Birbirine aşık insanlar birbirinden ayrı kalabilirler mi?Düşüren kim bu aşkı dillerden dile, isyan eder oldum şansa kadere. Aynalar yaşlanmış gösterse bile, yaşanmadan geçen yıllar utansın
Sanmıyorum... Aşka inanmıyorum sanıyordum ama aşk gerçekmiş. Bir dizinin repliği vardı; " İki kişi sevip kavuşursa mutluluk olur, biri kaçar diğeri kovalarsa aşk olur, ikisi de sevip kavuşamaz ise o zaman efsane olur"
Aşık oldum, yüreğim sızladı. Öğrenmem gereken ne varsa öğrendim aşktan yana. Hem de yüreğim cayır cayır yana yana. Her gerçek aşk gibi benim aşkım da mutsuz sondu.
Benim aşkımın diğer aşklardan farkı hiç yaşanmamış olmasıydı. Aşk 40 tane mumdan oluşur 39 tanesi söner bir tanesi sonsuza kadar yanmaya, yakmaya devam eder.
Hayat 😂 aklındakiyle yaşlanıp yanındakiyle ölmek gibi biseydir heralde. Mesela benim dedem yegenine sevgilisinin adini vermiş herkes bunu yillar yıllar sonra ögrendi gibi gibi ornekler çoktur.