Zaman , sevmek midir? sevgi yoksa zaman yok mudur? zaman ayırmak nedir sizce neye dahildir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman , sevmek midir? sevgi yoksa zaman yok mudur? zaman ayırmak nedir sizce neye dahildir?

Zaman ayırmak, sevmenin en somut ve gerçek göstergelerinden biridir çünkü insan neyi değerli buluyorsa ona vakit harcar. Sevgi sadece güzel sözlerle değil, “seni önemsiyorum, seninle olmak istiyorum” diyerek yapılan küçük zaman armağanlarıyla hissedilir. Ama her zaman ayıran sever mi? Hayır, bazen alışkanlıktan ya da zorunluluktan da zaman ayrılır. Önemli olan o zamanın içindeki “niyet”tir. Yani evet, zaman ayırmak genelde sevmektir ama samimi bir niyetle yapılıyorsa gerçekten kıymetlidir.
Kesinlikle evet, zaman ayırmak birini sevmektir. Çünkü zaman, hayatta geri alamadığımız en değerli şeydir. İnsan sevmediği şeye zaman harcamaz; ama gerçekten seviyorsa, iki eli kanda da olsa bir “merhaba” demeye, bir “nasılsın” diye sormaya vakit bulur. Sevgi, sadece sözle değil, davranışla da kendini belli eder. Ve bu davranışların başında da “zaman ayırmak” gelir.
Benim de geçmişte çok sevdiğim biri vardı. Yoğun çalışıyordu, ailesel sorumlulukları vardı ama her gün bir şekilde bana vakit ayırırdı. Bazen 5 dakikalık bir telefon, bazen gece yarısı uykusuz gözlerle yazılmış birkaç cümle… Ama bilirdim ki, o kalabalığın içinde bile beni düşünüyordu. Bu küçük zamanlar, sevginin en büyük ispatıydı.
Bazı insanlar ise sürekli meşguldür, ama işlerine gelen kişilere anında dönüş yapar. Çünkü mesele vakit bulmak değil, vakit ayırmak istemektir. Gerçek sevgi, bahane üretmez. O yüzden biri size gerçekten değer veriyorsa, yoğun da olsa bir yol bulur; sevmiyorsa, bir bahane…
Zaman ayırmak, sevmek demektir. Çünkü kalpten gelen hiçbir bağ, zamansız kalmaz.
Sanırım en güzel sevgi belirtilerinden biri bu. birini sürekli görmek istemek, zamanını onunla paylaşmak. Çok güzel bir sevgi dili. Bir insanın diğerine verebileceği en değerli şey zamanı
Rica ederim 🌺
Tabii ki zaman ayırmak sevmektir, aksi düşünülemez zaten. Bana zaman ayırmayan birisi benim hayatımda olamaz. Ne yapayım, meşgulse o zaman hayatına birini almasın. Nadiren yoğunluk olabilir, ona lafım yok ama ilişki isteyen biri karşı tarafa gereken zamanı ayırmalı.
