Bir erkek seni sevdiği halde ve sende ona kapıyı acmana rağmen hala neden dönmez?

Bununla 4 yıl boyunca konuşmadık bu hep üzüldü durdu benden haber almaya çalıştı ben onu her gördüğümde yok saydım ve en son onunla uzun uzun bakıştık ve kendisine yazdım hayatımda biri var biliyormusun yani sana saygısızlık yapmak istemiyorum kırmak istemiyorum KIRMAM da ama biri varken seninle konuşmam hoş değil dedi bende bir beklentiyle yazmadım yani bana hep bakıyorsun ne zaman görsem dedim oda yok bir anlikti ya da baktığım yönde sen vardin diyip baktığını inkar etti ama en azından birbirimizi gördüğümüzde selamlaşabiliriz dedi ve 2 bucuk aydır beni deneyip durdu hiçbir isteği kabul etmedim daha önce benden haber almaya çalıştığı arkadaşına onu sevdiğimi istediğimi söyledim 1 aya kadar ulaştı ulaştı ulaşmadı gidiyorum buralardan dedim. Neyse 3 gündür istekler seyreklesti bugün hiç istek gelmedi dün gece de hesabını kapatmış neden sence?
Bir erkek seni sevdiği halde ve sende ona kapıyı acmana rağmen hala neden dönmez?