AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Alakası yok
Olabilir
Evet
daha iyidir
Evet
Bilmiyorum
Bana göre daha iyidir
Onu ilk s*ken adamı düşünür.
Yalnız her kadın evlilik öncesi sevişmiyor herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakın
@günes121212 35 yaşında bakire mi kaldı
Evet var kardeşim sırf sen ve senin çevren p. diye herkes aynıdır anlamına gelmez
@günes121212 Yavv nereden nasıl denk gelecek? 35 yaşında bakire bulma olasılığı bir erkek için yüzde kaç biliyor musun? %0,001
Temiz kadın yeterince var ama sadece hak edene
@günes121212 Sen güzel söylüyorsun da, p/is kadınlar tam tersini söylüyor. Geçmiş önemsiz falan diyorlar. Hahaha 😂 O kadınlar bu yorumları görsün de ağlasın!
Olabilir ama sizde o kadınları seçiyorsunuz seçmeyin o zaman abicim bu kadar basit
@günes121212 Asla seçmem! Ona imza mı atılır! 🤮
@günes121212 Onları sadece kullanıyoruz. 😎
Kullanırsan kullan ama o zaman bakire bir kız bekleyemezsiniz ki bakire bir kız sizi istemez biz nasıl temiz tuttuysak kendimizi temiz bir adam isteriz yanımızda patlak erkeği kimse istemez kimse kusura bakmasın ağlamasında nokta
@günes121212 Sana "incel erkek" lazım.
Hayır ben öz güvenli ve kendini koruyan bir erkek adam istiyorum yanımda
@günes121212 Yani senden başka seçeneği olmadığı için seviyor taklidi yapan erkek.
@günes121212 Öyle bir adam incel olmuyor ama.
Esk gibi onun bunun altında sürten bir malı hangi akıllı zeki olgun ve iyi kadın ister kendinizi kandırıyorsunuz ancak yani daha çok beklersin benden söylemesi
@günes121212 Sen öyle bir tarif ediyorsun ki: İncel olmayan erkekler gece kulüplerinde her gece biriyle sevişiyor.
@günes121212 Senden başka seçeneği olmadığı için seviyorum diyen incel erkek VS Başka seçenekleri arasından seni seçen erkek.
@günes121212 Bakir erkeklerin seçeneği yok, bakire kadınların seçeneği çok. İncel (bakir) erkeğin seçeneği yok. Patlak (!) erkeğin seçeneği çok. Hangisinin sevgisi yalan, hangisinin sevgisi değerli?
@günes121212 Ayrıca incel erkekler başka seçeneğe ulaştığı an aldatır ve terk eder.
Bakir erkek bulmak kadar zor bir şey yok yani masallar anlatmayı kes ayrıca kendin bakir değilsin yani konuşma hakkın bile yok max ağır hasarlı erko zihni
İncel olan sensin bunu çok belli ediyorsun azıcık dışarı çık sosyalleş erkek adam ol işin yoksa cidden zor abicim
İncel erkleleri hiç bir kadın sevmiyor zaten emin ol kadınlar öz güvenli erkekleri tercih ediyor her zaman ve her yerde erkek demek kendini bilmek demek kendini sevmek demek dediğim gibi ilk önce adam ol ondan sonra konuşuruz
@günes121212 Erkeklerin çoğu ortalama yaş olarak kadınlardan daha fazla bakir. Sayıları hatırlamıyorum ama kadınların ortalaması 16 yaş misal, erkeklerinki 25 gibi absürt fark var. Bu civarda bir şeydi. Bakir (incel) erkek bulmak "çok kolay!"
Bakire kadın bulmak daha zor. Kadınların çoğu bekaretini erken yaşlarda kaybediyor.
Ayrıca: Senin tarifine uyan bir erkek çizelim şuraya.
Bakımlı, yakışıklı, ortalama gelire sahip (fakir olmayan), belki evi ve/veya arabası olan (şart değil), """özgüvenli""" kaç tane incel erkeğin ilk ulaştığı (ilk sevgilisi (!) ile evlendiğini? Erkeklerin %95+'i ilk sevgilisi (!) ile evlenmiyor.
Sebebi mi:
Erkekler ilk ulaşacağı kadına ulaşana kadar bir sürü kadına yürür ergenlikten itibaren. Onlarca yüzlerce kadından red yer. "Rastgele" bir kadın karşı ilgi verir ve ilk cinselliğini "rastgele kadın" ile yaşar. O kadınını evliliğe uygun olduğu için seçmedi. Yaylım ateşinden denk gelen bir kadındı. Ancak incel olmayan erkekler kendisine ve kendisinin de kadına uyumlu olduğu mükemmel eşleşmeye göre eş seçer ve ona adım atar. Seni böyle ya kuru kalır evlenemezsin! Ya da aldatılır, terk edilirsin.
@günes121212 İncel yani bakir erkekleri hiçbir kadın istemez. Ama sen diyorsun ki: Hem incel hem özgüvenli olsun? Bu paradoks.
@günes121212 Özgüvenli bakir erkek bulamazsın. Çünkü o çoktan birini kullandı.
Temiz olmayan erkeği kimse sevmez kızlar istediğiyle yatar ama
@lalagertha sen istediğinle yat ama bende sana imza atmam.
@lalagertha Senin gibilere su bile almam ama>>>günes121212 gibilere servetimi hayatımı canımı veririm.
Ben sana imzayı bırak günahımı bile vermem o kız da slak değilse senin gibi bir herifi almaz ya da köle olarak kullanacaksa ayrı
@lalagertha Benim kalacak evim çok! Sen para için vermek zorundasın. İstersen birini sana kiraya vereyim?
Kadın da seni istememiş zaten istediklerin seni istemez sen bu kadar kirliyken
Hangi namus hahah🖕
@lalagertha Şikayet edip yorumu sildir sen! Ama bunlar yerlerde sürünen değerine katkı sağlamayacak.
Milf mi yani?
asjagsgaj 🤣😂🤣😂
Ne alaka
Olabilir
Farketmez mk