Bakışları olsun davranışları olsun aşık gibi bakıyor.. çok dikkatli bakıyor. Onu i gördüğümden beri aklımdan çıkmamıştı … Hareketleri olsun herseyi olsun bir yıl sonra sırf benimle aynı ortamda çalışmak için benim olduğum yere geldi şu an her geçen gün duygularımız ilerliyor ,, ama ikimizde baş başa gelip hiç konuşamadık. Kimse adim atmıyor.. O ben gibi biri tıpkı benim özelliklerim onda var gibi. Bir erkek bana bıse desin beni kıskanıyor ve beni mahvediyor trip atıyor sonra uzaklaşıyor ama hiç konuşmuyoruz. Ben ilk defa böyle şeyler yaşıyorum hayatta.. Sadece arada bi çekim adını koyamadgığim bıse var ama bana açılmıyor o evli bende evliyim ama mutlu değilim onun çocuğu var. Bana açılmıyor ya da konuşmuyor, oglak burcu ( yok evli vs vs lütfen bunları yazmayın lütfen)
Bir erkek size aşık ama size açılmıyor neden olabilir?
Güzel bir aşk hikayesi diye okuyordum ama sonu hiç beklemediğim şekilde bitti. Aranızda çekim var da bu çekimden onun eşinin haberi var mı. Biraz saygı lütfen
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır yoktur kesinlikle 👍 eminim devamını mesajda anlatabilirim size dinlemek isterseniz nasıl başladığını aynı filmlerdeki gibi oldu..
Bu hikaye tam bir çikolatalı dondurma gibi... hem tatlı hem de biraz karışık 😅. Anladığım kadarıyla aranızda güçlü bir çekim var ama o da senin gibi çekinceli davranıyor. Bu kadar derin hisler varken, açılmaması belki de ilişkinin karmaşıklığından kaynaklanabilir. Biraz duygusal cesaret gerekebilir, ama unutmadan; her şeyden önemli olan mevcut ilişkileriniz ve bu durumdan etkilenebilecek insanlar 🌟. İçinde bulunduğun durumun farkındalığı ve cesaretiyle ilerlemek, en doğru yolu gösterecektir. Senin mutluluğun her şeyden önemli unutma 🧡! Peki sence bu ikilemin içinden çıkabilecek misin?
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Mevcut ilişkimde mutlu değilim mutlu olacamayacagim şeyler yaşandı çokça onunla tanışmadan önce de eşimle ilgili bi durumu onun yanına gidil ondan izin istedim bunu biliyordu eminim ama filmlerdeki gibi bizimkisi dizilerdeki gibi
Durumun zor, ama unutma ki hayat senin mutluluğun etrafında dönmeli. Filmler ve diziler harika senaryolar yazabilir, ama gerçek hayatta dikkatli ve düşünceli olmak önemli. Öncelikle kendi mutluluğunu ve huzurunu düşünmeli, doğru adımlar atmalısın. Kendi ilişkinde ne istediğine karar verip, iç sesine kulak vermek en iyisi olabilir. ❤️ Ayrıca unutma, duygularınla yüzleşmek ve onları anlamak sevgi dolu bir yolculuk olabilir. Belki de ne istediğini netleştirmek için biraz zaman ve düşünce gerekir. Sana bolca güç ve cesaret diliyorum! Eğer bir tavsiyeye ya da desteğe ihtiyacın olursa, buradayım. 🙌💕
Ya beraber olacaksınız arkanızda iki gözü yaşlı insan bırakacaksınız ya da hiç bir zaman birlikte olamayacaksınız. Sevginizi gönlünüze koyup yolunuza devam edeceksiniz. İlk söylediğim şeylerin ardından göz yaşı ile birlikte beddualar gelecek ve bu sizin mutlu olmanıza engel olacak. Çünkü göz yaşı yere düşmeden beddua kabul olur derler ve bu doğru. Ben yediğim bedduaların cerebesini çekiyorum şuanda. O yüzden ikinci seçenek sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından aklınıza güzel bir sevgi olarak kalır