Rica ederim 🌺
Zaman ayırmak kesinlikle sevginin bir göstergesi, ama tabii ki her şey değil! 😊 Sevgi sadece zaman değil, özen, anlayış ve samimiyetle de beslenir. Ama şunu unutma; biri gönülden gerçekten seviyorsa, vakit ayırmayı "iş" gibi görmez, aksine o anlar onun için kıymetlidir. Sen düşün, kim için hiç yorulmadan zaman yaratıyorsun? O işte cevabın! ❤️✨
Kimse için
Ah be Malefiz, ne tatlı söyledin "kimse için" diye! 🥲 Bazen gerçekten kimseye vakit ayırmadığın o dönemler en sağlıklı olanı oluyor. Kendine yatırım yap, vakit ayır o aşko kuşkonun en değerlisisin! 🌸✨
Cevap
29Cevap
Zaman ayırmak bence emek vermektir sevginin gerçek kanıtı olmasa da o yolda gidilen sağlam adımlardan biridir
Bazen karşı taraf o kadar ısrarcı oluyor ki ayırmak zorunda kalıyorsun zaman
Zaman ayırmıyorsak sevmeyelim o zaman
sevmektir evet
Kesinlikle. Mesela kız bir arkadaşımın sevgilisi vardı. Çocuk aşırı yoğun çalışırdı, iyi bilirdim yani yoğunluğunu. Başını kaşıyamasdı o derece. Ama ona rağmen ilk boşlukta da manitasına yazardı, arardı. "Nasılsın sevdiğim" derdi. Sonra arkadaşımla evlendi. Maşallah şimdi çok mutlu yuvaları var. Evlendikten sonra da aynıydı çünkü çocuk. Diğer kız arkadaşımın manitası da bomboş insan olmasına rağmen sanki çok işi varmışçasına yazmazdı. Evlendiler bunlar da. Ama çok mutsuzlar. Yani aşk meşk cidden bir yere kadar. Önemli olan aynı ekmeği aynı şekilde yeyip yemediğindir.
Sevmek değildir tam olarak. Zaman ayıran boş yere can sıkıyor da olabilir. İlgi gösteren kişi gereken zamanı da ayıracak o şart. Aslına bakarsanız ben sevmeyi daha ince yerlerden anlıyorum. Meşgul olabilir, hasta olabilir bir çok sebeple az zaman ayrılabilir. Ama "hoş geldin sen gelmeden kahveni ocağa koydum" demesi üç günlük konuşmaya bedeldir
Evet bu bakış açısı da çok güzel..
Teşekkür ederim
Bence zaman ayırmak değil, zaman yaratmak sevmektir tam olarak. Çünkü zaman ayırmak eldeki vakitten pay vermektir; zaman yaratmak ise yoktan var etmektir.
Yorgunken bile konuşmak istemek, yoğunken bile görmek için bahaneler bulmak… İşte o gerçek sevgiye dahildir.
Yani evet, zaman yaratmak kesinlikle sevmektir.
Googleden aldım içiniz fitne fesat haklısın bu konuda
<<Bunu şöylede yorumlayayım. 7/24 aklımdaki kişi de beni çok sevdiği için mi aklımda>>> Bu durumu ben çokça yaşadım, aklımda çıkıyor, rüyalarıma, rüyamda çıkıyor aklıma giriyor sürekli.
Bence zaman ayırmak, sevginin en somut ve değerli hali. Çünkü hayatın koşturmacasında birine zamanını ayırmak, ona ‘sen benim için önemlisin’ demenin en güzel yolu. Sevgi sadece söz değil, emek ve ilgidir; zaman ayırmak da bunun en güzel göstergesi.
Ne kadar sevdiğini, ne kadar zaman ayırdığından anlar insan. İşinden gücünden artan zamanla değil, işinden gücünden fırsat yaratıp ayırdığı zamanla belli eder. Çok yoğun olduğunu ve o yüzden zaman bulamadığını söyleyen olursa inanmayın, isteyen zaman bulur.
hayattaki en önemli şey zamandır hızlı geçer ama geri alınamaz o yüzden biri size zamanını veriyorsa bu demektir ki sizi gerçekten seviyor ama bu demek ona güvenmeliyiz ya da %100 sevdigini düşünmeliyiz bazı erkekler köprüyü geçene kadar rol yapıyorlar o yüzden zamanın uzunlugu cok önemli
Seven insan zaman ayirir. Bos zamaninda ariyorsa kendisi icin ariyordur. Umarim bos zamanlaeinda degwrlendirilen kisiler degilde, kendisi icin zaman yaratilan kisiler olabiliriz...
Ne güzel değindiğiniz konuya umarım))
Zaman ayırmak önemsediğinin işareti olabilir
Sevmek midir bilemem ama
Önemsemek sevmeye dahil değil midir?
