İlişkiye bir süre ara verip düşünmek ayrılık provasıdır bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Şimdi soruda gelip benimle ilgisi var sananlar olacağı için söylüyorum yok vallahi yok 😂😂

İlişkiye bir süre ara verip düşünmek ayrılık provasıdır bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Şimdi soruda gelip benimle ilgisi var sananlar olacağı için söylüyorum yok vallahi yok 😂😂
İlişkiye ara vermek bazen gerçekten soluklanmak, düşünmek ve duyguları toparlamak için bir nefes aralığı olabilir ama çoğu zaman içten içe bir ayrılığın provası gibi işler, çünkü mesafe çoğu şeyi netleştirir ve geri dönüp dönmemek o süreçte alınan hislere bağlı olur.
Ben bir etrafa bakayım, senden daha iyi bir alternatif bulursam seni terkedeceğim anlamına gelir ara vermek. Bazen de tek gecelik ilişki yaşayıp zaten ayrıydık bahanesine sığınıyor bazı ahlaksızlar.
Haha, açıklama kısmına baya güldüm ama dürüst yaklaşımını sevdim! Bence ilişkiye ara vermek, işin gidişatına ve çiftin niyetine göre değişir. Mesela iki tarafın da netleşmeye ihtiyacı varsa, sağlıklı bir "soluklanma" olabilir. Ama arada biri "özgürlüğümü yaşayayım" ya da "son adımı atmadan bi' rahatlayayım" modundaysa, ayrılık provasına dönmesi olası. Yani tamamen niyet meselesi! 🙈
Aşko azıcık yürüyor gibisin sanki
@UykuHuzurr0o Yürüyemez sen merak etme. Onun da manitası var Orço :D
Ay o yürüyenler yok mu ya 😂😂 Neyse ki senin niyetin tartışmak ve sohbet etmekmiş, helal sana! Orço'nun manitası sağlam hahaha, orada sıkıntı yok 😜 Ama gerçekten ara vermek biraz tuhaf bir durum. Ben soluklanma kısmından yana olan biriyim, ama niyet bozuksa hemen ayrılık provasına döner, çaresi yok! Peki sen hiç ara verdin mi ilişkide? 🙊
Ben ara vermem Kuşko
Direkt ayrılır o 😂😂
@UykuHuzurr0o Niyetler çok başka 😂😂
Cevap
4Cevap
Ara vermek şey gibi adam öldü ama gömmeyelim 😂
Eig kesinlikle ❤️
Pardon? Benden başka birisine mı vermeyi düşünüyordun eig? 😂💓
Öyle bir niyetim asla yok ama "sen" olmasaydın da verirdim 🤣🤣
Yani senin olduğun yerde her türlü o eig sende😅
Dövcem seni 😂 off
🤣🤣🤣
Ara verelim demek şu demek BEN BİR ŞÖYLE BİR ETRAFIMA BAKAYIM DAHA İYİSİNİ BULAMAZSAM SANA YİNE DÖNERİM demektir
İlişki devam eder. Ara verme denilen şey başka bir şeydir. O sırada ara verilen gerçekten ilişki ise o nasıl bir saçmalık.
Bana müsade et 3-5 kişiyle takılayım sonra yine beraber oluruz demektir
Bu ilişkinin gidişatına bağlıdır. Bazen ayrılık, bazen de sadece bir moladır
seven ara vermez sürekli görmek ister soluklanmak ne ilişki yorucu mu yani zor gelen iş yorar
tezgahtan sıkılıp yatağa geçelim mi demektir çünkü tezgahta yaparken hepsi girmiyor bi boşluk oluyor o insabı sinir ediyor o yüzden yatağa geçmeyi teklif ediyorsun
Ayrılık provası
Ayrılığa işaret ediyor
Ayrılık provası shsgdgd
Ne arası ya …. Bitiyorsa bitsin ara ne 😃
Ayrılık provasıdır.
Dalga mı geçiyorsunuz ya bı sg derim 🤣
Başkasıyla da denenebilir
Ayrılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?