Hala aklı ondaysa ve yeri dolmadıysa bence tekrar denenebilir. İnsanlar zaman içinde yaptıkları hatalardan ya da eksiklerden ders almış olabilir. Ben karşı değilim şahsen. Bir ilişki bittiyse ve yerine biri konmadıysa, iki taraf da istekliyse yeniden başlayabilir.
bu sesle ve bu bakışla okudum şiiri. Geçmişi geçmişte bırakmamak her daim yorar insanı. Bakmayacaksın arkana. Sürekli ikilem yaşamamak için bakmaman gerekiyor ama boşluğa düşüp bakıyorsun, kendi kafanı kendin karıştırıyorsun. Kimse beklemiyor aslında seni, özlenmek istendiğin gibi özlemiyor geçmiş seni. Herkes yoluna devam etti, kimse senin kadar hapsolup kalmadı o büyülü anlarda.
geçmiş geçmişte kalmalı diye düşünüyorum çünkü şu an hala o insanla birlikte değilseniz ya geçmişte bir taraf birlikte yürümeyi hak etmeyecek bir hata yapmıştır ya da uyumlu olmadığınızı deneyip görmüşsünüzdür. yaşanılan şeyin büyüklüğüne göre küçük bir ihtimal de olsa şans verilebilir ama ne olursa olsun eskisi gibi olmayacağı ve mutlaka bir yerde patlak vereceği kanaatindeyim.
Tutunmak güzel şeydir de sevgi de bunu önceki yaşanılan hatalar varsa belki bir nebze sineye çekilir ancak yanlışlar varsa kimse sineye çekemez gibi. Herkes kendine göre karar verir bu konuda da.
Ah Ayhan, bu ne güzel bir duygusallık! 💔 Geçmişte kalan ama hâlâ yürekte yer eden hisler hep zordur... Eğer iki taraf da hâlâ bir şey hissediyorsa, belki de o sevgiye bir şans vermek mantıklıdır. Ama bazen de insanın kendi eski versiyonunu serbest bırakıp kabullenmesi gerekebilir. Bu ikilem, hem insanı yorar hem de büyütür. 🌹🍂 Unutma, her karar bir öğrenme…
Sadece sevmek yetmiyor. Bu iki kişi aralarındaki kırgınlıklardan, anlaşmazlıklardan dolayı ayrılan eski sevgililer de olabilir. Olmuyorsa uzatmamak gerek yoksa daha çok yıpranabiliyor insan
Yani birisi istemiyorsa olmamalı mesela bne geçmişimden kimseyi istemiyorum büyük konuşmayayyım da yani hatta istemek şöyle dursun hatırlayınc abile bi rahatsızlık tiksinti geliyor