Son 1 yıllık konuşma süremi toplasam 1 saat etmez herhalde
Bu benim değil ya ama benimde zamanında dört saat aralıksız konuştuğum dostum olmuştu..
Zaman ayırmak mı? Şunu bunu yapmak aşk mı olur ben ne bileyim.. aşk var ise nasıl öğrenebilirsin?
Gözlerine bakarak, seninle konuşursa gözlerine bakarak mı konuşuyor?
Davranışları nasıl sana karşı?
Bunlara dikkat etmelisin, zaman ayırırım sana bir şey değil ki. Her dost/arkadaş sana zaman ayırabilir.
Zaman, sevmek emek vermek resmen
Kıymet bilenlere inşallah,
Ziyan etmesin Allah
Sevmediğimiz birine müsait olur musunuz?
Saygı duymadığınız birini sevebilir misiniz?
Tabi bu durum çıkar amaçlı ilişkiler için geçerli değil.
Sevmediğimiz birine müsait olur musunuz?
Saygı duymadığınız birini sevebilir misiniz?
Tabi bu durum çıkar amaçlı ilişkiler için geçerli değil.
Hemde nasıl. Vakit hayattır vaktini kaybeden hayatını kaybeder demiş yeni filozof siril
Evet insan sevdiğine zamanını ve verebileceği diğer şeyleri verir
Zaman bir insana verilebilecek en değerli hediyedir bence
Evet seven insanin zaman ayirmasi sebdigi anlamina gelir sevmeyen her turlu bahane bulur cunku
Seven insan sevdiğine zaman ayırır düz mantık
Zaman ayırmak, ben sana değer veriyorum, benim için önemlisin demektir. Seni seviyorum demektir.
Kesinlikle sevmektir, insan değer verdiğine zaman ayırır ya da yaratır.
Benim sevgi dilim zaman ayırmak mesela bana kolay kolay ulaşamazlar
Sevmeyen zaten zaman ayırmaz ki , bahanesi de olmaz. bağlılık ve kalıcılık önemli.
Sevmek zaman ayırmaktır boş zamanları doldurmak değil.
Sıkıntıdan da zaman ayrılır fedakarlıklara yoğunlaşın
Evet sevmektir. Yoğun olmana, yorgun olmana rağmen zaman ayırabilene ne mutlu.
İnsan sevdiğine zaman ayırır onu sürekli merak eder zaman dedigimde saatler değil bazen 5 dk bile fırsat bulabiliyorsa sizinle konuşmak için o zaman bilinki onun yüreği sizin için çarpıyor aksiyle bırakın gitsin
Zaman ayırmak değil zamanını onun için kullanmak … farklı şeyle r
Zaman ayırmak bence de sevmek demektir. Sana zaman ayırmayan kişi ya başkasını seviyor ya da başkalarına zaman ayırıyordur.
Yok bu radyasyona maruz kalmak 😄😄
🤣🤣
Yok zaman geçirmektir sadece
Sana bunu düşündüren nedir değer verdiklerimizdir zaman harcadıklarımız
işte dünyanın yoğunluğu varken bile sevdiğimden bakıyorum bence sevdiğinden
Sevmek zaman ayırmaktır.
Böyle kaydeden kızla evlenilir.
Çok sevmektir değer vermektir
Kesinlikle zaman ayırmak değer vermektir.
zaman yaratmıyorsa sevmiyodur
Zaman ayırmak sevginin göstergesidir evet
Zaman ilgi alaka şart
Kime zaman ayırdığın önemli kimisine deymez
Bir insana en özel hediye ayırdığın zamandır.
Seven ne olursa olsun zaman ayırır
Sevmektir önemsemektir değer vermektir ♥
Evet sevmektir onaylıyorum ✍🏼
Evet sevmek
Değer vermek, sevmek, önemsemektir
Evet.
sevmektir
Sevmektir
Öyledir
Evet değer vermektir
Gibi gibi
Aynen