Severek ayrılmak diye bir şeyin olduğunu zannetmiyorum. İnsan severse bşr yolunu bulur gelir, kendinden bile gider ama ondan gidemez.. Severse duramaz, kalbine söz geçiremez ne olursa olsun ona gider. Bu yüzden ayrı kalınması imkansız gibi bir şey. İnsan ya kafayı yer ya da alışmaya çalışır.
Ben sevdiğim halde bırakmak durumunda kaldım. Boşu boşuna koştuğum yollar, atladığım engeller, geçmediğim yer kalmadı taaa ki, beni takmayacak kadar umursamaz ve bencil olması benim ondan uzaklaşmama neden oldu. 2 ay sormasam ne durumdasın demeyecek kadar umursamaz biri haline dönüştü. Bende ederi kadar yapmaya karar verdim fazlasını almaya hatta daha fazlasını almak için zamanı kolluyorum. Bana gelip naber diyince kimsin demek daha cazip geliyor ((:
Ayrılabilir, sevmek tek başına asla yeterli değildir bunu hep söylüyorum. Sevginin yanında saygı, anlayış ve güven olmadığı sürece bir anlamı yok benim için. Sevdiğim insan bana, ilişkimize ya da çevreye zarar veren biriyse elbette devam etmem. Aşık olmam yapılan her şeyi sineye çekmem gerektiği anlamına gelmez.
Severek ayrılmak diye bir şey yok! Kimse kendini kandırmasın bir tarafff sevmediği veya artık eskisii gibi hissetmediği için bahanelerin ardına sığınıyor ve buna "severek ayrıldık" diyorlaar..
Evet ayrılır ama buna çok ciddi yaşanan olaylar sebep olabilir mesela çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz ayrılcam demek yarı yolda bırakmaktır ama ilişki içerisinde ihanet tarzı şeyler varsa güven bitmişse ayrılmak daha doğru olur
Ayrılabilir her şeyi daha da güzelleştirmek için karşısındakine onsuzluğu tattırmak için değerinin anlanması için mutlu değilse seviyorum diye devam edilmemeli bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kavuşamayacaksa eğer severken ayrılmayı göze alıyor insan