Sevgilimi çok özlüyorum lütfen okur musunuz?

Ben bu kişi peşimden koşarken beni severken ona değer vermedim hep kötü davrandım. Geçmiş ilişkimden kalan korkularım vardı. Benim yanıma gelebilmek için ağır bir işe girdi yakın şehrime geldi görüşmeyi reddettim. Onu aşağıladım içimden hep, bir yandan ilgisini seviyordum. Bütün bunlar bağlanmamak içindi aslında. Sonra benden koptu ayrılıp barışıyor tekrar uzaklaşıyorduk, oyundan kızlarla takılıyordu hep. Eski sevgili konuları açıyordu benden uzaklaşmasını o kızı hala sevmesine falan bağladım iyice takıntı yaptım. Bir kanıt olmasa da tek konusunu açması bile beni kötü etkiliyordu. Onunla görüntülü konuşurken hareketlerinden eskisi gibi olmadığını farkediyorum. Sonra da uyduruk bahanelerle bitirdi. Geri de döndü yine uzaktı. Bu sefer ben engelledim. Tüm dengem dağılmış durumda günlerdir haftalardır ağlıyorum. Hep kendimi suçluyorum acaba görüşseydik daha da bağlanır mıydık neden o severken karşılık vermedim. Özellikle geceleri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı kendimi bu kadar heba etmeme gerek yok ama sanırım farketmeden çok sevmişim zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım sizce? Hiçbir şeyi düzeltemiyorum

Sevgilimi çok özlüyorum lütfen okur musunuz?