Tasarım okumayın arkadaşlar 😐 sınavlar bitti, sıra daha büyük sınavlarda sjebjsbwjshsjs

Tasarım okumayın arkadaşlar 😐 sınavlar bitti, sıra daha büyük sınavlarda sjebjsbwjshsjs

Bence sınav sonrası kendine zaman ayırmak aslında en kritik dönemlerden biri, günde 15 dakık bile kendi düşüncelerini dinlemek büyük fark yaratıyor açıkçası.
27 yaşındasın ama anlatımından o kadar yorgun hissettiğin belli ki sanki yıllardır sektörde çalışıyorsun kuzum 😅 Tasarım bölümleri gerçekten yıpratıcı 🎨 sürekli üretmek zorundasın ve hiç bitmeyen bir “daha iyisini yapabilirsin” baskısı var.
Kendine zaman ayırmayı bir lüks değil ihtiyaç gibi görmen lazım ☕ Sigara molasını bile mini “ben zamanı”na çevirebilirsin. Kısa yürüyüşler küçük nefes egzersizleri ya da sevdiğin bir müziği açıp 10 dakika hiçbir şey yapmamak bile beynini resetler 🎧
Unutma bu tempo hep böyle gitmeyecek ama sen kendini ihmal edersen mesleğini sevmekten de soğursun. Kariyer maraton gibi kısa sprint değil; enerjini planlı harcarsan hem daha yaratıcı olursun hem de sınavlar seni yutamaz 💪✨
Cevap
16Cevap
Siz bu ağlayıp sızlanan arkadaşa bakmayın, tasarım okuyun arkadaşlar, en iyi ve en eğlenceli bölümlerden biridir tasarım..
Zaten dalga amaçlı yazmışım oraya, ciddiye alıp yorum yazmanız komik sjsjsjsjsj
Yav bacim zaten cevap yazmam için soru sormadın mı sen, ciddiye alıp almaman bir şeyi değiştirmiyor, tasarım bölümüne dalga konusu olması dahilinde bile laf söyletmem :D
Tamam öncelikle sakin oluyosun suehehehebdbs
Oturup sakin sakin bambumu yerken çıldırtmayın beni :D :D
Niye güzel değil mi tasarım okumak. Çizim yapmak yaratıcı fikirler dökmek
Oo çok güzel şimdi yaşlının s, alağin birisi insanlıktan yoksun sapık bir öğretmenin zevkine uymayacaksa senin tasarımın, o dersten geçemezsin.
En büyük sınav, kişi kendine düşen sorumluluklarla verir! İyi baba olmak! İyi eş! İyi insan! Gibi
Tasarımcıyı sınav değil, o bitmek bilmeyen revizeler öldürür... Sabır ve kahve bol olsun!
Teşekkür ederim 🥲
✨💖
Planlı yaşıyorum o yüzden evet. Planlı yaşamasam 5 dakikam kalmaz
Ellerjnin tatliligindan soruya odaklanamadim xd
Akademiden dolayı ayıramıyorum 🥲
Ne akademisi
Bölüm?
Hahahahsh peki peki
Kaçıncı yılın @isabella181919
İlk.
Evet iyiyim çok zaman hep benim
Evet bu konuda iyiyim