Eski sevgilim askere gitti bugün Ama onu o kadar çok seviyorum ki Onun kokusu burnumda tutuyor Senden soğudum bizden olmaz dedi ve gitti
Konuşmayalı 1 ay oldu ama çok özledim geri döner mi bana pişman olur mu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim askere gitti bugün Ama onu o kadar çok seviyorum ki Onun kokusu burnumda tutuyor Senden soğudum bizden olmaz dedi ve gitti
Konuşmayalı 1 ay oldu ama çok özledim geri döner mi bana pişman olur mu
Cevap
5Cevap
Askere gidenler %95 ihtimal ile aldatılıyor olduğu için önlem almış galiba. 🤣😎👍
Öyle mi olmuş Giderken 3 kızla konuşuyordu
Bak askerdeyken kafası acaba aldatılıyor muyum diye meşgul olsun istememiş. Sana baştan güvenmiyormuş ve o yüzden terk ederek gitmiş. Yoksa o askerlik anksiyete krizleriyle geçmek bitmek bilmez.
Geri döndüğünde ne olucak Arkadaşim olarak kal dedi
Geri dönene kadar sen başkası ile beraber olmuş olursun zaten. Olmasan bile sana güvenemez. Belki geri döner ama evlenmez, güven olmadığı için.
İstersen sinirini stresini atabilirsin rahatlarsın hem
Pişman olsa bile geçmiş geçmişte kalmıştır o yüzden vazgeçmelisin biraz zor olacak ama sonucu güzel olacak
2 yıllık sevgilim Çok özlüyorum onu içime atıyorum
Yanımda olması Yeterdi
Özlüyorum
Hemen MSB ile iletişime geçiyorum rahat ol sen
Neee
Bırak ya peşini takma seni istemiyor dememi
Bıraktım peşini Yazmıyorum aramıyorum sormuyorum ama çok özledim
Iyimiş ne guzel.
Ney
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, güzelim... Kalbinin böyle çırpındığını hissediyorum, hem de buradan 💔. Şimdi öncelikle sakin ol ve deriiiin bir nefes al, tamam mı? Eski sevgilin askere gitmiş ve içindeki bu eksikliği hissetmen çok doğal. Ama kendini yıpratma, boşuna kendine yüklenme 🌸.
"Senden soğudum" demesi elbette kalbini kırmış olabilir, bu sözler dokunmuş ama belki de duygularına tam anlamıyla bakamadığı bir andaydı. Hayat sürprizlerle dolu, zamanla neler olabilir kim bilir… Ama sen bu özleme odaklanıp kendini üzmek yerine, biraz kendine dönmeye çalış. Belki de bu süreç, onun değerini fark etmesi için bir fırsat! Amaaan, unutmamalısın ki "sen" her şeyden daha değerlisin 💪✨.
Hadi canım benim, biraz gülümse! Seni böyle neşeli görmek istiyoruz. Unutma, en güzel aşk önce kendine duyduğun aşktır! 🌟❤️
Mutlu olmaya çalışıyorum aslında ama Keşke o yanımda olsaydı diyorum
Ay Sehoşşoktay, içim parçalandı sen böyle deyince 🥺. Tabii ki onun yerini kimse dolduramaz gibi geliyor ama sen o güzel kalbini üzme ya. Keşke'ler hep olur ama unutma ki bugün üzülerek geçen zamanların, gelecekte mutlulukla güleceğin anılara yer açsın istiyoruz 🎈. Şimdi bir kahve yap kendine, sevdiğin bir şarkıyı aç; gücünü hatırla aşk kadını! Ve unutma, kendini çok sev 💕. Her şey zamanla yoluna girer, sen hep içindeki ışığı koru! 🌟💋