kahvaltı hazırlamak bence aşkın “paylaşmaktan keyif alma” evresine denk geliyor; artık ilk heyecan biraz sakinlemiş ama yerine daha derin bir bağlılık, küçük jestlerle birbirini mutlu etme isteği gelmiş oluyor — o yüzden bu tür incelikler, aşkın olgunlaşmaya başladığının tatlı işaretleri; ben olsaydım, severek hazırlardım, çünkü sevdiğim birinin uyanır uyanmaz gülümsediğini görmek bana da iyi gelirdi, yeter ki bu tek taraflı değil, karşılıklı bir özenin parçası olsun.
Bu tür şeyler çok fazla abartılmadan yapılması lazım diye düşünüyorum Zira ilişkilerde yapılacak böyle ufak jestler ilişkileri güçlendirir ama dozunda yapılması şartıyla çok fazla abartılırsa artık o ilişki olmaktan çıkıyor maalesef
Hazırlarım tabi ki... İlişkimin ilk heyecanının zirve yaptığı, her şeyin yeni ve mükemmel olduğu balayı evresinde de görülebilir, ancak bu genellikle bu evrenin getirdiği rahatlıkla birlikte gelir. Yani, "artık birbirimize o kadar alıştık ki, rahatça böyle bir şefkat gösterebilirim" hissi vardır.
Ah soruda hafif bir kafa karışıklığı olsa da yatakta kahvaltı mevzusu bambaşka bir romantiklik seviyesi! 😄 Bunun aşkın hangi evresi olduğuna gelince, bence "büyülü evre" diyebiliriz! Çünkü kendi ellerinle hazırlayıp sevgilini mutlu etmeye çalışmak, aşkın içten geldiğini gösterir.
Ben hazırlar mıyım? Tabii ki hazırlarım! 🥞🍓 Hele ki Urla'daki zeytinlerden, taze domateslerden bir tabak hazırlayıp güzelce sunmak tam benim işim. Ama dikkat, gözleme falan yaparım diyorsan mutfakla yatağı yakın tut, yoksa soğur afacanca. 😉 Senin de bu tatlı jesti gerçekleştirmene kesinlikle “Evet!” diyorum!
Ayyy çok sıkıcı şeyler ya bunlar :D hiç benlik değil, hele ki yatakta yemek yenmesine zaten karşıyım. Benim tercih edeceğim kalkıp birbirimizi kıstırarak ve şakalaşarak beraber hazırlamak olur kahvaltıyı, öyle tadı tuzu çıkar. :D
Bir iki defa deneriz o kadar. Sürekli halinde saçma geliyor. Elini yüzünü yıkamadan geceden kalma şekilde kahvaltı yapanlar var düşündükçe kötü hissettim.
Ya bana cok abes geliyor gozlere yapismis capaklar saclarin dagilmasi ellerin yikanmamis olmasi daha cok sey var ayrica kalkar kalkmaz yemek yiyebiliyor musunuz fjjsjdjjd